ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΖΑΡΡΑ

Ακόμα... περιμένει η ΑΕΛ ΓΣ

* ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟ

Δημοσίευση: 10 Νοε 2008 2:45 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:55
Όσο καθυστερεί το ΑΣΕΑΔ τόσο ζημιώνεται η ΑΕΛ ΓΣ. Ο λόγος για την εκδίκαση της υπόθεσης των δύο παικτών της, Ζάρα και Λαμπρόπουλου. Οι «βυσσινί» που προετοιμάζονται αλλιώς στις προπονήσεις και αλλιώς παρουσιάζονται στους αγώνες (λογικό είναι αφού είναι δύο σημαντικοί παίκτες) έχασαν το Σάββατο βράδυ στο Μαρούσι και τώρα βάζουν πλώρη για ακόμη ένα δύσκολο ματς με τον Πανιώνιο στην Αθήνα.
Όμως η αισιοδοξία δεν φεύγει από το στρατόπεδο της λαρισινής ομάδας και αυτό φαίνεται και από τις δηλώσεις του τεχνικού, Βαγγέλη Αλεξανδρή λίγο μετά τη λήξη του αγώνα με το Μαρούσι. Πιο συγκεκριμένα είπε: «Βγήκα μερικές φορές εκτός εαυτού γιατί δεν μου αρέσει η αγωνιστική συμπεριφορά κάποιων παικτών. Κυρίως των νεαρών. Ίσως να είναι λογικό βέβαια λόγω απειρίας. Έχω διάθεση και κέφι. Δεν είμαι ήρωας, ούτε ο Ράμπο. Ξέρω πολύ καλά πως δεν έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε το μπαμ σε τέτοιες έδρες. Ούτε στον Πανελλήνιο, ούτε στον Πανιώνιο. Δεν τρέφω αυταπάτες. Ξέρω επίσης ποια είναι τα ματς που πρέπει να χτυπήσουμε και πού θα κάνουμε την έκπληξη. Σίγουρα η αποστολή είναι δύσκολη, αλλά πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε, αρκεί να μην μας ταλαιπωρούν. Περιμένουμε μία ανακοίνωση για να έχουμε στη διάθεσή μας, άλλους δύο Έλληνες παίκτες, τον Λαμπρόπουλο και τον Ζάρα. Το θέμα έχει κολλήσει. Περιμένουμε την απόφαση. Πάντα συγκινούμαι όταν επιστρέφω εδώ, όπως πρέπει να σας πω ότι ο τρόπος που με βράβευσε πρόσφατα το Μαρούσι ήταν ξεχωριστός. Οι δεσμοί μας είναι άρρηκτοι».
Από την πλευρά του ο προπονητής του Αμαρουσίου, Σούλης Μαρκόπουλος ανέφερε: «Βρήκαμε ελεύθερα σουτ και ήμασταν πολύ εύστοχοι. Κάτι που μας έλειπε από τα τελευταία παιχνίδια. Σκοράραμε και φτιάξαμε την ψυχολογία μας. Το αρνητικό ήταν τα πολλά φάουλ που φορτώθηκαν οι ψηλοί και το γεγονός ότι δεν πετύχαμε πόντους μέσα στη ρακέτα. Θα δουλέψουμε πάνω σε αυτό και θα βελτιωθούμε».
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass