ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ Η ΑΝΔΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΟ ΤΟΥ ΝΟΛ

Άνοδο στην Α2 κατηγορία

*Σήμερα ξεκινούν οι αγώνες της Β΄φάσης στη Θεσσαλονίκη

Δημοσίευση: 08 Μαϊ 2015 11:35 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 16:52

Από τον Ναυτικό Όμιλο Λάρισας, ανακοινώθηκαν τα παρακάτω:

«Αρχίζουν σήμερα και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 10 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη, οι αγώνες για το δεύτερο γύρο της αρχικής Α’ φάσης της Β' Εθνικής κατηγορίας πόλο ανδρών..

Στο πρώτο γύρο η ομάδα πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και ουσιαστικά κατοχύρωσε την παραμονή στην κατηγορία. Με απολογισμό 4 νίκες και 1 ήττα κατέχει τη 2η θέση στον όμιλό της, μεταξύ πέντε ομάδων. Οι τρεις πρώτες ομάδες από τους 5 ομίλους της Β’ Εθνικής θα παίξουν σε τελικό γύρο, για να ανέβουν κατηγορία οι τέσσερις πρώτες.

Αν και η άνοδος, δεν είναι στους στόχους της ομάδας του Ν.Ο.Λ., οι επιτυχίες ανοίγουν την όρεξη!

Να σημειωθεί ότι οι η ανδρική ομάδα αποτελείται μόνο από δικά της παιδιά, πρωτοετείς και δευτεροετείς φοιτητές, παιδιά του Λυκείου ακόμη και του Γυμνασίου. Αθλητές που έχουν μάθει το πόλο στη Λάρισα με το Ν.Ο.Λ. και έχουν δείξει ότι αγαπούν την ομάδα.

Με το πάθος τους, και την τεχνική επίβλεψη του προπονητή και παίκτη του Ν.Ο.Λ. Αγγ. Μερκουριάδη είναι ικανοί για μεγάλες επιτυχίες.

Και βέβαια, μπορούν και έχουν την ανάγκη να ονειρεύονται κατ’ αρχάς μία καλή εμφάνιση και δευτερευόντως και την άνοδο στην Α2.

Οι ομάδες του ομίλου του ΝΟΛ είναι: Καβάλα, Πανσερραϊκός, Ηρακλής Θεσσαλονίκης, Οξυγόνο Θεσσαλονίκης, και ΝΟΛ.

Την ομάδα απαρτίζουν οι παρακάτω πολίστες: Ιωακείμ Σωτήρης και Λευθέρης Σπύρος (τερματοφύλακες), Ζακυνθινός Γιώργος, Θεοδωρόπουλος Τάσος, Οικονόμου Στέλιος, Δανιήλ Θάνος, Μερκουριάδης Άγγελος, Σαλιαμπούκος Δημήτρης, Λευθέρης Γιάννης, Βαλαής Ζήσης, Στεργίου Δημήτρης, Ζμπήτας Θανάσης, Αλεξανδρής Νίκος, Πατούνας Ηλίας, Αγγελούλης Αντώνης.

*Το Δ.Σ. του συλλόγου εύχεται ολόψυχα καλή επιτυχία.

  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΕ ΔΥΟ ΑΘΛΗΤΕΣ

 Πανελλήνιο πρωτάθλημα ΟΠΕΝ τεχνικής κολύμβησης διοργανώνεται σήμερα και το Σαββατοκύριακο στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Λάρισας (με τη συμμετοχή συνολικά 195 αθλητών και αθλητριών από 25 Σωματεία όλης της χώρας) και τον Ν.Ο.Λ. να ανοίγει έναν ακόμη δρόμο για τους αθλητές του, συμμετέχοντας για πρώτη φορά σε αγώνες τεχνικής κολύμβησης .

Με τον Λάππα Γεώργιο που θα πάρει στα αγωνίσματα των 50, 100 και 200 μέτρων διπλά πέδιλα και την Αναστασιάδου Μαρία που θα συμμετάσχει στο αγώνισμα των 50 μέτρων διπλά πέδιλα , υπό την επίβλεψη και τη στήριξη του προπονητή τους Ζήση Οικονόμου».

 

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass