Η ΟΛΥΜΠΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ

Με στόχο την οκτάδα

* Ο ΚΟΡΕΪ ΜΠΕΛΣΕΡ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΤΟΜΑΣ;

Δημοσίευση: 12 Νοε 2008 2:51 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:56
 Ένα βήμα πριν την πρόκριση στους οκτώ του κυπέλλου μπάσκετ βρίσκεται η Ολύμπια και για να το πετύχει θα πρέπει να κερδίσει στην Πάτρα σήμερα στις 5 μ.μ. την Ολυμπιάδα Πατρών.Ένα παιχνίδι που ναι μεν φαίνεται εύκολο (η Ολυμπιάδα παίζει στην Α2 Εθνική κατηγορία) αλλά δεν αποκλείεται να αποδειχθεί δύσκολο αγωνιστικά, μια και η λαρισινή ομάδα θα αγωνιστεί με έναν Αμερικανό (τον Κινγκ αφού ο Τόμας αποτελεί από προχθές παρελθόν) και με μια επιπλέον απουσία αυτή του Κολόκα που έχει πρόβλημα στο πέλμα. Στον αντίποδα είναι ευχάριστο γεγονός για τον τεχνικό Γιώργο Μπαρτζώκα ότι ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμού οι Μπατής, Σούλτζε.
Η λαρισινή ομάδα θα διεκδικήσει την πρόκριση, αφού την ενδιαφέρει κάθε θεσμός που αγωνίζεται, και μάλιστα σε περίπτωση πρόκρισης σήμερα θα ήταν πολύ κοντά στα ημιτελικά αν η κλήρωση την έφερνε εντός έδρας με το Μαρούσι και όχι εκτός (χωρίς αυτό να είναι απαγορευτικό για την πρόκριση) όπως έγινε στη χθεσινή κλήρωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθόσφαιρας.
Κόντρα στην Ολυμπιάδα η Ολύμπια θα βρει αντιπάλους δύο... γνώριμους. Ο πρώτος είναι ο προπονητής της Ολύμπια, Νίκος Οικονόμου (υπήρξε παίκτης της Ολύμπια την πρώτη χρονιά που ανέβηκε στην Α1 με συμβόλαιο 80.000.000 δρχ.!) και ο δεύτερος είναι ένας Λαρισαίος ο Δημ. Σπανούλης με θητεία στο Γ.Σ.Λ. (αδελφός του Βασίλη).
Πιθανή πεντάδα για την Ολύμπια στο σημερινό παιχνίδι θα είναι οι: Καστλ, Κινγκ, Μπατής, Σούλτζε, Παπαϊωακείμ, ενώ στη δωδεκάδα θα είναι οι: Κούρτοβιτς, Καραγκιολίδης, Ν. Θεοδωράκος, Αριγκμπάμπου, Σπανός, Σιγκούνας, Γιαννουλάκος. Όσον αφορά στην πιθανή πεντάδα που θα παρατάξει ο Ν. Οικονόμου αυτή θα αποτελείται από τους: Γεωργάρο, Σπανούλη, Κασάνοβιτς, Συμεωνίδη, Τόσιτς (πρώτος σκόρερ με 54 πόντους και πρώτος ριμπάουντερ με 22).
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΠΕΛΣΕΡ...
Η διοίκηση της Ολύμπια σε συνεργασία με τον τεχνικό Γιώργο Μπαρτζώκα αποφάσισαν προχθές να λύσουν τη συνεργασία τους με τον Τζαμέλ Τόμας. Ο λόγος είναι ότι δεν είχε αμυντική προσφορά αλλά παράλληλα και στην επίθεση πιστεύουν ότι έπαιρνε πολλές προσπάθειες και τώρα θα μοιραστούν σε παίκτες που δεν είχαν αρκετές πρωτοβουλίες (π.χ. Κάστλ, Παπαϊωακείμ).
Σύμφωνα με πληροφορίες, η λύση που δείχνει να κερδίζει έδαφος για αντικαταστάτη του Τόμας είναι του Κόρεϊ Μπέλσερ, που είναι ελεύθερος.
Ο Μπέλσερ αγωνίστηκε τα τελευταία δύο χρόνια στην Ολύμπια με την περσινή περίοδο να πετυχαίνει 125 πόντους (73 ριμπάουντ, 22 ασίστ, 32 κλεψίματα, 8 κοψίματα), ενώ πρόπερσι είχε 150 πόντους (121 ριμπάουντ, 30 ασίστ, 38 κλεψίματα).
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Διαιτητές του σημερινού αγώνα της Ολύμπια θα είναι οι: Σχινάς, Ηλιόπουλος, Μαγκλογιάννης ενώ κομισάριος θα είναι ο κ. Θεοδοσόπουλος.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass