ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ 1 μ.μ. ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

Κληρώνει ευρωπαϊκά για την Ολύμπια

ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ: «ΘΕΛΩ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ»

Δημοσίευση: 15 Νοε 2008 2:41 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:57
 Αρχίζει σήμερα το ευρωπαϊκό (τρίτο στην ιστορία της) ταξίδι της Ολύμπια με την κλήρωση που θα γίνει στο Μόναχο (1 μ.μ.) της Γερμανίας για τη φάση των «32» του EuroChallenge και τη λαρισινή ομάδα θα εκπροσωπήσει ο μάνατζερ Μιχάλης Μπότσιος. Θα σχηματιστούν οκτώ γκρουπ των τεσσάρων, με την πρόκριση από κάθε όμιλο να παίρνουν οι δύο πρώτοι.
Οι 32 ομάδες που θα μπουν στην κληρωτίδα κατανέμονται ως εξής:
- Αυτές που είχαν περάσει απευθείας στους ομίλους (Κάλεβ/Κράμο, Βέντσπιλς, Μονς Χαϊνό, Κεραυνός, Χίμικ, Λοκομοτίβ Ροστόφ, Ολύμπια, Βίρτους)
- Αυτές που αποκλείστηκαν στον α’ προκριματικό γύρο του EuroCup (Σιαουλιάι, Άμστερνταμ, Τσάρνι Σλουπσκ, Ταρτού Ροκ, Βόννη, Τριούμφ, Σολέ)
- Αυτές που αποκλείστηκαν στον β’ προκριματικό γύρο του EuroCup (Γαλατασαράι, Ουράλ, Χάποελ Ιερουσαλήμ, Γκμούντεν, Κίεβ, Οστάνδη, Φριμπούργκ, Καχασόλ)
- Αυτές, τέλος, που πέρασαν τους δυο προκριματικούς γύρους του EuroChallenge (Ντεν Μπος, Σουμικιμπρόμ, Σαμάρα, Φρανκφούρτη, Τουλόν, ΑΕ Λεμεσού, Όλντενμπουργκ, Λιέγη συν την ΚΚ Ζάγκρεμπ που πήρε wild card).
ΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ
Με την ευκαιρία της σημερινής κλήρωσης ρωτήσαμε χθες τον τεχνικό, Γιώργο Μπαρτζώκα, για τις προτιμήσεις του: «Θέλω δυνατούς αντιπάλους και ιστορικές ομάδες. Θα ήταν καλό για μας να παίξουμε με τη Βίρτους Μπολόνια. Και επίσης αν είναι δυνατόν να μην έχουμε μεγάλη ταλαιπωρία στα ταξίδια, δηλαδή να αποφύγουμε τις ομάδες της ανατολικής Ευρώπης»
Και βέβαια αφού μιλήσαμε με τον τεχνικό της Ολύμπια δεν μπορέσαμε να περιορίσουμε τη συζήτηση μόνο στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις τής λαρισινής ομάδας αλλά μιλήσαμε και για τις εγχώριες και συγκεκριμένα για τις διπλές αναμετρήσεις με το Μαρούσι μία για το πρωτάθλημα εντός έδρας (αύριο) και μία για το κύπελλο εκτός (μάλλον την Τετάρτη).
Μας είπε: «Μας απασχολεί αυτή τη στιγμή η αναμέτρηση για το πρωτάθλημα και εκεί επικεντρωνόμαστε».
Για τη συμμετοχή του Μπέλσερ που αντικατέστησε τον Τόμας σχολίασε: «Θα μας βοηθήσει σημαντικά στο αμυντικό ριμπάουντ και θα πάμε νομίζω πολύ καλύτερα. Ο Μπέλσερ δείχνει πολύ χαρούμενος που επέστρεψε μια και του αρέσει η Λάρισα».
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ
Στο μεταξύ στην Ολύμπια περιμένουν σήμερα να πάρουν το δελτίο τού Μπέλσερ από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθόσφαιρας, ώστε να αγωνιστεί στο αυριανό παιχνίδι με το Μαρούσι στο κλειστό γυμναστήριο της Νεάπολης από το οποίο θα απουσιάσει ο Μάρκος Κολόκας (πελματιαία απονεύρωση) και ίσως ο Σούλτζε που είναι τραυματίας. Το ευχάριστο είναι ότι χθες μετείχε κανονικά στην προπόνηση ο Μπατής.    
Για τη συμμετοχή του Σούλτζε θα αποφασίσει ο Μπαρτζώκας μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass