ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΚΙΤΡΟΣ ΠΙΕΡΙΑΣ (17.00) ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΠΥΔΝΑ ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ ΣΤΗ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ

Πρώτος τελικός για τον Αμπελωνιακό

*Αποφασισμένοι οι νταμπλούχοι ΕΠΣΛ να ξεκινήσουν με το δεξί την προσπάθειά τους για την επίτευξη του τρίτου φετινού στόχου

Δημοσίευση: 10 Μαϊ 2015 12:00 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 16:56

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Στη μάχη για την επίτευξη του τρίτου φετινού στόχου (μετά την κατάκτηση πρωταθλήματος και κυπέλλου ΕΠΣΛ) ρίχνεται σήμερα ο Αμπελωνιακός ο οποίος στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος των Πρωταθλητριών Ομάδων των Ε.Π.Σ. για τον προβιβασμό στη Γ’ Εθνική θα δοκιμασθεί στο Κίτρος Πιερίας με αντίπαλο την Πύδνα (17.00).

Η λαρισινή ομάδα δηλώνει πανέτοιμη και αποφασισμένη να κάνει ελπιδοφόρο ξεκίνημα αποσπώντας θετικό αποτέλεσμα μέσα σε μία δυνατή έδρα και απέναντι σ’ έναν αντίπαλο που θέτει εξίσου υψηλούς στόχους και παρουσιάζεται ως ένα από τα φαβορί για την άνοδο στη Γ’ Εθνική.

«Για μας δεν αλλάζει κάτι είτε αγωνιζόμαστε εντός, είτε εκτός έδρας. Πρέπει να είμαστε πειθαρχημένοι και αποφασιστικοί και κυρίως να πιάσουμε την απόδοση που μπορούμε» σχολίασε ο τεχνικός του Αμπελωνιακού Τάκης Παραφέστας και πρόσθεσε:

«Αντιμετωπίζουμε μία πειθαρχημένη ομάδα που διαθέτει ποδοσφαιριστές επαγγελματικού επιπέδου και θέτει υψηλούς στόχους. Αυτό μας επιβάλλει να είμαστε ακόμα πιο προσεκτικοί, να παίξουμε έξυπνα και να αποδείξουμε την αξία μας».

Αγωνιστικά το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε ο Κούρος δεν φαίνεται να έχει ξεπεραστεί πλήρως κι αυτό καθιστά αμφίβολη τη συμμετοχή του στη σημερινή αναμέτρηση. Ο ανασταλτικός μέσος των «πρασίνων» συμπεριλήφθηκε ωστόσο στην αποστολή μαζί με τους Γκικούδη, Βραζιτίκο, Περήφανο, Ρόκα, Γκόλτσο, Τζιατρτζιάνη, Κωτούλα, Πρικάκη, Μπίκο, Τσετιροκλή, Γρηγορίου, Κακαβίτση, Παλάσκα, Κουρούμαλο, Χατζούλη, Βούκια, και Νικολακούλη.

Στη σημερινή πρώτη μάχη που θα δώσει ο Αμπελωνιακός αναμένεται να βρεθούν στο πλευρό του αρκετοί φίλαθλοι της Λάρισας οι οποίοι θα μεταβούν στο Κίτρος Πιερίας.

Την αναμέτρηση ορίστηκε να διευθύνει ο κ. Τεβεκέλης με βοηθούς τους κ. Λιάρη και Αϊναλή (Μακεδονίας).

Στο άλλο παιχνίδι του 6ου ομίλου ο Ατρόμητος Παλαμά θα υποδεχθεί (17.00) τον Αλμυρό.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass