ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ «ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ» ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ (19:00-ΝΕΤ)

Πίστη για θετικό αποτέλεσμα στην ΑΕΛ

* ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΧΑΡΑ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ

Δημοσίευση: 01 Νοε 2008 2:33 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:52
Αποφασισμένη να συνεχίσει την καλή παράδοση που έχει στη Θεσσαλονίκη και να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα, η ΑΕΛ αγωνίζεται σήμερα και ώρα 19:00 (ΝΕΤ) στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με το δυνατό Άρη.Οι «βυσσινί» καλούνται να υπερβάλουν εαυτούς και να φτάσουν στην επιτυχία, ώστε να δώσουν χαρά τόσο στον κόσμο της Θεσσαλικής πρωτεύουσας όσο και στον πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Πηλαδάκη, ο οποίος είναι πολύ πικραμένος από τις χθεσινές δηλώσεις του κ. Δώνη.Η λαρισινή ομάδα έχει μεγάλες δυνατότητες και όταν αγωνίζεται απέναντι σε ισάξιους αντιπάλους, με σοβαρότητα και αγωνιστική πειθαρχεία, μπορεί να παίρνει αποτελέσματα και ευχή όλων είναι να τα καταφέρει και σήμερα, προκειμένου να παραμείνει στην πρώτη πεντάδα του βαθμολογικού πίνακα.Αγωνιστικά, με απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις των Δένδρων, ολοκληρώθηκε χθες η προετοιμασία, μετά το τέλος της οποίας ο τεχνικός Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωσε τους 20 της αποστολής. Σε αυτή δεν συμπεριλαμβάνονται - εκτός από τους μόνιμους απόντες Μπένζα (σ.σ.μετέβη χθες στην Αθήνα για να εξεταστεί από γιατρούς που τον παρακολουθούν), Σέρεμετ – οι Βενετίδης, Ιγκλέσιας που εκτίουν ποινή λόγω καρτών, ο Ρομπέρ, ο οποίος απέχει για προσωπικούς λόγους και ο τραυματίας Ααράμπ. Την 20άδα απαρτίζουν οι: Κοτσόλης, Βράνιτς, Φεράρι, Κατσιαρός, Κώτσιος, Μπουκουβάλας, Νταμπίζας, Βέμπερ, Βεργώνης, Βλασόπουλος, Κυριακίδης, Κυριάκος, Σαρμιέντο, Σολάνο, Φωτάκης, Λαμπρόπουλος, Μπανούσης, Πάρα, Τσίγκας και Ζουράφσκι.
Πιθανό σχήμα με το οποίο θα ξεκινήσει ο κ.Ουζουνίδης το παιχνίδι, είναι: Κοτσόλης, Κυριάκος, Κατσιαρός, Νταμπίζας, Κώτσιος, Κυριακίδης, Φωτάκης, Σολάνο, Σαρμιέντο, Πάρα και Ζουράφσκι.
Θέση στην αρχική ενδεκάδα διεκδικεί και ο Μπουκουβάλας.
 
ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 12 μ. ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
 
Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι η διάθεση των εισιτηρίων για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη θα συνεχιστεί από το Vissini Store (οδός Μανωλάκη 1) μέχρι τις 12 σήμερα το μεσημέρι. Υπενθυμίζεται ότι τα εισιτήρια τιμώνται προς 15 ευρώ και οι φίλοι της ΑΕΛ θα φιλοξενηθούν στη θύρα 4 του γηπέδου. Διευκρινίζεται επίσης, ότι – ακόμη και στην περίπτωση που υπάρξουν αδιάθετα εισιτήρια - δεν θα λειτουργήσει εκδοτήριο στο «Κλ. Βικελίδης» την ημέρα του αγώνα.
Υπολογίζεται ότι 900 περίπου Λαρισαίοι φίλαθλοι και ίσως παραπάνω θα βρεθούν στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για να ενισχύσουν την προσπάθεια των παικτών του Μαρίνου Ουζουνίδη.
Ο ΑΡΗΣ
Την ενδεκάδα με την οποία παρέταξε τον Άρη στη νίκη 1-0 επί του Ολυμπιακού είναι πολύ πιθανό να χρησιμοποιήσει ο Κίκε Ερνάντεθ κόντρα στην ΑΕΛ. Ο Ισπανός τεχνικός έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής και ο μόνος λόγος που μπορεί να προβεί σε αλλαγές είναι αν ο Μάριο Ρεγκέιρο.
Ο Ουρουγουανός αριστερός χαφ, που αγωνίστηκε για περίπου 30 λεπτά στο παιχνίδι με τους «ερυθρόλευκους», αρχίζει να ανεβάζει ρυθμούς και διεκδικεί μια θέση στο αρχικό σχήμα, μαζί με τον Τόνι Κάλβο, για το αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής. Στις υπόλοιπες θέσεις, μετά την παρουσία του Σηφάκη εναντίον των «ερυθρολεύκων» και τους επαίνους του προπονητή προς αυτόν, συν του ότι ο Μάριαν Κέλεμεν έμεινε πάλι εκτός αποστολής, ο Έλληνας πορτιέρο πολύ δύσκολα θα χάσει τη θέση κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα, από αριστερά προς δεξιά, θα βρίσκονται οι Ρομπέρζ, Λέμπο, Ρονάλντο και Νέτο. Γκαρσία, Βιτόλο, Νεμπεγλέρας θα είναι τα τρία αμυντικά χαφ, δεξιά ο Χαβίτο και μόνος προωθημένος ο Κόκε.
Ο μοναδικός παίκτης που βρίσκεται στο ιατρικό δελτίο του Ερνάντεθ είναι ο Ρομπέρτο Μπατιόν.
 
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΝΤΑΚΟΣ
 
Ο Μ. Ντάκος του Συνδέσμου Διαιτητών Ξάνθης θα διευθύνει τη σημερινή αναμέτρηση της ΑΕΛ στο «Κλ. Βικελίδης» με αντίπαλο τον Άρη, έχοντας για βοηθούς τους Π. Τρύφωνα (Δράμας) και Κ. Βλάχο (Γρεβενών). Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Ν. Χαραλαμπίδης του Συνδέσμου Διαιτητών Καβάλας
 
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΣΗΜΕΡΑ
16:45 Λεβαδειακός-Πανσερραϊκός ALPHA
19:00 Αρης-ΑΕΛ ΝΕΤ
19:00 Πανιώνιος-Παναθηναϊκός NOVA
 
ΑΥΡΙΟ
15:00 ΟΦΗ-Ξάνθη
15:00 Πανθρακικός-Θρασύβουλος
16:45 ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης NOVA
16:45 Ηρακλής-ΠΑΟΚ NOVA
19:00 Ολυμπιακός-Εργοτέλης ΝΕΤ
 
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 7 αγώνες)
Ολυμπιακός   12-3    16
ΠΑΟΚ 8-2      15
Ξάνθη 5-2      14
Εργοτέλης      11-9    12
Α.Ε.Λ. 12-8    11
Παναθηναϊκός            12-8    11
Πανιώνιος       11-8    11
ΑΕΚ    10-10 10
Άρης   6-8      9
Λεβαδειακός 4-8      8
Αστέρας Τρίπολης    5-6      7
Πανσερραϊκός           6-11    7
Πανθρακικός 4-9      7
Ηρακλής         4-7      4
ΟΦΗ    8-13    4
Θρασύβουλος           6-12    4
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass