ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Ενθουσιασμένοι οι παίκτες της ΑΕΛ

*Σήμερα φωτογράφιση και προπόνηση στο AEL FC ARENA

Δημοσίευση: 14 Οκτ 2015 8:13

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Ο κόσμος της Λάρισας δείχνει πολύ ικανοποιημένος από το εντυπωσιακό ξεκίνημα της ΑΕΛ στο πρωτάθλημα της Football League, όμως και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας είναι ενθουσιασμένοι από τη στήριξη και την αγάπη των φιλάθλων.
Στους τρεις μέχρι τώρα αγώνες με Λαμία, Πανελευσινιακό(εντός) και με τον Παναιγιάλειο(εκτός), οι παίκτες ένιωσαν τον παλμό της κερκίδας και όλοι συνειδητοποίησαν ότι αυτή την ομάδα οφείλουν να την οδηγήσουν στα… σαλόνια της Σούπερ Λίγκας.
Ακόμη και στο μακρινό Αίγιο παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες, υπήρξε θερμή συμπαράσταση και οι φίλοι της ΑΕΛ αποζημιώθηκαν με το πρώτο διπλό της φετινής σεζόν.
Σειρά τώρα έχει ο Εργοτέλης το ερχόμενο Σάββατο 17 Οκτωβρίου στο AEL FC ARENA(18:00), όπου οι «βυσσινί» καλούνται με την ίδια σοβαρότητα να αντιμετωπίσουν την κρητική ομάδα και να… τρέχουν πλέον με 4χ4 στο πρωτάθλημα, απολαμβάνοντας πάντα τη μοναξιά της κορυφής.
*Σήμερα εν τω μεταξύ και πριν την απογευματινή προπόνηση που είναι προγραμματισμένη να γίνει στις 4.30 μ.μ., στο AEL FC ARENA, θα γίνει η φωτογράφιση της ομάδας για την περίοδο 2015-2016.
Όσον αφορά τώρα στους τραυματίες Βασίλη Κουτσιανικούλη και Γιώργο Μπουντόπουλο, ακολούθησαν χθες ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο και σήμερα θα φανεί κατά πόσο ο δεύτερος μπορεί να υπολογίζεται από τον προπονητή του Ράτκο Ντόστανιτς για το παιχνίδι του Σαββάτου.
Ο Κουτσιανικούλης αναμένεται να επανέλθει στον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ, ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΒΑΖΑΚΑΣ
To Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της FOOTBALL LEAGUE κάλεσε σε απολογία για αύριο Πέμπτη και ώρα 10:30 τις παρακάτω ΠΑΕ και φυσικά πρόσωπα:
-Την ΠΑΕ Πανελευσινιακός για παράβαση των άρθρων 1, 2, 3 4, 5, 6, 13, 14, 15 παρ. 1. εδ. α΄, 7 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου και 15 του Κανονισμού Αγώνων Πρωταθλημάτων Επαγγελματικών Ομάδων(ΠΑΕ Πανελευσινιακός – ΠΑΕ Α.Ο. Κασσιόπη 9-10-2015).
-Την ΠΑΕ Λαμία 1964 και τον Γεώργιο Βαζάκα(προπονητή) για παράβαση των άρθρων 1, 2, 3 4, 5, 6, 8, 9, 11, 12, 13, 14 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου και 15 του Κανονισμού Αγώνων Πρωταθλημάτων Επαγγελματικών Ομάδων(ΠΑΕ Εργοτέλης – ΠΑΕ Λαμία 1964 11-10-2015).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass