Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΖΗΜΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

Και εσύ λαέ πλήρωνε…

* ΠΕΔΙΟ ΜΑΧΗΣ ΘΥΜΙΖΕ ΠΡΟΧΘΕΣ ΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ * Κ. ΤΖΑΝΑΚΟΥΛΗΣ: «ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ»

Δημοσίευση: 17 Νοε 2008 2:53 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:57
Πεδίο μάχης θύμιζε προχθές το γήπεδο Αλκαζάρ με την εικόνα που δημιούργησαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού (κυρίως) και της ΑΕΛ αφού δεν μπορούσαν να μείνουν ασυγκίνητοι στις προκλήσεις των Αθηναίων οπαδών. Η καταμέτρηση που έγινε χθες από τον πρόεδρο της επιτροπής διοίκησης του ΕΑΚ κ. Γ. Στουκογεώργο και τον υπεύθυνο Γ. Καραφυλλίδη διαπίστωσε 800 σπασμένα πλαστικά καθίσματα, ξεχαρβαλωμένα κιγκλιδώματα, κάγκελα λυγισμένα ακόμα και σπασμένα τσιμέντα.
Για το ταρτάν βέβαια ούτε… λόγος. Καμένο στα περισσότερα μέρη του ενώ ακόμα και τα εμπόδια των αθλητών στίβου καταστράφηκαν.
Το ερώτημα είναι. Ποιος θα πληρώσει τις ζημιές; Δυστυχώς και πάλι οι φορολογούμενοι πολίτες, αφού τα τελευταία χρόνια όσες ζημιές έχουν γίνει σε εγκαταστάσεις του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου πληρώθηκαν από τον προϋπολογισμό της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και όχι από τους υπευθύνους των ομάδων.
Αυτό σημαίνει ότι τα λεφτά των φορολογούμενων (σε περίοδο οικονομικής κρίσης) χρησιμοποιούνται για αποκατάσταση ζημιών που όλοι ξέρουν ποιοι τις κάνουν και με την ανοχή της Πολιτείας τους αφήνουν ατιμώρητους και επιπλέον φροντίζουν να τους δίνουν και χρήματα μέσω κρατικών οργανισμών (κρατικές διαφημίσεις π.χ. ο Παναθηναϊκός την COSMOTE, επιχορηγήσεις από τον ΟΠΑΠ).
Πλέον η κατάσταση έφθασε στο απροχώρητο και είναι ευτύχημα που δεν συνέβησαν ζημιές και στα σπίτια γύρω από το Αλκαζάρ.
Ο πρόεδρος της ΕΔ/ΕΑΚ Γ. Στουκογεώργος μιλώντας χθες στην «Ε» είπε: «Αυτό που είδαμε συμβαίνει για τρίτη φορά σε τρία χρόνια. Ο Αρης μας χρωστάει λεφτά, το ίδιο η ΑΕΚ και τώρα που υπάρχουν σφιχτοί προϋπολογισμοί εμείς τι να κάνουμε. Ολοι ζητάνε έργα και τα περισσότερα χρήματα πάνε για αποκατάσταση ζημιών.
Δεν πάει άλλο. Σκεφτόμαστε να βγάλουμε όλα τα κιγκλιδώματα από το γήπεδο. Τι να κάνουμε… Τη μία μέρα να πληρώνουμε σιδεράδες και την άλλη να ξηλώνονται. Τα πλαστικά καθίσματα σε κάθε αγώνα καταστρέφονται. Πού θα βρεθούν λεφτά. Αν κάνουμε ισολογισμό εσόδων και ζημιών θα βγούμε ζημιωμένοι. Αρκετά πια».
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
Το Αλκαζάρ επισκέφθηκε χθες και ο δήμαρχος Λαρισαίων Κώστας Τζανακούλης που είπε: «Είναι ντροπή για την πόλη αυτά που συνέβησαν. Πρέπει να αποδοθούν ευθύνες. Τι θα πούμε στα μικρά παιδιά που έρχονται στο γήπεδο; Πώς θα ξανάρθουν στους αγωνιστικούς χώρους;».
Σήμερα εκτός απροόπτου η ΕΔ/ΕΑΚ θα ανακοινώσει το ύψος των ζημιών.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass