Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΦΑΡΣΑΛΩΝ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗ ΓΛΑΥΚΗ (0-1) ΧΑΡΗ ΣΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΖΑΓΓΑΝΑ ΣΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗΚΕ ΤΗ ΛΕΥΚΗ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΟΥ ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΥ ΜΕ ΤΗ Ν. ΠΟΛΙΤΕΙΑ

Ο Αχιλλέας Φ. έπιασε στην κορυφή την Αστραπή Ν.Π.

*Ξέσπασε ο Απόλλωνας Λάρισας στον Αμπελωνιακό (7-0) *Εντυπωσιακό «διπλό» του Βλαχογιαννίου στο Καλοχώρι (5-2) αλλά και της Αμυγδαλέας στο Μακρυχώρι (0-2) *Ντεμπούτο με χατ τρικ του Πασχάλη Μπακαρτζή στο 4-1 των Αγ. Αναργύρων στο Αβέρωφ

Δημοσίευση: 14 Οκτ 2015 8:06

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Τα αποτελέσματα της χθεσινής 6ης εμβόλιμης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας διαφοροποίησαν το τοπίο στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Ο Αχιλλέας Φαρσάλων που πέρασε με το αγχωτικό 1-0 από τη Γλαύκη συγκατοικεί πλέον στην 1η θέση με την Αστραπή Ν. Πολιτείας η οποία είχε την πρώτη της απώλεια, καθώς μετά από πέντε σερί νίκες έμεινε χθες στο 0-0 στο ντέρμπι κορυφής στο Δαμάσι.

Ο Απόλλωνας Λάρισας ξέσπασε στον Αμπελωνιακό κερδίζοντας με 7-0 και ακολουθεί με δύο βαθμούς λιγότερους όσους και ο Δαμασιακός που δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει τη φυσική του έδρα, ενώ σημαντικό έδαφος στο βαθμολογικό πίνακα κέρδισε και η Δήμητρα Γιάννουλης η οποία επικράτησε στη Νεάπολη του Ηρακλή Λάρισας με 3-1.

Ο Φαλανιακός έφυγε από τη Χάλκη με τους τρεις βαθμούς στο ενεργητικό του (2-1), η Δόξα Βλαχογιαννίου πέτυχε εντυπωσιακή νίκη μέσα στο Καλοχώρι με 5-2, ενώ στη Φαλάνη Σμόλικας και ΠΟΕ μοιράστηκαν βαθμούς και γκολ (1-1).

Πολύ σημαντικό ήταν και το «διπλό» του Αετού Αμυγδαλέας στο Μακρυχώρι (2-0), ενώ στο Αβέρωφ ο Ατρόμητος Αγ. Αναργύρων πανηγύρισε την πρώτη του νίκη (4-1) με τον Πασχάλη Μπακαρτζή να «καθαρίζει» το παιχνίδι στο ντεμπούτο του με τη νέα του ομάδα πετυχαίνοντας χατ τρικ.

Αναλυτικά τα χθεσινά παιχνίδια:

ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Γλαύκη - Αχιλλέας Φ.         0-1

Δαμασιακός - Αστραπή Ν. Π.       0-0

Μακρυχώρι- Αμυγδαλέα     0-2

Καλοχώρι- Βλαχογιάννι      2-5

Σμόλικας - ΠΟ Ελασσόνας 1-1

Αβέρωφ – Αγ. Ανάργυροι   1-4

Ηρακλής Λάρ. - Δήμητρα Γιάνν.    1-3

Απόλλων Λάρ. – Αμπελωνιακός   7-0

Χάλκη – Φαλανιακός          1-2

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Αστραπή Ν. Π.        16-0   16

Αχιλλέας Φ.   9-2     16

Απόλλων Λάρ.         15-1   14

Δαμασιακός  15-6   14

Δήμητρα Γιάνν.        10-5   12

Φαλανιακός   8-6     10

Καλοχώρι      9-9     10

Αμυγδαλέα    7-5     9

Βλαχογιάννι   14-14  9

ΠΟ Ελασσόνας        7-8     8

Γλαύκη          6-10   7

Σμόλικας       7-8     6

Αγ. Ανάργυροι         9-12   5

Μακρυχώρι   6-12   4

Ηρακλής Λάρ.          6-12   4

Αμπελωνιακός         5-19   4

Χάλκη 7-16   1

Αβέρωφ        6-17   0

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (18/10, 15.30)

Αχιλλέας Φ.-Αμυγδαλέα

ΠΟ Ελασσόνας-Γλαύκη

Αγ. Ανάργυροι-Μακρυχώρι

Δήμητρα Γιάνν.-Σμόλικας

Αμπελωνιακός- Αβέρωφ

Φαλανιακός-Ηρακλής Λάρ.

Αστραπή Ν.Π.-Απόλλων Λάρ.

Βλαχογιάννι-Χάλκη

Καλοχώρι-Δαμασιακός

«ΚΟΛΛΗΣΑΝ» ΣΤΟ 0-0

Χωρίς νικητή αλλά και χωρίς γκολ έληξε το ντέρμπι κορυφής στο Δαμάσι ανάμεσα στον τοπικό Δαμασιακό και την Αστραπή Ν. Πολιτείας. Ένα αποτέλεσμα που δεν ωφέλησε καμία ομάδα. Οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν για πρώτη φέτος στη φυσική τους έδρα (ο αγωνιστικός χώρος ωστόσο δεν ήταν καλός) η οποία δεν αποδείχθηκε γούρικη, ενώ για τους φιλοξενούμενους ήταν η πρώτη απώλεια βαθμών μετά από πέντε σερί νίκες.

Ο Δαμασιακός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, πίεσε τον αντίπαλό του και δημιούργησε επικίνδυνες καταστάσεις στα αντίπαλα καρέ, όμως οι όποιες προσπάθειες των παικτών του Βασίλη Νάρη (κυρίως με τους Μπουκουβάλα, Γανό, Λούτσο και Λόλα) δεν απέδωσαν καρπούς. Οι φιλοξενούμενοι είχαν μία καλή στιγμή στο 44’ με τον Λιούσκα.

Στην επανάληψη οι χαμένες ευκαιρίες για τους γηπεδούχους συνεχίστηκαν, όπως και κάποιες καλές στιγμές για τους φιλοξενούμενους κι έτσι το 0-0 διατηρήθηκε μέχρι το τέλος.

ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ (Νάρης): Μαστοροδήμος, Γεωργαντζιάς, Αυλογιάρης, Καρακάνος, Λέτσιος Κ., Τσιάλτας, Μουσιάρης, Γανός, Λούτσος, Μπουκουβάλας, Λόλας.

ΑΣΤΡΑΠΗ Ν. ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ (Τσακμακίδης): Μαγαζιώτης, Γαρουφαλιάς, Λιούσκας, Παπαμάνος, Ψωμολιάς, Μπατζέλας, Σουλτούκης (85’ Καρατζιόλης), Μολάς, Σπανός (80’ Καλτσάς), Κοταρέλας, Αποστόλου.

ΤΗ ΛΥΣΗ ΕΔΩΣΕ Ο ΖΑΓΓΑΝΑΣ

Τα εύκολα δύσκολα έκανε στη Γλαύκη ο Αχιλλέας Φαρσάλων ο οποίος τελικά πήρε την πολύτιμη νίκη στις καθυστερήσεις με το «χρυσό» γκολ του Ζαγγανά.

Η ομάδα του Γιάννη Μπουρνάκα θα μπορούσε να είχε «καθαρίσει» το παιχνίδι από το πρώτο κιόλας ημίχρονο όμως οι ευκαιρίες περνούσαν ανεκμετάλλευτες αυξάνοντας παράλληλα το άγχος για τη νίκη.

Ο Νεμπεγλέρας θα μπορούσε να χαρακτηριστεί μοιραίος για την ομάδα των Φαρσάλων, αφού σε δύο περιπτώσεις έχασε σημαντικές ευκαιρίες για γκολ. Στο 25’ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, ενώ στο 44’ εκτέλεσε πέναλτι (καταλογίστηκε σε χέρι εντός περιοχής) αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κουκούτση.

Στην επανάληψη οι προσπάθειες συνεχίστηκαν, ενώ κάποιες γρήγορες αντεπιθέσεις προσπάθησαν να αξιοποιήσουν οι γηπεδούχοι, για να φτάσουμε στο 90’+2’ όταν ο Ζαγγανάς έλυσε τον γόρδιο δεσμό για την ομάδα του κάνοντας το 0-1 και αποδείχθηκε η «χρυσή» αλλαγή του Γιάννη Μπουρνάκα.

Για ένα σπρώξιμο στον Φώτο εντός μεγάλης περιοχής στο 80’ διαμαρτυρήθηκαν οι γηπεδούχοι.

ΔΑΦΝΗ ΓΛΑΥΚΗΣ (Πλίτσης): Κουκούτσης, Καραχάλιος, Σμυρλής (80’ Τσιώλης Β.), Αλεξανδρής, Υφαντής, Μπιρόλ, Κολιοφούτης, Τσούτσας, Φώτος, Βεργής (70’ Αγγελακόπουλος), Τσιώμης (7’ λ.τ. Μπατζογιάννης).

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ (Μπουρνάκας): Γκικούδης, Καραμπούζης (52’ Ζαγγανάς), Φιλιππούλης, Οικονόμου Τλούπας (73’ Τσετιροκλής), Κομισόπουλος, Νεμπεγλέρας, Μπένος (60’ Βούλγαρης), Μπλατσέρι, Γρηγορίου, Μαλάκος.

ΝΙΚΗ ΜΕ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΘΡΙΑΜΒΟΥ

Το τελικό 7-0 που δίνει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του Απόλλωνα επί του Αμπελωνιακού δεν αφήνει περιθώρια σχολιασμού για το χθεσινό παιχνίδι στη Φιλιππούπολη. Οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να αντισταθούν στην αδιαμφισβήτητη ανωτερότητα των γηπεδούχων και έχασαν κάθε ελπίδα από πολύ νωρίς. Μάλιστα στο πρώτο ημίχρονο το σκορ είχε διαμορφωθεί σε 5-0.

Τα γκολ για τους νικητές πέτυχαν οι Μπόντε 2, Παλάσκας 2, Κουβελάς 2 και Νάστας.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Μάγκος): Μπρέλλας, Μαυρίδης, Φλώρος (46’ Νάτσης), Καρακώστας, Γιαννακόπουλος, Κούρο (60’ Χαρούλης), Κουρδής, Νάστας, Παλάσκας, Κυριάκος, Μπόντε (46’ Κουβελάς).

ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ (Παραφέστας): Βραζιτίκος, Ανατολίτης, Χατζούλης, Φετάου, Ροντούλης, Ψύρρας, Λιόντος, Ρόκα (50’ Δράμης), Πούλιος, Βούκιας (55’ Παππάς), Σπυρόπουλος (60’ Αρσένης).

«ΚΑΘΑΡΙΣΕ» ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ 20ΛΕΠΤΟ

Ήταν να μην κάνει την αρχή ο Αετός Αμυγδαλέας ο οποίος προχώρησε στη δεύτερη κατά σειρά νίκη αυτή τη φορά μέσα στο Μακρυχώρι με 2-0.

Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν τον αντίπαλό τους στο πρώτο 20λεπτο σκοράροντας δύο φορές αρχικά με τον Πίρε στο 14’ με ωραίο διαγώνιο σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή και στο 19’ με τον Γιάννη Μαυρουδή με δυνατό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, έκαναν κάποιες διορθωτικές κινήσεις και δημιούργησαν ορισμένες ευκαιρίες με τους Νικούλη, Αργύρη και Γκαραλιάκο, ωστόσο η όποια πίεση και αν άσκησαν έμεινε άκαρπη μέχρι το τέλος και η απογοήτευση ήταν εμφανής στα πρόσωπά τους.

Εύκολο έργο για το διαιτητικό τρίο των Αγγελούλη, Ακρίβου, Καραμπούλα.

*Αξίζει να σημειωθεί ότι ντεμπούτο με την ομάδα του Μακρυχωρίου έκανε ο νεοαποκτηθείς Δαλαμπύρας που μπήκε σαν αλλαγή στο 36ο λετπό, ενώ στο έμψυχο δυναμικό προστέθηκε και ο Διονύσης Δάσσιος από τους νέους του Τυρνάβου.

ΑΕΤΟΣ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ (Τσέτσιλας): Κωνσταντίνου, Γκαμπέτας, Μπουζώνας (22’ Καλπίας), Πολύζος, Ι. Δάσσιος, Παυλόπουλος, Γκαραλιάκος, Αργύρης, Παπαδημητρίου (36’ Δαλαμπύρας), Νικούλης, Τέας (60’ Τίκος).

ΑΕΤΟΣ ΑΜΥΓΔΑΛΕΑΣ (Δανιλούλης): Παζιάνας, Σερακιώτης, Ευαγγελούλης, Παπακωστούλης, Πρίφτης, Καφφές, Βαΐτσης, Ι. Μαυρουδής (55’ Ανδριανόπουλος), Σιούτας Δ/Β (72’ Α. Μαυρουδής), Κυριάκος, Πίρε (80’ Τσιτουρτζής).

ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ ΜΕ ΧΑΤ ΤΡΙΚ

Σε προσωπική υπόθεση μετέτρεψε το παιχνίδι στο Αβέρωφ, ο Πασχάλης Μπακαρτζής στο ντεμπούτο του με την ομάδα των Αγ. Αναργύρων την οποία οδήγησε στην πρώτη της φετινή νίκη. Ο έμπειρος μέσος ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό όταν μετά από πολύ ωραία ενέργεια του Γάκη από τα δεξιά και μακρινή πάσα, στόπαρε ψύχραιμα την μπάλα στο ύψος της μεγάλης περιοχής και με δυνατό σουτ την έστειλε στα δίχτυα. Το γκολ πανηγυρίστηκε έντονα από τον σκόρερ που το αφιέρωσε στον προπονητή του Μάκη Αλεξούδη φωνάζοντας χαρακτηριστικά «για σένα Μάκη».

Ο ίδιος στο 39’ με πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, ενώ στο 53’ μετά από προωθημένη μπαλιά του Ρουμελιώτη, απέφυγε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και με πλασέ ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 0-3 «κλειδώνοντας» ουσιαστικά τη νίκη.

Ακολούθησε το γκολ του Γάκη στο 62’ ο οποίος έγινε κάτοχος της μπάλας μετά από λάθος της αντίπαλης άμυνας και πλάσαρε εύστοχα (0-4), ενώ στο 85’ ο Σχοινάς διαμόρφωσε το τελικό 1-4 με πέναλτι (που είχε κερδίσει ο Ζαφειρούλης από τον Τσιφλίζογλου).

Σε γενικές γραμμές ο Ατρόμητος ήταν καλύτερος του αντιπάλου του, κινήθηκε πολύ ωραία μέσα στον αγωνιστικό χώρο και είχε ουσία στο παιχνίδι του, σε αντίθεση με το Αβέρωφ που δεν άφησε θετικές εντυπώσεις αν και κατέβαλε φιλότιμες προσπάθειες και είχε κάποιες καλές στιγμές κυρίως με τον Τσούτσα στο πρώτο μέρος και τον Σχοινά στην επανάληψη.

Πολύ καλή η διαιτησία της κ. Τσιοφλίκη και των βοηθών της κ. Δεληγιάννη Α. και Δεληγιάννη Ε.Μ.

ΠΑΟΛ ΑΒΕΡΩΦ (Γκαλίτσιος): Νίκου, Σιαμαντούρας (56’ Γκουτσιούδης), Μούτσιος, Ελευθέρογλου, Ντελόπουλος, Μάρκου, Κ. Χατζής (44’ Ζαφειρούλης), Κωφός, Τσούτσας (44’ Κουτσάκης), Σχοινάς, Καραλής.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ (Αλεξούδης): Παυλόπουλος, Μητρακούλης, Πλιάγκας, Βιλανάκης Ι., Παναγιώτου, Μούμος, Γάκης (62’ Γαδιτσάκης), Τσιφλίζογλου, Αντωνόπουλος (30’ λ.τ. Ρουμελιώτης), Μπακαρτζής (54’ λ.τ. Βράκας), Αμαρλαριώτης.

Ο ΛΙΟΛΙΟΣ ΕΙΧΕ ΚΕΦΙΑ

Με πρωταγωνιστή τον επιθετικό Λιόλιο (χατ τρικ), η Δόξα Βλαχογιαννίου πέτυχε εντυπωσιακή νίκη με 5-2 μέσα στο Καλοχώρι επί της τοπικής Αναγέννησης. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 6ο λεπτό με τον Λιόλιο, ενώ στο 20’ ο Βρασίδας Κοντοθανάσης με δυνατό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Οι γηπεδούχοι που σε γενικές γραμμές δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα αντέδρασαν και αρχικά στο 42’ και στη συνέχεια στο 47’ ισοφάρισαν σε 2-2 με δύο γκολ του Φούντα.

Η Δόξα Βλαχογιαννίου και πιο συγκεκριμένα ο Λιόλιος δεν είχε πει ακόμα την τελευταία του λέξη και στο 60’ μετά από πάσα του Β. Κοντοθανάση μπήκε στη μεγάλη περιοχή από πλάγια αριστερά και πλάσαρε εύστοχα γράφοντας το 2-3. Ο ίδιος στο 75’ ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 2-4, ενώ στο 81’ ο Ξεφτέρης διαμόρφωσε το τελικό 2-5.

Από την πλευρά της Δόξας εκφράστηκαν ευχαριστίες για την άψογη φιλοξενία και δόθηκε η υπόσχεση για ανάλογη στάση στον επαναληπτικό αγώνα.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ (Μπρισίμης): Μαρδάνης, Τσιαντούλης Π., Έξαρχος, Βενέτης, Μηλιόπουλος, Σπυρόπουλος, Ταρταμπούκας (80’ Δάκτυλας), Λουκανίκας, Τσιαντούλης Κ. (72’ Μάρκου), Φούντας, Μπούνα (67’ Παιδής).

ΔΟΞΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙΟΥ (Φακίτσας): Χαλκιάς, Αλεξίου, Μπουζούκας, Σουφχάρας, Ιωαννίδης, Μήσιος Ν., Λιόλιος, Κοντοθανάσης Β., Κοκόμπελης (70’ Δήμος), Πατσιωτός (55’ Ξεφτέρης), Μήσιος Δ. (39’ λ.τ. Κοντοθανάσης Δ.).

«ΔΥΟ ΣΤΑ ΔΥΟ» Η ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα της Δήμητρας Γιάννουλης αυτή τη φορά μέσα στη Νεάπολη επί του Ηρακλή Λάρισας με 3-1.

Στο 42’ μετά από ενέργεια του Κουρούτσαλη ο Μακρής με πλασέ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, όμως στο 48’ ο Μπέης με πέναλτι (το κέρδισε ο ίδιος) ισοφάρισε σε 1-1 και αναπτέρωσε τις ελπίδες της ομάδας του.

Στη συνέχεια όμως η Δήμητρα Γιάννουλης ενέτεινε τις προσπάθειές της και στο 75’ ο Κατσαμάκας με πέναλτι (το κέρδισε ο Μακρής), έδωσε ξανά το προβάδισμα στη Δήμητρα (1-2), ενώ ο ίδιος παίκτης στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων διαμόρφωσε το τελικό 1-3 και σφράγισε τη νίκη της ομάδας του.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Αργυρούλης-Βλαχούλης): Μπακαρός, Παπαδάμος, Μπαλαμώτης, Λιάκος, Μπέης, Κατσαρός (70’ Πατσιούρας), Μπάμης, Ταστεμερίδης, Μαυρομάτης, Λαβαντσιώτης (80’ Μεμάι), Ντονούδης (55’ Τασιόπουλος).

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ (Μπακογιάννης): Παναγιωτόπουλος, Μπέτσιος (30’ Κουρούτσαλης), Καλούσης, Εμμανουήλ, Μηνάς (80’ Παλάντζας Ν.), Θώμος, Μανάκας, Μπαμπάλης, Γκαλγκανόπουλος (70’ Χατζηγρηγορίου Κ.), Κατσαμάκας, Μακρής.

Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΕΛΥΣΕ ΤΟΝ ΓΡΙΦΟ

Ο Φαλανιακός επικράτησε του Ηρακλή Χάλκης με 2-1 σ’ ένα παιχνίδι που στο δεύτερο ημίχρονο απέκτησε ενδιαφέρον αλλά τελικά ο Πανταζής ήταν αυτός που πιστοποίησε την ανωτερότητα των φιλοξενουμένων και έλυσε τον γρίφο.

Ο Φαλανιακός προηγήθηκε στο 23’ με το απευθείας φάουλ του Αλεξανδρή, ενώ στη συνέχεια έχασε σημαντικές ευκαιρίες για να σιγουρέψει το αποτέλεσμα. Αντ’ αυτού η ομάδα της Χάλκης αντέδρασε και στο 65’ ισοφάρισε σε 1-1 με την κεφαλιά του Ντινούλη μπαίνοντας ξανά στο παιχνίδι.

Στη συνέχεια παίχτηκε ανοικτό ποδόσφαιρο και τελικά στο 73’ ο Πανταζής με προβολή από φάουλ του Παπαγεωργίου χάρισε τη νίκη στην ομάδα της Φαλάνης.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΗΣ (Μούτσιος): Χαβίλας, Σταμάτης, Τζεμολάρι, Νταμήτρος, Βογιατζής Σ., Τραμπάκουλας, Ραπτοτάσιος, Μόκκας, Τσακουρίδης (55’ Ντινούλης), Βογιατζής Χρ., Κατσιάνας (78’ Κωστούλης).

ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ (Γιαννακός): Ζουρλαδάνης, Φατούρας (65’ λ.τ. Κόκκινος), Βαρσάμης, Λυγούρας, Δαλακώνης, Λιλολάρι, Κολοβός, Σακελλαρίου (70’ Ουγιάρος), Αλατάς (46’ λ.τ. Πανταζής Γ.), Αλεξανδρής, Παπαγεωργίου.

ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΝ ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ

Τα δύο δοκάρια του Κόκρα στο πρώτο ημίχρονο αλλά και ορισμένες άλλες καλές στιγμές που πέρασαν ανεκμετάλλευτες στέρησαν από τον Σμόλικα τη δυνατότητα να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Κόντρα στη ροή του αγώνα ο ΠΟ Ελασσόνας αποδείχθηκε πιο ουσιαστικός και στο 25’ άνοιξε το σκορ με τον Ματούλα.

Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν γρήγορα και στο 30’ ο Κολοβός Κ. με πέναλτι (που κέρδισε ο Λιανός) ισοφάρισε σε 1-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Στην επανάληψη ήταν η σειρά των φιλοξενουμένων να σημαδέψουν δύο φορές τα αντίπαλα δοκάρια με τους Ματούλα και Καρυπίδη αντίστοιχα.

ΣΜΟΛΙΚΑΣ ΦΑΛΑΝΗΣ (Κακανούλιας): Μόρας, Κολοβός Κ., Μάρκου, Τανάγιας (75’ Πατσής), Δωλιάνης, Λιανός, Σκούπρας (50’ Κολοβός Χρ.), Κόκρας, Τσιάτας (85’ Στυμονιάρης), Μπαρούτας, Κακαβίτσης.

ΠΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Καλτέκης): Μιγδάνης, Κυρίτσης Γ. (80’ Ζυγογιώργος), Γκαραβέλης, Γεωργούλας, Περτζιόνι, Σινάπαλος, Ελευθεριάδης, Ματούλας, Καρυπίδης, Καραμάνος (46΄Κυρίτσης Αθ.), Μάρκου (70’ Καλτέκης).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass