ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ

Πλησιάζει ο Ορεινός Αγώνας Κισσάβου

Δημοσίευση: 08 Μαϊ 2015 12:00 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 16:52

Ο Ορειβατικός Σύλλογος Λάρισας με τη δυναμική που έχει αναπτύξει, ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια , θέλοντας να συνδράμει και αυτός στην ανάπτυξη της περιοχής του όρους Κισσάβου αλλά και του Νομού γενικότερα, συνεχίζει τη διοργάνωση για 6η φορά του Πανελλήνιου Ορεινού Αγώνα με τίτλο «Ορεινός Αγώνας Κισσάβου» και έναν μικρότερης δυναμικότητας αγώνα με τίτλο «Ημιορεινός Αγώνας Κισσάβου».

Με πολλές εθελοντικές οργανώσεις στο πλευρό του βρίσκεται στις τελευταίες λεπτομέρειες των δύο αγώνων.

6ος ΟΡΕΙΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΚΙΣΑΒΟΥ

Ο αγώνας ουσιαστικά ξεκινά το Σάββατο 16-5-2015 και ώρα 19.00 στην παραλία Στομίου στον χώρο του Κάμπινγκ, όπου και θα γίνει η τεχνική ανάλυση αυτού στους αθλητές και αθλήτριες, από τον έφορο αναρρίχησης του Ε. Ο. Σ. Λαρισας κ. Δημήτρη Καρατσιβή, έμπειρο ορειβάτη, ο οποίος είναι και ο χαράκτης της διαδρομής. Την επόμενη ημέρα 17-5-2015 και ώρα 08.00 θα ξεκινήσει ο αγώνας με αφετηρία το Στόμιο, συνολικού μήκους 33,5 χιλ. και θα ακολουθήσει τη διαδρομή Στόμιο – Καταφύγιο Κισσάβου – Κορυφή Κισσάβου – Συναχόβρυση – Ανατολή – Μεταξοχώρι – Αγιά.

Η απονομή θα γίνει στην ΑΓΙΑ την 14:00 ανεξάρτητα από τους υπόλοιπους αθλητές που θα συνεχίζουν τον αγώνα.

Κατά την αναμονή στην πλατεία Αγιάς θα υπάρχουν διάφορες εκδηλώσεις σε συνεργασία με τον Δήμο Αγιάς αλλά και διάφορους Συλλόγους. Χαρακτηριστικό είναι η μίνι διοργάνωση παιδικού αγώνα την Κυριακή 17/05/2015 και ώρα 10:00 με αφετηρία το Μεταξοχώρι και τερματισμό την πλατεία Αγιάς .

2ος ΗΜΙΟΡΕΙΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΚΙΣΑΒΟΥ

Ο αγώνας αυτός θα ξεκινήσει την Κυριακή 17-5-2015 και ώρα 10:00 από την κεντρική πλατεία της Αγιάς και μέσω των Δημοτικών διαμερισμάτων Μεγαλόβρυσου - Μεταξοχωρίου θα καταλήξει πάλι στην κεντρική πλατεία της Αγιάς .To συνολικό του μήκος είναι 13 χιλιόμετρα και έχει υψομετρική περίπου στα 400 μ.

Ο αγώνας έχει σαν στόχο την προβολή του ορεινού όγκου Κισσάβου, την ανάδειξη των μονοπατιών στους πολίτες του Νομού αλλά και σε όλη την Ελλάδα . Η Περιφέρεια Θεσσαλίας , η Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας , ο Δήμος Αγιάς και ο Δήμος Τεμπών είναι οι χορηγοί του αγώνα και συμμετέχουν αναλογικά με ένα χρηματικό ποσό που καλύπτει ένα σημαντικό μέρος του αγώνα.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass