ΟΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΠΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Φλόγα... ανθρωπιάς

*Στο «Κρίκκειο» Ορφανοτροφείο και το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λαρισαίων

Δημοσίευση: 14 Οκτ 2015 8:09

Έπαιξαν ποδόσφαιρο για να προσφέρουν βοήθεια σε συνανθρώπους μας και τα τρόφιμα που συγκέντρωσαν τα παρέδωσαν χθες το πρωί στο «Κρίκκειο» Ορφανοτροφείο της Ιεράς Μητρόπολης Λαρίσης και Τυρνάβου και στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λαρισαίων.

Ο λόγος γίνεται για τους Πυροσβέστες της Λάρισας που με συναδέλφους τους από την Αθλητική Ένωση Πυροσβεστών Ελλάδας(Α.Ε.Π.Ε.) Αθήνας, το Ηράκλειο, τη Χίο, την Ξάνθη, την Κασσάνδρα Χαλκιδικής, τη Θεσσαλονίκη και τη ΒΙΠΕ Βόλου, για ένα τριήμερο αγωνίσθηκαν στο 1ο τουρνουά Πυρο-γκολ αλληλεγγύης, στέλνοντας μηνύματα ότι η ευαισθητοποίηση όλων μας είναι απαραίτητη, στην κρίση που περνά η χώρα μας.
Χθες η ομάδα της Π.Υ.Λάρισας με επικεφαλής τον Διοικητή ΔΙ.Π.Υ.Ν. Λάρισας Πύραρχο κ.Κωνσταντίνο Σκούπρα και αντιπροσωπεία των ποδοσφαιριστών, πήγαν αρχικά στο «Κρίκκειο» Ορφανοτροφείο όπου τους υποδέχθηκαν η υπεύθυνη του ιδρύματος κ.Δήμητρα Τσιτσιβά και ο πατήρ Τιμόθεος Κοντογιάννης αντιπρόεδρος του Δ.Σ., οι οποίοι τους συνεχάρησαν για το κοινωνικό πρόσωπο που έδειξαν για μια ακόμη φορά και τους ξενάγησαν στους χώρους του ιδρύματος.
Τις ευχαριστίες τους εξέφρασαν και ο αντιδήμαρχος κ.Δημήτρης Δεληγιάννης με τον δημοτικό σύμβουλο κ.Μιχάλη Αναστασίου και οι άνθρωποι του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Λαρισαίων, όπου δόθηκαν επίσης τρόφιμα από τους πυροσβέστες.
ΧΡ.ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass