ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΟΛΥΜΠΙΑ (19.00)

Επιστροφή στις νίκες...

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΣΤΗ ΝΕΑΠΟΛΗ

Δημοσίευση: 29 Νοε 2008 2:34 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 15:06

Να «κλείσει» το μήνα Νοέμβριο όπως τον «άνοιξε» θέλει η Ολύμπια. Η λαρισινή ομάδα που έχει ξεχάσει τη λέξη... νίκη εδώ και ένα μήνα θέλει να επιστρέψει σήμερα στις επιτυχίες αφού υποδέχεται την Καβάλα στο κλειστό της Νεάπολης (19.00). Μετά τη νίκη επι του Αιγάλεω (1η Νοεμβρίου) στην Αθήνα οι «πορτοκαλί» συμπλήρωσαν ένα «καρέ» ηττών σε Ελλάδα (Άρης, Μαρούσι, ΠΑΟΚ) και Ευρώπη (Όλντενμπουργκ) και είναι αποφασισμένοι να πάρουν το τρίτο τους ροζ φύλλο αγώνα στο φετινό πρωτάθλημα.
ΜΑΘΗΜΕΝΑ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΣΤΑ ΧΙΟΝΙΑ...
Όπως τα βουνά είναι μαθημένα στα χιόνια έτσι και στην Ολύμπια είναι μαθημένοι στα προβλήματα και ειδικά σε αυτά που έχουν να κάνουν με τους ξένους παίκτες. Η περίπτωση του Κόρεϊ Μπέλσερ είναι μια ακόμα που θα ταλαιπωρήσει το σύλλογο και θα κάνει τον προπονητή Γιώργο Μπαρτζώκα να επιλέξει αντικαταστάτη αφού ο τραυματισμός του θα τον αφήσει για περίπου δύο μήνες εκτός αγωνιστικών χώρων. Όσον αφορά στο σημερινό ματς αμφίβολοι είναι τόσο ο Σιγούνας όσο και ο Κούρτοβιτς.
«ΣΤΟΧΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗ ΝΙΚΗ»
Σχετικά με το σημερινό παιχνίδι μίλησε ο προπονητής της Ολύμπια και ανέφερε πως στόχος δεν είναι άλλος από τη νίκη. Πιο συγκεκριμένα ανέφερε: «Η αναμέτρηση με την Καβάλα είναι παιχνίδι που είναι ιδιαίτερα σημαντικό, όπως άλλωστε όλα τα παιχνίδια της λίγκας. Παίζουμε στο γήπεδό μας, αλλά δυστυχώς, πάλι δεν θα είμαστε πλήρεις, αφού θα λείπει ο Μπέλσερ. Στοχεύουμε στη νίκη, όπως κάνουμε σε κάθε παιχνίδι είτε αφορά στο πρωτάθλημα, είτε στην Ευρώπη» δήλωσε ο προπονητής των «πορτοκαλί» Γιώργος Μπαρτζώκας, αναφορικά με την αυριανή αναμέτρηση με την Καβάλα.
Από την πλευρά του ο παίκτης της Ολύμπια, Σβεν Σούλτζε στάθηκε στην προσοχή που πρέπει να δείξουν: «Αντιμετωπίζουμε μια σοβαρή ομάδα και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί για να πάρουμε τη νίκη. Είμαστε σε καλή κατάσταση και με τη βοήθεια του κόσμου εκτιμώ ότι θα καταφέρουμε να πετύχουμε το στόχο μας».
ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Με τους «αιώνιους» να έχουν θεωρητικά εύκολο έργο οι αναμετρήσεις ΠΑΟΚ-Μαρούσι και Αρης-ΑΕΚ ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής της Α1 κατηγορίας μπάσκετ των ανδρών. Ο Παναθηναϊκός θα δοκιμαστεί στην έδρα του Αιγάλεω, το οποίο δεν έχει καταφέρει να πανηγυρίσει μία νίκη μέσα στο «σπίτι» του και δεν θα έχει στον πάγκο του τον Θανάση Σκουρτόπουλο, ενώ ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει στο ΣΕΦ το σαφώς κατώτερης δυναμικότητας Κολοσσό Ρόδου.
O Αρης, ο οποίος θέλει να διατηρηθεί στην κορυφή, θα φιλοξενήσει στο Αλεξάνδρειο την ΑΕΚ, η οποία ψάχνει την έκπληξη, προκειμένου να αποσπαστεί από την πολλαπλή ισοβαθμία στην πέμπτη θέση, ενώ ο ΠΑΟΚ θέλει μόνο νίκη απέναντι στο Μαρούσι, που επιθυμεί να επιστρέψει στις νίκες μετά από δύο διαδοχικές ήττες σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Την Κυριακή, ο Ολυμπιακός θέλει μία άνετη νίκη ψυχολογίας, μετά την αγχωτική νίκη επί της Λε Μαν, απέναντι στον Κολοσσό, ενώ η «αυλαία» της 8ης ημέρας θα πέσει με την αναμέτρηση των Τρικάλων με τον Πανιώνιο, που εχθές έχασε την ευκαιρία να κάνει το «3 στα 3» στην Ευρωλίγκα.
Το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής στην Α1 Ανδρών στο μπάσκετ έχει ως εξής:
Σήμερα
Δ.Γ. Αιγάλεω, 17:00: Αιγάλεω-Παναθηναϊκός, Κορομηλάς-Γκούμας-Μητσόπουλος (Άκελ)  
Αλεξάνδρειο, 17:00: Άρης-ΑΕΚ, Μαστραφτσής-Τανατζής-Διαμαντής (Αρβανιτίδης)  
Πανελληνίου, 17:00: Πανελλήνιος-ΑΕΛ ΓΣ, Ζαβλανός-Φούφης-Μπήτης(Κορασίδης)  
Νεάπολης, 19:00: Ολύμπια -Καβάλα, Κουκουλεκίδης-Παπαπέτρου-Ξενικάκης (Γκανάτσιος)  
ΠΑΟΚ, 19:00: ΠΑΟΚ-Μαρούσι, Βορεάδης-Ηλιόπουλος-Σταματόπουλος (Τσούλης)  
Αύριο
ΣΕΦ, 14:00: Ολυμπιακός-Κολοσσός Ρόδου, Πιτσίλκας-Ταβουλαρέας-Βαρδάλος (Παναγιώτου)  
Τρικάλων, 17:00: Τρίκαλα-Πανιώνιος, Χριστοδούλου-Πηλοΐδης-Ανδρικόπουλος (Μαραμής)  

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Παναθηναϊκός 13
Πανελλήνιος 13
Ολυμπιακός 13
Άρης 13
Πανιώνιος 10   
Κολοσσός Ρόδου  10    
ΑΕΚ 10  
Μαρούσι 10
ΠΑΟΚ 10   
Ολύμπια  9      
ΑΕΛ ΓΣ 9    
Αιγάλεω 8     
Καβάλα  7      
Τρίκαλα 6   
   
    
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass