Ο ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ (17.00) ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ ΣΤΟ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟΤΕΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Η μητέρα των μαχών

*Ενώ ο Οικονόμος Τσαριτσάνης θα φιλοξενήσει τον Οπούντιο Μαρτίνου σε μία σημαντική αναμέτρηση *Περισσότερο από απαραίτητη κρίνεται η στήριξη του κόσμου σε Αγιά και Τσαριτσάνη αντίστοιχα

Δημοσίευση: 10 Μαϊ 2015 12:35 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 16:56

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Η ώρα «μηδέν» για τον Δωτιέα Αγιάς έφτασε. Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται σήμερα (17.00) στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής την Αναγέννηση Άρτας σ’ ένα παιχνίδι που θα κριθεί ολόκληρη η χρονιά. Η ομάδα της Αγιάς χρειάζεται τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας για να πανηγυρίσει την επίτευξη του στόχου της παραμονής και να πάει για… τουρισμό την τελευταία αγωνιστική στο Μαρτίνο, καθώς στην ισοβαθμία με την Αναγέννηση Άρτας υπερτερεί.

Παράλληλα εάν ο Δωτιέας Αγιάς πετύχει σήμερα τον αγωνιστικό του στόχο τότε θα «τραβήξει» στη σωτηρία και τον Οικονόμο Τσαριτσάνης ο οποίος στην περίπτωση αυτή δεν χρειάζεται κανέναν επιπλέον βαθμό.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η ομάδα του Κώστα Κατσάρα θα παρουσιαστεί αδιάφορη απέναντι στον Οπούντιο Μαρτίνου τον οποίο φιλοξενεί σήμερα, αλλά θα παίξει για να εξασφαλίσει τουλάχιστον τον βαθμό που χρειάζεται για παν ενδεχόμενο (δηλαδή για να κλειδώσει την παραμονή ακόμα και αν ηττηθεί ο Δωτιέας).

Τόσο στην Αγιά όσο και στην Τσαριτσάνη η στήριξη των φιλάθλων κρίνεται κάτι περισσότερο από απαραίτητη στην προσπάθεια που θα καταβάλουν οι δύο λαρισινές ομάδες για την επίτευξη του στόχου τους.

Αναλυτικά:

Το σημερινό παιχνίδι στην Αγιά μοιάζει με τελικό και για τις δύο ομάδες, ιδιαίτερα για τους φιλοξενούμενους που ουσιαστικά δίνουν το τελευταίο τους παιχνίδι καθώς την τελευταία αγωνιστική θα πάρουν τους τρεις βαθμούς άνευ αγώνα από τον Πυρσό Γρεβενών. Η ομάδα της Αγιάς είναι αυτή που κρατάει την τύχη στα χέρια της καθώς ακόμα και αν ηττηθεί, έχει τη δυνατότητα να εξασφαλίσει την παραμονή της εάν κερδίσει στο τελευταίο παιχνίδι στο Μαρτίνο. Αλλά έτσι θα κάνει τα εύκολα δύσκολα. Γι΄ αυτό οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν σήμερα να κλείσουν τη χρονιά, μέσα στην έδρα τους και σ’ ένα παιχνίδι στο οποίο έχουν την ευχέρεια να παίξουν για δύο αποτελέσματα.

«Δεν μας ενδιαφέρει τι θέλει ο αντίπαλος. Μένουμε σ’ αυτό που θέλουμε εμείς και για το οποίο παλέψαμε όλο αυτό τον καιρό» δήλωσε χαρακτηριστικά ο τεχνικός του Δωτιέα, Μίτλος Ζιάκας και κατέληξε:

«Όσοι απαρτίζουμε το ποδοσφαιρικό τμήμα του Δωτιέα, είμαστε πεπεισμένοι –λόγω της σκληρής προσπάθειας που καταβάλαμε- ότι στο τέλος του παιχνιδιού όλοι μας, μαζί με τον κόσμο που τον χρειαζόμαστε πολύ περισσότερο τώρα στο πλευρό μας, θα πανηγυρίσουμε την παραμονή στην Γ’ Εθνική όπως άλλωστε αξίζει στον Δωτιέα».

Αγωνιστικά εκτός αποστολής τέθηκε ο τιμωρημένος Κατσίκης, ενώ αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του τραυματία Τσιρογιάννη. Αντιθετα επιστρέφει ο Γούτος.

Έτσι στη διάθεση του Μίλτου Ζιάκα θα βρίσκονται σήμερα οι Σταυράκης, Πετρουζέλης, Δημολιός, Κόκκας, Τσακάλι, Λάιος, Ουέλινγκτον, Μπαρούτας, Ντακούλας, Τσατσαλίδης, Κουβελάς, Σελήνης, Λούγκος, Κράβαρης, Γούτος, Κορλός, Γκίκας, Κοκκίνης και Κυρανούδης.

Τον αγώνα θα διευθύνει ο κ. Σημαιάκης με βοηθούς τους κ. Κελάζογλου και Γούτα (Χαλκιδικής).

***

Αποφασισμένος να πάρει αυτό που θέλει κόντρα στον Οπούντιο παρουσιάζεται ο Οικονόμος Τσαριτσάνης.

«Είναι το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της χρονιάς και θέλουμε να έρθει ο κόσμος, να συμπαρασταθεί στα παιδιά γιατί είναι νέα και προσπάθησαν όλη τη χρονιά για το καλύτερο. Ευελπιστούμε να τελειώσουμε τη σεζόν με τον καλύτερο τρόπο και για να το πετύχουμε αυτό πρέπει να είμαστε σοβαροί. Όλα εξαρτώνται από αυτόν που έχει το κίνητρο» δήλωσε χαρακτηριστικά ο τεχνικός του Οικονόμου Κώστας Κατσάρας.

Ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής καθιστά αδύνατη την συμμετοχή του Νάνου στο σημερινό παιχνίδι και σε συνάρτηση με τις απουσίες του τιμωρημένου Αγρόδημου, του τραυματία Καλφούντζου και του στρατευμένου Κολιού ο «πονοκέφαλος» για τον Κώστα Κατσάρα γίνεται πιο έντονος.

Έτσι στην αποστολή θα βρίσκονται οι Νούσιας, Κούτσικος, Κουμπούρας, Μάντζιος, Χάμος, Μπαλής, Κουλτσάκης, Καραγκούνης, Σακοράφας, Καρακώστας, Μανακούσιος, Γκαλγκανόπουλος, Παπαγεωργίου, Σενκάι, Καραγιάννης και Τόλιος.

Τον αγώνα θα διευθύνει ο κ. Κρητικός με βοηθούς τους κ. Γοργορή και Σακκά (Θεσσαλίας).

ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Τρίκαλα – Κοζάνη

ΑΕ Καραϊσκάκης – Ρήγας Φεραίος

Θεσπρωτός – Αχιλλέας Νεοκαισάρειας

Βατανιακός – Εθνικός Φιλιππιάδας

Δωτιέας Αγιάς – Αναγέννηση Άρτας

Οικονόμος Τσαριτσάνης – Οπούντιος Μαρτίνου

Μακροχώρι-Λευκάδια 3-0 ά.α.

Πύρασος Ν. Αγχιάλου-Πυρσός Γρεβενών 3-0 ά.α.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. ΑΕ Καραϊσκάκης           57-12     67

-------------------------------------------------

2. ΑΟ Τρίκαλα    50-13     65

3. Νεοκαισάρεια              44-15     56

4. Οπούντιος      46-22     50

5. Θεσπρωτός 37-24        50

6. Ρήγας Φεραίος             39-17     46

7. Πύρασος         36-26     45

8. Κοζάνη            46-36     44

9. Οικονόμος      38-27     43

10. Φιλιππιάδα  34-28     42

11. Δωτιέας Αγιάς            36-24     41

------------------------------------------------

12 Αναγέννηση Άρτας     39-30     38

13 Βατανιακός   20-54     16

14 Μακροχώρι   18-72     9

*Λευκάδια και Πυρσός Γρεβενών αποχώρησαν από το πρωτάθλημα.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass