ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΥΠΕΤΑΞΕ ΤΟΝ ΦΩΚΙΚΟ 4-2

Τεσ-σάρωσε ο Δωτιέας στην Άμφισσα

* Δύο γκολ σημείωσε ο Τσατσαλίδης και από ένα Τσιρογιάννης και Ραμάι

Δημοσίευση: 12 Οκτ 2015 8:25

Ομάδα των μεγάλων ανατροπών δείχνει ότι είναι ο Δωτιέας ο οποίος πέτυχε χθες πολύ σπουδαία νίκη στην Άμφισσα επί του Φωκικού, με σκορ 4-2!

Όπως στον αγώνα της πρεμιέρας στο Μαρτίνο όπου οι «κόκκινοι» της Αγιάς ενώ έχαναν 2-0 κέρδισαν στο τέλος με 3-2, έτσι και στον χθεσινό μπορεί να βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 1-0, όμως τελικά επικράτησαν με 4-2.

Το ποδοσφαιρικό συγκρότημα του Γιάννη Αλεξούλη έπαιξε γι’ ακόμη μία φορά πολύ ωραίο ποδόσφαιρο, και βλέπει με μεγάλη αισιοδοξία τη συνέχεια, στη Γ΄Εθνική κατηγορία.

Ο Φωκικός κατάφερε να προηγηθεί νωρίς μόλις στο 7', όταν ο Κανδύσης από δεξιά με σέντρα σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κι αφού η μπάλα πήρε μια περίεργη τροχιά.

Στο 26΄ο Κορλός από δεξιά έκανε την σέντρα και ο Γιώργος Τσατσαλίδης με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1.

Πέντε λεπτά πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο στο 40΄, με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Τσιρογιάννης έκανε το 1-2.

Από κόρνερ του Ραμάι στο 42΄ο Τσατσαλίδης με κεφαλιά πέτυχε το 1-3.

Στην εκπνοή του ημιχρόνου ο Ουατάρα βρήκε τον Μουζασβίλι, εκείνος έπιασε την κεφαλιά και πάνω στην γραμμή απέκρουσε αμυντικός του Δωτιέα.

Σε ξαφνική αντεπίθεση του Δωτιέα στο 64΄, ο Τσιρογιάννης έβγαλε μπροστινή μπαλιά στον Ραμάι και αυτός με σουτ έκανε το 1-4.

Ο Σελάνσκι με σουτ στο 89’ μείωσε στο τελικό 2-4.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στο 90΄+3 ο Μπαλογιάννης από καλή θέση έπιασε το σουτ και η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι. Στην επόμενη φάση σε αντεπίθεση του Δωτιέα ο Μπαλογιάννης από δεξιά έκανε το σουτ και στη συνέχεια ο Ραμάι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά ακυρώθηκε το γκολ ως οφσάιντ.

Καλή η διαιτησία των κ.Τζουανόπουλου, Ζούλη, Νούλα(Αχαΐας). Κίτρινες κάρτες αντίκρισαν οι Τσατσαλίδης, Παππάς, Ντακούλας του Δωτιέα.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΦΩΚΙΚΟΣ(Νίκος Ανδρέου): Καρατάσος, Κανδύσης, Λυμπέρης, Μουζασβίλι, Ζανιάς(72΄Σαββίδης), Ουατάρα, Σβίγκος(46΄Κούσοτιτς), Μπάγκας, Γεωργουσόπουλος, Γεωργαντόπουλος, Μαυρουδής(66΄Σελάνσι).

ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ (Γιάννης Αλεξούλης): Παϊτέρης Π/Σ., Παππάς, Τσακάλι, Κορλός (79’ Ιωαννίδης), Ντακούλας, Μπαλογιάννης, Ραμάϊ, Καρβούνης, Τσιρογιάννης (76΄’ Σούλι), Τσατσαλίδης (84’ Παϊτέρης Π/Ν), Κόκκας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass