ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ 6ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

Διδάχθηκαν τα Ολυμπιακά Ιδεώδη

Δημοσίευση: 14 Οκτ 2015 8:07

 

Στο πλαίσιο της 2ης «Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού», οι εκπ/κοί του 6ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας ανέλαβαν, την οργάνωση εκδηλώσεων, με την καθοδήγηση των εκπ/κών Φυσικής Αγωγής, Μαϊμάρη Δημήτρη και Νταφούλη Ιωάννας.

Αθλητικές δραστηριότητες, κινητικές δραστηριότητες, παιχνίδια, χορός, προβολές ταινιών, αθλήματα, ανάλογα με την ηλικία των μαθητών, καλλιτεχνικές – εικαστικές δημιουργίες… Όλες οι δράσεις υλοποιήθηκαν σε αθλητικό κέντρο κοντά στη Νίκαια Λάρισας.
Η συμμετοχή και η προσπάθεια, η βιωματική ανάδειξη του «ευ αγωνίζεσθαι», η συνεργασία στην ομαδική προσπάθεια, αλλά και η θετική επίδραση που έχει η άθληση στην υγεία και τη ζωή μας, είναι τα στοιχεία που ο σχολικός αθλητισμός αναδεικνύει με αυτές τις διοργανώσεις. Οι μαθητές και οι μαθήτριες του 6ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας, σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς του σχολείου τους, οργάνωσαν και συμμετείχαν σε αθλητικά δρώμενα και παράλληλα – με φαντασία και δημιουργικότητα- παρουσίασαν σε διάφορες μορφές τα σημαντικότερα στοιχεία του Ολυμπισμού και της ισότιμης συμμετοχής στον αθλητισμό ανεξάρτητα από φύλο, κοινωνική καταγωγή, σωματικές και νοητικές ικανότητες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass