ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΛΚΑΖΑΡ ΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ(17:00)

Μια γροθιά για νίκη ο Τύρναβος

* Απ. Χαραλαμπίδης: «Είναι ο τελικός των... τελικών»

Δημοσίευση: 10 Μαϊ 2015 11:35 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 16:56

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Με μοναδικό στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών που θα του δώσει άλλη ψυχολογία για τη συνέχεια των play out της Β Έθνικής κατηγορίας, ο Τύρναβος κοντράρεται σήμερα και ώρα 17:00 στο στάδιο Αλκαζάρ, με την Ζάκυνθο.

Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για τους «κυανέρυθρους» που αν κερδίσουν θα φτάσουν τους τέσσερις βαθμούς και από κει και πέρα ο στόχος της παραμονής θα είναι πιο εφικτός.

Για τη σημερινή αναμέτρηση ο τεχνικός ηγέτης της τυρναβίτικης ομάδα Αποστόλης Χαραλαμπίδης, σε δηλώσεις του επισήμανε τα εξής:

«Είναι ο τελικός των...τελικών, ένα παιχνίδι χωρίς αύριο που πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε για να ελπίζουμε στη σωτηρία.

Αν κάνουμε την εμφάνιση που κάναμε και στην Καρδίτσα, πιστεύω ότι αυτή τη φορά θα πάρουμε το αποτέλεσμα που επιθυμούμε και θα έχουμε διαφορετική ψυχολογία, για τη συνέχεια του μίνι αυτού πρωταθλήματος. Παίζουμε κατά γενική ομολογία πολύ καλό ποδόσφαιρο, η ομάδα μας εκπέμπει υγεία και θα είναι κρίμα να μην κρατηθεί στην κατηγορία.

Όλοι μαζί ενωμένοι σαν μια γροθιά θα δώσουμε σήμερα μια σκληρή μάχη για να κερδίσουμε και μετά θα είναι τα πράγματα καλύτερα, καθώς παίρνουμε τους τρεις βαθμούς με τον Πιερικό και θα υποδεχθούμε στην έδρα μας τον Αγροτικό Αστέρα. Σήμερα είναι το παν να κερδίσουμε και τα παιδιά είναι έτοιμα να πάρουν τους τρεις βαθμούς, που θέλουμε περισσότερο από κάθε άλλη φορά».

ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ Ο ΚΙΣΚΑΜΠΑΝΗΣ

Όλοι οι παίκτες δηλώνουν ετοιμοπόλεμοι και στην αποστολή που θα ανακοινωθεί λίγο πριν από τον αγώνα συμπεριλήφθηκε μετά από αρκετό καιρό και ο Φώτης Κισκαμπάνης, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε.

Τη δεκαοκτάδα ο κ.Χαραλαμπίδης θα επιλέξει ανάμεσα από τους: Πρίφτη, Ντάλλα, Παληγεώργο, Λαμπρόπουλο, Στεργιανό, Σουλιώτη, Χαλούλο, Κισκαμπάνη, Καραμανλή, Ντατίδη, Ιβανίδη, Παπασάββα, Milutinovic, Pokong, Γεωργίου, Γκούρτσα, Otta, Δημητρίου, Κυριάκο, Αλεξίου, Τασιούλη, Εμμανουήλ, Σιάτρα.

Δεν υπολογίζονται οι Νίκος Τσούκαλος, Βασίλης Μάλτζαρης, που ακολουθούνε πρόγραμμα αποθεραπείας από τους τραυματισμούς τους.

Η ΖΑΚΥΝΘΟΣ

Ο τεχνικός της Ζακύνθου Ντάνι Ακίνο, δεν θα έχει στη διαθεσή του τον τραυματία και τιμωρημένο παράλληλα, Δημήτρη Ουνγιαλίδη.

Αντίθετα επανέρχονται οι Αποστόλου, Τσόπελας, Ευθυμιάδης (τραυματίες) αλλά και ο τιμωρημένος Χρήστος Νόνης που εξέτισε στο προηγούμενο ματς, με τον Αιγινιακό.

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Ο Ανανίας Φωτιάδης από τον Σύνδεσμο Σερρών ορίσθηκε να διευθύνει τον σημερινό αγώνα ανάμεσα στον Τύρναβο 2005 και τη Ζάκυνθο, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των πλέι άουτ της Β΄Εθνικής κατηγορίας. Συνεργάτες του θα είναι ο Νικόλαος Σάββας από τον ίδιο Σύνδεσμο και ο Κωνσταντίνος Κατσικογιάνννης(Μακεδονίας), ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Ιωάννης Σωσώνης(Φθιώτιδας) και παρατηρητής διαιτησίας ο Πέτρος Δροσινός(Δράμας)

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1ος όμιλος

Hρακλής Ψαχνών-Ερμιονίδα (17:00, Δημ. Στάδιο Ψαχνών)

Επισκοπή-Καλλιθέα (17:00, Γήπεδο Γάλλου, Ρέθυμνο)

Παναιγιάλειος-Αχαρναϊκός (17:00, Δημ. Στάδιο Αιγίου)

2ος όμιλος

Αναγέννηση Κ.-Αγρ. Αστέρας (17:00, Δημ. Στάδιο Καρδίτσας)

Τύρναβος-Ζάκυνθος (17:00, Αλκαζάρ)

Αιγινιακός-Πιερικός δεν θα διεξαχθεί

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 2 αγώνες)

1. Αναγέννηση Κ. 6

2. Ζάκυνθος 6

3 . Αγροτικός Αστέρας 6

4. Αιγινιακός 5

5. Τύρναβος 1

6. Πιερικός 1

* Από την ομάδα της Κατερίνης, αναμένεται να αφαιρεθούν και 4 βαθμοί, κάτι που σημαίνει ότι στην ειδική βαθμολογία, ο Πιερικός τότε θα έχει -3 βαθμούς.

*Στη Β' εθνική κατηγορία παραμένουν οι πρώτες τρεις ομάδες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass