ΟΥΤΕ ΧΘΕΣ ΒΓΗΚΕ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΛΑΜΡΟΠΟΥΛΟ - ΖΑΡΑ

Παράταση αγωνίας στην ΑΕΛ ΓΣ

* ΣΤΙΣ 26 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ

Δημοσίευση: 07 Νοε 2008 2:16 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:55
Ούτε και χθες βγήκε η απόφαση από το ΑΣΕΑΔ σχετικά με την υπόθεση των δύο παικτών της ΑΕΛ ΓΣ, Ζάρα και Λαμπρόπουλου. Η αγωνία που έχουν οι «βυσσινί» για το θέμα θα πάρει παράταση άλλα οι αισιόδοξοι ελπίζουν να τελειώσει σήμερα το πρωί. Η ουσία είναι πως η λαρισινή ομάδα κινδυνεύει να παίξει ακόμα ένα ματς χωρίς τους δύο αυτούς παίκτες και αυτό γιατί υπάρχει ολιγωρία στην εκδίκαση της υπόθεσής τους. Τουλάχιστον αν ήξερε η ομάδα πως δεν θα μπορούν να παίξουν να έκανε κίνηση για την απόκτηση κάποιων άλλων παικτών μιας και χάθηκε πολύτιμός χρόνος.
ΣΤΙΣ 26/11 (;) ΜΕ ΚΑΒΑΛΑ
Η ημερομηνία του αγώνα της πρώτης αγωνιστικής με την Καβάλα θα είναι σύμφωνα με πληροφορίες η 26η Νοεμβρίου. Τρεις ημέρες δηλαδή μετά το κρίσιμο ματς με τα Τρίκαλα στη Νεάπολη. Κάτι τέτοιο σημαίνει πως η λαρισινή ομάδα θα αναγκαστεί να δώσει τόσα σημαντικά ματς μέσα σε λίγα 24ωρα με την κούραση να είναι ένας επιπλέον αντίπαλος. Από μέρα σε μέρα αναμένεται και η επίσημη σχετική ανακοίνωση.
ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
Εν τω μεταξύ η προετοιμασία για τον αγώνα με το Μαρούσι συνεχίζεται κανονικά και θα ολοκληρωθεί σήμερα όπου και θα ταξιδέψει εν συνεχεία η ομάδα για την Αθήνα. Το θετικό είναι πως ο τεχνικός Βαγγέλης Αλεξανδρής δεν αντιμετωπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα και όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεσή του.
ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ
Με ηρεμία, συνεχίζει την προετοιμασία του για το αυριανό παιχνίδι με την ΑΕΛ ΓΣ το Μαρούσι. Μάλιστα σχετικά με το συγκεκριμένο ματς ο Κώστας Χαραλαμπίδης δήλωσε τα παρακάτω: «Δεν χρειάζεται να λέμε πολλά, καλύτερα είναι να κάνουμε πράξεις στο γήπεδο».
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass