Ο ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ΔΩΤΙΕΑΣ ΚΟΝΤΡΑΡΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ(16:00)

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν σήμερα στην Αγιά

* Στη Νεοκαισάρεια αγωνίζεται ο Οικονόμος και στην Άρτα με τον Καραϊσκάκη παίζει ο Τύρναβος 2005

Δημοσίευση: 14 Οκτ 2015 8:16

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Εμβόλιμη αγωνιστική σήμερα στον 2ο όμιλο της Γ΄Εθνικής κατηγορίας (4η)  και το παιχνίδι που ξεχωρίζει αναμφισβήτητα είναι αυτό που θα γίνει στην Αγιά(16:00) ανάμεσα στον εκπληκτικό φέτος  Δωτιέα και τη φιλόδοξη Νίκη Βόλου.

Οι «κόκκινοι» της Αγιάς έχουν εντυπωσιάσει μέχρι τώρα καθώς  σε τρεις αγωνιστικές πέτυχαν δυο σημαντικές εκτός έδρας νίκες με τον Οπούντιο Μαρτίνου(2-3) και τον Φωκικό(2-4), ενώ αναδείχθηκαν ισόπαλοι στο ντέρμπι με τον Τύρναβο 2005(0-0).

Από την άλλη πλευρά η ομάδα της Νέας Ιωνίας που ξεκίνησε με -6 βαθμούς από την περσινή σεζόν μετρά μέχρι τώρα τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες και είναι ένα από τα φαβορί για την άνοδο.

Αναμένεται λοιπόν ότι θα γίνει ένα μεγάλο παιχνίδι και πως το γήπεδο της Αγιάς, θα  είναι γεμάτο από φιλάθλους και των δυο ομάδων.

Όσον αφορά τώρα στους άλλους δυο εκπροσώπους  του νομού, ο Οικονόμος Τσαριτσάνης αγωνίζεται στη Νεοκαισάρεια  με τον Αχιλλέα και ο Τύρναβος 2005 στην  Άρτα με τον Καραϊσκάκη, με στόχο να αποσπάσουν θετικά αποτελέσματα.

Αναλυτικά τα τελευταία νέα από τις τρεις  ομάδες του νομού, έχουν ως ακολούθως:

Ο ΔΩΤΙΕΑΣ

Με ψυχολογία στο... limit up, ο Δωτιέας θα δώσει σήμερα μια σκληρή μάχη απέναντι στη Νίκη Βόλου, σε ένα πολύ σημαντικό ματς.

«Είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι μέχρι τώρα και το μόνο που χρειάζεται είναι να σεβασθούμε τον αντίπαλό μας αλλά και τους εαυτούς μας» τόνισε ο τεχνικός ηγέτης της αγιώτικης ομάδας Γιάννης Αλεξούλης.

Από αγωνιστικής πλευράς, ο Γούτος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε, αλλά θα δοκιμάσει το πόδι του πριν τον αγώνα και αν δεν νιώσει ενοχλήσεις, τότε θα τον υπολογίζει ο προπονητής του.

Τσιρογιάννης και Ντακούλας αναμένεται ότι θα αγωνισθούν κανονικά παρά την κούραση από την υπερπροσπάθεια στην Άμφισσα, ενώ στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο γκολκίπερ Μπαταβάνης, που αποθεραπεύτηκε  από τον τραυματισμό του.

Ετοιμοπόλεμοι βρίσκονται οι παρακάτω ποδοσφαιριστές:  Παϊτέρης Ι, Μπαταβάνης, Κυρανούδης, Γούτος, Κόκκας, Τσακάλι, Σούλι, Παππάς, Ντακούλας, Μπαλογιάννης, Κορλός, Τσατσαλίδης, Τσιρογιάννης, Καρβούνης, Παϊτέρης ΙΙ, Ιωαννίδης, Αλεξόπουλος, Ραμάι, Σελήνης  και Παραφέστας. 

*Εν τω μεταξύ, από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι έπειτα από αίτημα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας προς το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, εκδόθηκε απόφαση από τον υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Σταύρο Κοντονή, σύμφωνα με την οποία απαγορεύθηκε η οργανωμένη μετακίνηση φιλάθλων του «Γ.Σ. Νίκης Βόλου» στο Δημοτικό Στάδιο Αγιάς, κατά τη διεξαγωγή του  σημερινού ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων  Δωτιέα-Νίκης Βόλου, για λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ

Με στόχο να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα, ο Οικονόμος Τσαριτσάνης αγωνίζεται στη Νεοκαισάρεια με τον τοπικό Αχιλλέα, μετά το ρεπό που έκανε.

«Παίζουμε με μια καλή  και οργανωμένη ομάδα και θα προσπαθήσουμε όπως σε όλα τα παιχνίδια να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα» επισήμανε ο τεχνικός των «Πρασίνων» Τάσος Μπεριτζάς.

Αγωνιστικά τα προβλήματα είναι ουκ ολίγα, καθώς δεν βρίσκονται στη διάθεσή του οι τραυματίες Σιάτρας, Παπαγεωργίου, Καραβασίλης, ο Δημητρέλης που είναι άρρωστος και ο Μάνικος ο οποίος  δεν εξασφάλισε άδεια από τη μονάδα του.

Αντίθετα επανέρχονται ο Ηλίας Καραγιάννης που πήρε μέρος στην άσκηση «Παρμενίων» και ο Κωστόπουλος ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού  του, ενώ στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο νεαρός γκολκίπερ Χρήστος Ντάλλας, που αποκτήθηκε πριν από λίγες ημέρες (σ.σ. πέρυσι ήταν στον Τύρναβο 2005).

Το γήπεδο της Νεοκαισάρειας ανακαινίσθηκε λόγω των αγώνων του πανευρωπαϊκού  πρωταθλήματος ποδοσφαίρου U-19 και ο αγωνιστικός χώρος βρίσκεται σε αρίστη κατάσταση.

Στην αποστολή συμπεριλήφθησαν οι παρακάτω 20 ποδοσφαιριστές:   Γούπος, Νούσιας, Ντάλλας,  Πρίφτης,

Κορομηλάς, Μαχαίρας,  Καψιώχας, Μπαλής, Τόλιος, Αγρόδημος, Βούζας, Καμπέρης, Καραγκούνης, Καραγιάννης, Σενκάι, Γκαμπέτας, Μαστροδήμος, Τσάτσος, Κωστόπουλος, Παπαδήμος.

Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005

Στην Άρτα με τον Καραϊσκάκη  θα παίξει ο Τύρναβος και θα επιδιώξει να πάρει ένα βαθμοφόρο αποτέλεσμα, επιστρέφοντας στις επιτυχίες μετά την ήττα από τον Ρήγα Φεραίο με 2-1.

Κατά πόσο αυτό θεωρείται εφικτό, ο προπονητής Μιλτιάδης Ζιάκας σε δηλώσεις του επισήμανε τα εξής:

«Έχουμε μια ομάδα που μπορεί να πάρει αποτέλεσμα σε οποιαδήποτε έδρα και πιστεύω  ότι στη σημερινή αναμέτρηση τα παιδιά θα δείξουν αυτό που από την αρχή της περιόδου τονίζω πως έχουν μεγάλες δυνατότητες και κάποια στιγμή θα έρθουν  αυτά που όλοι μας περιμένουμε».

Στην αποστολή που από χθες βρίσκεται στην Άρτα,  συμπεριλήφθησαν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Παπαγιάννης, Κούτσικος, Αϊβάζης, Μανιώτης, Καρλιάμπας, Μπαρούτας, Μπαξεβάνος, Σβερκούλης, Κρίτσας, Λούγκος, Νούσιος, Παπαϊωάννου, Παπαχρήστος, Τασιούλης, Κόκκορας, Τσιρλίδης, Τσιάγκος , Λίταινας και Καρατάσιος.

Εκτός έμειναν ο Μητσογιάννης για να μην χάσει μαθήματα από το σχολείο του και ο Νασιάκος

ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Τους αγώνες της σημερινής εμβόλιμης 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής(2ος όμιλος), ορίστηκαν να διευθύνουν οι παρακάτω διαιτητές:

* Πύδνα Κίτρους – Φαρκαδόνα: Τρακαλιάνης, Κρυωνάς, Αναστασιάδης (Σερρών), παρ. Ζήλος (Λάρισας)

* Φιλιππιάδα -Οπούντιος Μαρτίνου: Καλύβας, Γκοτσόπουλος, Οικονόμου (Αχαΐας), παρ. Καψάλης(Αιτ/νιας)

* Νεοκαισάρεια – Οικονόμος: Χανίδης, Παπαναστασίου, Σιανίδης (Μακεδονίας), παρ.Χαρίσης(Πέλλας)

* Καραϊσκάκης -Τύρναβος 2005: Τσιρώνης, Κακατσίδης, Τσιλίκας (Αιτ/νίας), παρ.Δράκος(Πρέβεζας)

* Ρήγας Φεραίος-Φωκικός (γηπ. Αρμενίου): Πανυτσίδης, Τζιαμπάσης, Τζιουβάρας (Κοζάνης), παρ.Αραμπόπουλος(Φθιώτιδας)

* Θεσπρωτός-Αιγινιακός: Τσέτσιλας, Μωυσιάδης, Φαλτάκας (Γρεβενών), παρ. Δάλλας(Ηπείρου)

* Δωτιέας Αγιάς -Νίκη Βόλου: Τίκας, Στεφανής, Παπαλίτσας (Καρδίτσας), παρ.Κοφίτσας(Τρικάλων)

* Αχέρων Καναλακίου –Πιερικός: Τόμπρος, Βλάσσης, Γραικός (Κέρκυρας), παρ.Γεωργάκης(Θεσπρωτίας)

* Ρεπό έχει ο Πύρασος Νέας Αγχιάλου

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass