ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟ ΕΦΕΡΕ Η ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ

Έχ...ΑΣΕ(ΑΔ) πολύτιμο χρόνο η ΑΕΛ ΓΣ

ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (19.00 NOVASPORTS 3)

Δημοσίευση: 08 Νοε 2008 1:36 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:55
 Σε σίριαλ έχει εξελιχτεί η υπόθεση των δύο παικτών της ΑΕΛ ΓΣ, Ζάρα και Λαμπρόπουλου. Οι μεν παίκτες περιμένουν την εκδίκαση από το ΑΣΕΑΔ για να δυο αν θα μπορούν να αγωνιστούν και η δε ΑΕΛ ΓΣ είναι εγκλωβισμένη στην καθυστέρηση αυτήν και δεν μπορεί να κάνει κίνηση αντικατάστασης χωρίς να γνωρίζει την τελική απόφαση. Το θέμα είναι πως η Λαρισινή ομάδα θα παίξει για ένα ακόμη ματς χωρίς τους δύο αυτούς παίκτες. Όσον αφορά τώρα το σημερινό ματς κόντρα στο Μαρούσι (19.00 Novasports 3) για την πέμπτη αγωνιστική του πρωταθλήματος ο τεχνικός της ομάδας Βαγγέλης Αλεξανδρής θα έχει κανονικά στη διάθεσή του όλους τους υπόλοιπους παίκτες. Μάλιστα μιλώντας γι΄ αυτό δήλωσε τα εξής: «Είμαστε αρκετά ταλαιπωρημένοι έχοντας τρία ματς στη σειρά και με τα προβλήματα που μας ταλαιπωρούν, περιμένοντας την απόφαση του ΑΣΕΑΔ. Αυτή η κατάσταση μας έχει δημιουργήσει προβλήματα. Έχουμε πλέον και δύο ματς εκτός έδρας τα οποία θεωρητικά είναι χαμένα αφού αντιμετωπίζουμε δύο πολύ δυνατές ομάδες. Είναι ευκαιρία πάντως να βρούμε ρυθμό για να διεκδικήσουμε τις νίκες που θέλουμε στα επόμενα παιχνίδια. Από τη στιγμή πάντως που δεν βγήκε και πάλι η απόφαση για τον Λαμπρόπουλο και Ζάρα δεν μπορούμε να παρουσιάσουμε ολοκληρωμένη την εικόνα μας».
ΜΑΤΑΛΟΝ: «ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΠΟΣΟ ΟΜΑΔΑ ΕΙΜΑΣΤΕ...»
Σχετικά με το σημερινό ματς τοποθετήθηκε και ο νεαρός πλέι μέικερ της ΑΕΛ ΓΣ, Μάριος Ματαλόν που τόνισε τα παρακάτω: «Ο αγώνας με το Μαρούσι είναι ένα ματς που χρειαζόμαστε. Ο αντίπαλός μας είναι πολύ δυνατός και διαθέτει ένα πολύ καλό σύνολο ασχέτως αποτελεσμάτων ως τώρα. Εμείς προερχόμαστε από ήττες εκτός προγράμματος και θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας για να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Το πόσο ομάδα είμαστε θα φανεί λοιπόν εδώ. Τα δύο τελευταία παιχνίδια που χάσαμε στον πόντο, μας πείσμωσαν περισσότερο για να διεκδικήσουμε με περισσότερο δυναμισμό τα άλλα ματς στη συνέχεια. Έχουμε τις δυνατότητες να το κάνουμε, αλλά θα πρέπει να το αποδείξουμε και στο γήπεδο. Η απειρία είναι μια δικαιολογία, αλλά δεν μπορούμε να τη χρησιμοποιούμε συνέχεια αφού επιλεχτήκαμε από τον προπονητή μας να στελεχώσουμε αυτή την ομάδα. Πρέπει να κάνουμε ότι μπορούμε για να μην αγωνιζόμαστε πλέον σαν παιδιά λόγω του νεαρού της ηλικίας μας, αλλά σαν άνδρες». 
ΔΥΟ ΑΜΦΙΒΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ
Δεν λείπουν τα προβλήματα και από το Μαρούσι που ολοκλήρωσε την προετοιμασία της με πρόβλημα της τελευταίας στιγμής, το διάστρεμμα που υπέστη ο Δημήτρης Μαυροειδής.
Ο παίκτης εξετάστηκε, διαπιστώθηκε ότι το διάστρεμμα δεν είναι τόσο βαρύ, ωστόσο η συμμετοχή του θα εξαρτηθεί από την πορεία της θεραπείας του. Την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί επίσης και η συμμετοχή του Χριστόφορου Στεφανίδη ο οποίος πριν δυο μέρες ένιωσε τράβηγμα στη γάμπα.
«Δεν έχουμε στο μυαλό μας παρά μόνο τη νίκη. Σεβόμαστε τον αντίπαλο γιατί είναι μια μαχητική ομάδα με νέα ταλαντούχα παιδιά . Εμείς όμως αναζητούμε τον καλό μας εαυτό , δουλεύουμε σκληρά και πιστεύουμε ότι σύντομα θα καταφέρουμε να βρεθούμε εκεί που πρέπει» τόνισε ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass