ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΗΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ

Θέλει την πρόκριση η Ολύμπια

* ΑΜΦΙΒΟΛΟΙ ΟΙ ΜΠΑΤΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΓΚΜΠΑΜΠΟΥ

Δημοσίευση: 05 Νοε 2008 2:45 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:54
Η Ολύμπια τα τελευταία χρόνια έχει αποδείξει ότι σε κάθε θεσμό που μετέχει σε Ελλάδα και Ευρώπη δίνει τον καλύτερο εαυτό της για τη διάκριση της ομάδας. Κι αυτό θα προσπαθήσει να κάνει και τη φετινή σεζόν. Στο πρωτάθλημα ήδη ξεκίνησε καλά με δύο νίκες σε τέσσερα παιχνίδια (και δύο αναμενόμενες ήττες) ενώ στο κύπελλο πέτυχε μια εύκολη νίκη επί του Λαυρίου, ενώ σήμερα δίνει το πιο δύσκολο παιχνίδι στο θεσμό με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στις 5 μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριο της Νεάπολης.
Το έργο της πρόκρισης δείχνει να είναι δύσκολο καθώς η καλή διάθεση από τη νίκη στην Αθήνα επί του Αιγάλεω με 81-72 διαδέχθηκε η... τριπλή ψυχρολουσία της χθεσινής προπόνησης (θύμισε την περσινή κακοδαιμονία) καθώς τραυματίστηκαν τρεις παίκτες. Συγκεκριμένα ο Μάριος Μπατής, ο οποίος τραυματίστηκε στο κεφάλι από αγκωνιά που δέχθηκε και του τοποθετήθηκαν ράμματα, ενώ ενοχλήσεις στην ποδοκνημική αισθάνθηκε ο Στέφαν Αριγκμπάμπου, ο οποίος δεν προπονήθηκε, και ο Βασίλης Γιαννουλάκος τέθηκε νοκ άουτ, καθώς υπέστη διάστρεμμα.  Έτσι, λοιπόν, ο τεχνικός Γιώργος Μπαρτζώκας θα αναγκαστεί να ψάξει λύσεις ανάγκης αφού ειδικά Μπατής και Αριγκμπάμπου κάνουν πολύ καλές εμφανίσεις. Παράλληλα αυτό που προβληματίζει τον προπονητή είναι και το πώς θα παρουσιαστεί ο ΠΑΟΚ μια και ο προπονητής τους Αργύρης Πεδουλάκης δέχεται άσχημη κριτική για την αλλοπρόσαλλη εικόνα που παρουσιάζει μέχρι τώρα η ομάδα του και τα πολλά διαφορετικά αγωνιστικά πρόσωπα. Χαρακτηριστικά ο Μπαρτζώκας δήλωσε: «Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα με μεγάλο όνομα και σπουδαίους παίκτες όπως είναι ο ΠΑΟΚ, αλλά δεν ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε»
ΜΠΑΤΗΣ: ΠΡΩΤΑ Η ΟΜΑΔΑ
 Μιλήσαμε χθες με τον κορυφαίο μέχρι τώρα της φετινής σεζόν της Ολύμπια τον Μάριο Μπατή που μας είπε ότι η συμμετοχή του θα εξαρτηθεί την τελευταία στιγμή, ενώ όταν του ζητήσαμε να σχολιάσει τις πολύ καλές του φετινές εμφανίσεις μάς είπε: «Αυτό που μετράει είναι να κερδίζει η ομάδα και μετά να δω τι μπορώ να κάνω εγώ. Εγώ είμαι ένα μέρος της ομάδας που θέλω να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου. Και θέλω να ευχαριστήσω τους Λαρισαίους για την αγάπη τους που το βλέπω και σε εκδηλώσει στο δρόμο».
Σχετικά με το αν τον βοήθησε για να ανεβάσει την απόδοσή του το διετές συμβόλαιο που έχει με την Ολύμπια απάντησε: «Ναι και είναι ένας επιπρόσθετος λόγος για να παίζω καλύτερα και να δικαιώσω τη διοίκηση και τον προπονητή για την απόφαση που πήραν το καλοκαίρι».
ΠΗΡΕ ΜΟΥΛΑΟΜΕΡΟΒΙΤΣ
Ολική ανατροπή των δεδομένων στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ με τον Αργύρη Πεδουλάκη να παραμένει τελικά στην τεχνική ηγεσία του «Δικέφαλου του Βορρά». Αν και ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Δρόσος είχε αποφασίσει τη λύση της συνεργασίας με τον Πεδουλάκη μετά την προχθεσινοβραδινή συνάντησή τους, χθες αποφάσισε να στηρίξει την ομάδα ως έχει μετά από διαφωνίες και εντάσεις.
Τη διατήρηση της κατάστασης ως έχει στους «ασπρόμαυρους» άφησε να φανεί λίγο μετά την ολοκλήρωση της χθεσινής προπόνησης στο κλειστό της Πυλαίας το μέλος της διοίκησης, Κωνσταντίνος Αμοιρίδης, τονίζοντας πως «αίσθηση μου είναι πως δεν έχουμε να κάνουμε με διαζύγιο του προπονητή με την ομάδα, αλλά με έντονη διαφωνία».
Την επίτευξη συμφωνίας συνεργασίας με τον Νταμίρ Μουλαομέροβιτς ανακοίνωσε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Ο Κροάτης πλέι μέικερ θα υποβληθεί σήμερα σε εξετάσεις στην Αθήνα και θα μεταβεί στη συνέχεια στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει το συμβόλαιό του. Αργότερα, μαζί με τον πρόεδρο του «Δικέφαλου», Δημήτρη Δρόσο κα τον τεχνικό διευθυντή, Νίκο Μπουντούρη, θα βρεθεί στη Λάρισα για να παρακολουθήσει τον αγώνα Κυπέλλου της ομάδας με την Ολύμπια.
Πρακτικά, για τον σημερινό αγώνα Κυπέλλου με την Ολύμπια Λάρισας είναι εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή του τραυματία Κένι Γκρέγκορι, ο οποίος κινήθηκε και σήμερα με ατομικό πρόγραμμα. Ο Χρήστος Χαρίσης, ακόμη, τραυματίστηκε εκ νέου στο δεξί χέρι του (σ.σ. στο ίδιο σημείο που χτύπησε στον αγώνα Κυπέλλου με τον Κολοσσό Ρόδου), υπολογίζεται, ωστόσο, για τη μάχη με τη λαρισινή ομάδα.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Διαιτητές του σημερινού αγώνα θα είναι οι: Κουκουλεκίδης, Γκόντας , Μάνος με κομισάριο τον Τρικαλινό Νίκο Χλωρό.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass