ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ Η ΑΕΛ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ

Με στόχο το θετικό αποτέλεσμα

* ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ «ΒΥΣΣΙΝΙ» * ΕΚΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΕΜΕΙΝΕ Ο ΛΟΡΑΝ ΡΟΜΠΕΡ

Δημοσίευση: 08 Νοε 2008 22:58 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:55
Με στόχο να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα η ΑΕΛ αγωνίζεται σήμερα στην Κρήτη με αντίπαλο τον Εργοτέλη (4.45 μ.μ. Nova sports) στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην 6η θέση της βαθμολογίας και φέτος μέχρι τώρα έχουν ξεχωρίσει για το καλό ποδόσφαιρο αλλά και τα πολλά αλλοπρόσαλλα αποτελέσματα (π.χ. η ΑΕΛ φέτος μέχρι τώρα έχει τους ίδιους βαθμούς εντός και εκτός έδρας). Για τη λαρισινή ομάδα μια νίκη επί του Εργοτέλη θα σημάνει και υψηλές βλέψεις τη φετινή σεζόν ενώ αυτό θα συμβεί ακόμα και με ισοπαλία. Σε περίπτωση ήττας η ΑΕΛ κινδυνεύει να βρεθεί βαθμολογικά χαμηλά μια και έχει αρκετά δύσκολο πρόγραμμα στη συνέχεια.
Οι «βυσσινί» έχουν αποδείξει ότι μέχρι τώρα τα καταφέρνουν πολύ καλά σε δύσκολες αποστολές εκτός έδρας μια και πέτυχαν να πάρουν σημαντικούς βαθμούς (όπως στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο την ΑΕΚ και στο «Κλ.Βικελίδης» με αντίπαλο τον Άρη) ή μεγάλες νίκες (με Πανσερραϊκό στις Σέρρες) κάτι που θέλουν να κάνουν και στο Παγκρήτειο στάδιο του Ηρακλείου.
 Για το συγκεκριμένο παιχνίδι η Λαρισινή ομάδα έχει υψηλό ηθικό μετά την ισοπαλία της περασμένης αγωνιστικής με τον Άρη ενώ το ευχάριστο είναι ότι ο τεχνικός Μαρίνος Ουζουνίδης δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα μια και όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεσή του πλην των μόνιμα τραυματιών Σερεμέτ και Μπένζα.
Και μια και αναφερόμαστε στον Ουζουνίδη να αναφέρουμε ότι το παιχνίδι έχει μια ιδιαιτερότητα γι’ αυτόν μια και αντίπαλός του στον πάγκο του Εργοτέλη θα είναι ο Νίκος Καραγεωργίου που υπήρξαν συμπαίκτες στον Παναθηναϊκό την περίοδο 1992-1993 (μάλιστα είχαν πανηγυρίσει μια μεγάλη ευρωπαϊκή επιτυχία των «πρασίνων» στις 4/11/1992 όπου ήρθαν ισοπαλία με 0-0 στο Ντε λε Άλπι με τη Γιουβέντους όπου συμμετείχε και ο Λαρισαίος Γιώργος Καφφές).
Για την πιθανή ενδεκάδα που θα παρατάξει υποψήφιοι είναι οι: Κοτσόλης, Βέμπερ, Νταμπίζας, Κώτσιος, Βενετίδης, Ιγγλέσιας, Φωτάκης, Σαρμιέντο, Πάρα, Κυριάκος και Ζουράφσκι.
Στην αποστολή συμπεριελήφθησαν ακόμα οι: Κυριακίδης, Μπουκουβάλας, Σολάνο, Βλασόπουλος, Λαμπρόπουλος, Φεράρι, Τσίγκας, Κατσιαρός, Βράνιτς.
 Στα αξιοσημείωτα είναι ότι αποκλείστηκε ο Γάλλος παίκτης της ομάδας Λοράν Ρομπέρ που δείχνει πλέον να μην μπορεί να βοηθήσει την ΑΕΛ και μάλλον η παραμονή του από τον Ιανουάριο και μετά τίθεται σε αμφισβήτηση.
Ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
 Ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα η προετοιμασία του Εργοτέλη για το σημερινό παιχνίδι με τη Λάρισα, στο Παγκρήτιο. Ο Νίκος Καραγεωργίου επέλεξε στην αποστολή 20 παίκτες, εκ των οποίων θα αποκλειστούν δύο πριν την έναρξη της αναμέτρησης. Στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού βρίσκονται οι Δασκαλάκης, Αθανασίου, Γιαλούσης, Πλάσνεγκερ, Μαουρίτσιο, Κορδονούρης, Κένεντι, Ματθαιάκης, Ρομάνο, Γραμμόζης, Τζούνιορ, Ορφανός, Ροτζέριο, Φραγκουλάκης, Κοιλιάρας, Κουτσιανικούλης, Ογκουνσότο, Μπουντιμίρ, Γελαδάρης και Χρυσοφάκης.
Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
O Ναθαναήλ Ντάτης του Συνδέσμου Διαιτητών Χίου θα διευθύνει τη σημερινή αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο έχοντας για βοηθούς τους Δ. Μποζατζίδη και Δ. Παπαδόπουλο του Συνδέσμου Θεσσαλονίκης. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Μ. Βοσκάκης του Συνδέσμου Ρεθύμνου.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass