ΠΛΕΟΝ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΟΙ «ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ»

Τέλος ο Τόμας από την Ολύμπια

* ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΟΕΛ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΠΕΛΣΕΡ

Δημοσίευση: 11 Νοε 2008 1:30 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:55
Την τελευταία του προπόνηση πραγματοποίησε χθες το πρωί ο Τζαμέλ Τόμας με τη φανέλα της Ολύμπια. Ο Αμερικάνος δεν ικανοποίησε με την έως τώρα απόδοσή του και το μεσημέρι τού ανακοινώθηκε πως αποτελεί παρελθόν. Έτσι χθες το απόγευμα οι «πορτοκαλί» προπονήθηκαν χωρίς αυτόν και ήδη ψάχνουν τον αντικαταστάτη του. Πληροφορίες αναφέρουν πως η λαρισινή ομάδα έχει κάνει ήδη κρούση σε ελεύθερους παίκτες και ανάμεσα σε αυτούς είναι ο Κόρεϊ Μπέλσερ, ο οποίος είναι και παλιός γνώριμος στον προπονητή, Γιώργο Μπαρτζώκα.
Βέβαια σε ένα ιταλικό σάιτ (και αυτό γιατί δοκιμάστηκε και στην Μπολόνια) μπασκετικού ενδιαφέροντος γράφτηκε (κύκλοι της διοίκησης το διαψεύδουν ωστόσο) και το όνομα του Ντέιβιντ Νόελ που έμεινε ελεύθερος από τους Κλίπερς του ΝΒΑ.
Ο Νόελ είναι ένα πολύ «δυνατό» όνομα που παίζει στη θέση του σμολ φόργουρντ με ύψος 1,98. Είναι γεννημένος το Φεβρουάριο του 1984 και η καταγωγή του είναι από τη North Carolina, όπου πήγε και κολέγιο. Έγινε νούμερο 39 στα ντραφτ την Μιλγούοκι Μπακς όπου και πρωτοέπαιξε επαγγελματικά. Στη συνέχεια υπέγραψε στους Λος Άντζελες Κλίπερς στις 30 Σεπτεμβρίου (πριν από 40 ημέρες περίπου) αλλά έμεινε ελεύθερος στις 13 Οκτωβρίου αφού έπαιξε μερικά παιχνίδια προετοιμασίας.
ΚΥΠΕΛΛΟ, ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ
Εν μέσω όλης αυτής της κατάστασης, λοιπόν, οι άνθρωποι της Ολύμπια έχουν να σκεφτούν σε ακόμα τρία μέτωπα. Ένα του Κυπέλλου, καθώς αύριο παίζουν με την Ολυμπιάδα στην Πάτρα, μετά για το πρωτάθλημα, υποδέχονται το Μαρούσι την Κυριακή στο κλειστό της Νεάπολης, και τέλος έχουν το μυαλό τους στην κλήρωση για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια του Eurocup Challenge, που θα διεξαχθεί το Σάββατο στη Γερμανία.
ΣΗΜΕΡΑ Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΤΗΣ Γ’ ΦΑΣΗΣ
Σήμερα στις 11:30 π.μ. θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΕΟΚ η κλήρωση των αγώνων της Γ’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας ανδρών για την περίοδο 2008-2009. Σε αυτή συμμετέχουν τα σωματεία που κατέλαβαν τις θέσεις 1-6 στο Πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας τη σεζόν 2007-2008 (Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, Πανιώνιος, Μαρούσι, Άρης και Πανελλήνιος), καθώς και οι νικητές των ζευγαριών της 3ης αγωνιστικής στη Β’ φάση του θεσμού (Ηλυσιακός-ΑΕΚ και Ολυμπιάδα -Ολύμπια), αγώνες που θα διεξαχθούν την Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2008. Οι αναμετρήσεις της Γ’ φάσης θα διεξαχθούν στις 18 και 19 Νοεμβρίου 2008.
ΠΕΡΙ EUROCHALLENGE
Όσον αφορά τώρα στο Eurochallenge σήμερα ξεκαθαρίζει το... τοπίο σχετικά με τις ομάδες που θα πάρουν την πρόκριση στη φάση των ομίλων, εκεί όπου έχει τοποθετηθεί απευθείας η Ολύμπια. Με την ολοκλήρωση των σημερινών αγώνων ρεβάνς στον Β’ προκριματικό της διοργάνωσης, οι οκτώ ομάδες που θα βγουν «ζωντανές» προκρίνονται στην κανονική περίοδο της διοργάνωσης.
Μαζί με την Ολύμπια την απευθείας πρόκριση στους ομίλους έχουν εξασφαλίσει και οι: Ντέξια Μονς (Βελγιο), Κεραυνός (Κύπρος), Κάλεβ (Εσθονία), Βίρτους Μπολόνια (Ιταλία), Βέντσπιλς (Λετονία), Λοκομοτίβ Ροστόβ (Ρωσία) και Κίμικ (Ουκρανία).
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass