ΤΟ ΕΡΧΟΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ (6 Μ.Μ.)

Και τώρα το 4Χ4 για την ΑΕΛ

* Φωτογράφιση και προπόνηση στο Ael Fc Arena

Δημοσίευση: 15 Οκτ 2015 11:00

 

Του Σωτ. Κέλλα

Το ερχόμενο Σάββατο η ΑΕΛ υποδέχεται στις 6 μ.μ. στο Ael Fc Arena τον Εργοτέλη σε ένα παιχνίδι που στόχος για τη λαρισινή ομάδα είναι η νίκη ώστε σε τέσσερα παιχνίδια να πετύχει ισάριθμες νίκες και να αρχίζει να «χτίζει» βαθμολογικές διαφορές από τους διώκτες της με εξαίρεση την Κέρκυρα που αυτή τη στιγμή δείχνει ικανή να την ακολουθήσει (δύο ανεβαίνουν στη Σούπερ Λίγκα τη φετινή περίοδο).

Η λαρισινή ομάδα θα αγωνιστεί στο παιχνίδι αυτό με πολύ καλή ψυχολογία και αυτό φάνηκε σε όλες τις προπονήσεις που έχουν ακολουθήσει μετά την πρώτη εκτός έδρας επιτυχία στο Αίγιο με τον Παναιγιάλειο(1-0).

Χθες υπήρξε φωτογράφιση των ποδοσφαιριστών στο Ael FC Arena ενώ ακολούθησε προπόνηση στο ίδιο γήπεδο.

Ο τεχνικός της ομάδας Ράτκο Ντόστανιτς δεν υπολογίζει τον Κουτσιανικούλη που θα μπει από Δευτέρα σε προπονητικό πρόγραμμα ενώ οι υπόλοιποι παίκτες είναι στη διάθεσή του. Σχετικά με το σχήμα που θα παρατάξει αυτό έχει ερωτηματικό στα δύο μπακ που θα παίξουν αφού την προηγούμενη φορά ο προπονητής ξεκούρασε τους Μονιάκη, Νικολακάκη. Δεν αποκλείεται να δούμε και κάποια έκπληξη.

Το σίγουρο είναι ότι στη δεκαοκτάδα μάλλον θα συμπεριληφθεί ο Σεμπαστιάν Ναγιάρ.

Σήμερα θα γίνει το πρωί προπόνηση στο προπονητικό κέντρο των Δένδρων.

ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ

Το πρώτο παιχνίδι κυπέλου η ΑΕΛ θα το δώσει Πέμπτη 29/10 στην Ελευσίνα με τον Πανελευσινιακό ενώ το θεσσαλικό ντέρμπι ΑΕΛ-Ολυμπιακού Βόλου στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής κατηγορίας μάλλον θα γίνει Κυριακή 1 Νοεμβρίου.

ΣΕ ΕΛΕΥΣΙΝΑ ΚΑΙ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ

Περιοδεία στα γήπεδα της Β' Εθνικής κατηγορίας κάνει ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας καθώς τη Δευτέρα βρέθηκε στη Ριζούπολη(είδε τον αγώνα έχοντας κοντά του τους προπονητές Καβακά, Βαζάκα, Σεροπιάν) ενώ χθες βρέθηκε στην Ελευσίνα και είδε την αναμέτρηση Πανελευσινιακού-Παναχαϊκής μαζί με τον προπονητή Ηλία Φυντάνη που συνεργάστηκαν μαζί στη αχαϊκή ομάδα.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ

Ανακοινώθηκαν χθες από την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι διαιτητές, βοηθοί διαιτητές και παρατηρητές διαιτησίας, της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής κατηγορίας. Ο 31χρονος ρέφερι, Άγγελος Αγγελάκης, από τον Σύνδεσμο Μακεδονίας, κλήθηκε να διαιτητεύσει την εντός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Εργοτέλη στο AEL FC ARENA (Σάββατο 17/10, 18:00). Βοηθοί του ο Ηλίας Παπαδόπουλος και ο Κωσταντίνος Κατσικογιάννης επίσης από τον Σύνδεσμο Μακεδονίας. Τέταρτος θα είναι ο Νικόλαος Τεβεκέλης επίσης από τον ίδιο σύνδεσμο και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Γεώργιος Παπαμίχος από τη Φθιώτιδα.

Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

16:00 Αγροτικός Αστέρας-Ζάκυνθος OTE Sport 3 HD: Μαρόπουλος (Ημαθίας), Σάββας (Σερρών), Δεμερτζής (Πέλλας), 4ος: Βρέσκας (Ημαθίας), παρ.: Κωνσταντάρας(Καβάλας)

Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

18:00 ΑΕΛ-Εργοτέλης OTE Sport 7 HD: Αγγελάκης (Μακεδονίας),: Η. Παπαδόπουλος, Κατσικογιάννης (Μακεδονίας), 4ος: Τεβεκέλης (Μακεδονίας), παρ.: Παπαμίχος(Φθιώτιδας)

Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

16:00 Παναιγιάλειος-Πανελευσινιακός: Παπαγεωργίου (Αθηνών), Καραγιαννίδης, Λιαμπότης (Αθηνών), 4ος: Ανούσος (Λακωνίας), παρ.: Δανούσης(Αργολίδας)

16:00 Κέρκυρα-Αναγέννηση Καρδίτσας: Μπλούνας (Φθιώτιδας), Δόσκορης (Φθιώτιδας), Μωυσιάδης (Ηπείρου), 4ος: Κατσικογιάννης (Ηπείρου), παρ.:Κρίκης(Τρικάλων)

16:00 Παναχαϊκή-Τρίκαλα: Φώτης (Εύβοιας), Πασχαλίδης, Πριόνας (Εύβοιας), 4ος: Πουλημάς (Κέρκυρας), παρ.: Γιακουμής(Αθηνών)

Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

15:30 Καλλιθέα-Πανσερραϊκός: Μακρυπόδης (Αχαΐας), Μεϊντανάς, Γκαβέρας (Αχαΐας), 4ος: Τσαμούρης (Πειραιά), παρ.: Κουρκούνας(Χανίων)

16:00 Αχαρναϊκός-Ολυμπιακός Βόλου: Φουκάκης (Ηρακλείου), Σαββόγλου (Δυτ. Αττικής), Γαρεφαλάκης (Ηρακλείου), 4ος: Κοσικίδης (Αθηνών), παρ.: Ζαννετίδης(Δωδεκανήσου)

18:00 Χανιά-Κισσαμικός: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας), Βεργέτης (Αρκαδίας), Παπανικολάου (Κορινθίας), 4ος: Μουρτζάκης (Ηρακλείου), παρ.:Ιωσηφόγλολου(Αθηνών)

18:00 Λαμία-Απόλλων Σμύρνης OTE Sport 3 HD: Κορδολαίμης (Αν. Αττικής), Μήταρης, Δουλγεράκης (Αν. Αττικής), 4ος: Μιχαηλίδης (Βοιωτίας), παρ.: Μάνθος(Αχαίας)

ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗ

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε το ωράριο προπώλησης των εισιτηρίων ημέρας για τον αγώνα με την ΠΑΕ Εργοτέλης που θα διεξαχθεί στο AEL FC ARENA το Σάββατο 17/10/15 (18:00).

Η προπώληση θα γίνει από το AEL CITY STORE (Μανωλάκη 9-11)

Σήμερα 15/10, 9:00-14:00 και 17:00-21:00.

Αύριο 16/10, 09:00-14:00 και 17:00-21:00.

Σάββατο 17/10, 9:00-14:30 και από τις 15:30 από τα εκδοτήρια του AEL FC ARENA.

Τιμές εισιτηρίων:

Πέταλα 5€

Ανατολική Κερκίδα 10€

Δυτική Κερκίδα 15€

Θύρα 18 VVIP 30€

Ειδική τιμή εισιτηρίου για παιδιά για την ανατολική και τη δυτική κερκίδα 5€

Διαδικασία εισόδου:

Είσοδος κατόχων εισιτηρίων διαρκείας ΑΥΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ με επίδειξη του πρωτότυπου παραστατικού αγοράς του εισιτηρίου (απόδειξη αγοράς) και επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου και αν ανήκουν σε ειδική κατηγορία με τα ανάλογα παραστατικά. Φωτοτυπίες αποδεικτικών δεν θα γίνονται αποδεκτές.

Είσοδος δικαιούχων εγγεγραμμένων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λαρισαίων από τη Θύρα 11 (βόρειο πέταλο), ΑΥΣΤΗΡΑ με ταυτόχρονη επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου ΚΑΙ κάρτας δικαιούχου ΣΕ ΙΣΧΥ από το Κοινωνικό Παντοπωλείο και με ωράριο εισόδου προκειμένου να εξυπηρετηθούν ομαλότερα.

Είσοδος καταγεγραμένων ΑΜΕΑ από την ΠΑΕ ΑΕΛ από την ανατολική και δυτική κερκίδα ΔΩΡΕΑΝ για το ΑΜΕΑ με επίδειξη επικυρωμένων κρατικών εγγράφων ΣΕ ΙΣΧΥ.

Όπου απαιτείται η παρουσία συνοδού για το ΑΜΕΑ η τιμή εισόδου είναι 5€.

*Η αγορά εισιτηρίου διαρκείας και ημέρας συνεπάγεται και αποδοχή των όρων, προυποθέσεων και κανόνων συμπεριφοράς και συμμόρφωσης φιλάθλων, όπως αυτοί έχουν δημοσιοποιηθεί και επικυρωθεί από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, τη Β' Εθνική κατηγορία και τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και αφόρα στους Κανονισμούς Σταδίων.

**Η ΠΑΕ ΑΕΛ επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματος της και δύναται να αποβάλλει ή να απαγορεύσει την είσοδο σε οιονδήποτε εκδηλώσει παραβατική συμπεριφορά.

ΤΑ ΕΞ ΑΝΑΒΟΛΗΣ

H Ένωση Β' Εθνικής ανακοίνωσε την ημερομηνία διεξαγωγής των εξ αναβολής αναμετρήσεων που είχαν ματαιωθεί, λόγω μη χορήγησης πιστοποιητικών σε Παναχαϊκή και Πανσερραϊκό. Έτσι για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β εθνικής κατηγορίας θα γίνουν την Τετάρτη 11-11-2015, οι αγώνες Παναχαϊκή-Κέρκυρα και Κισσαμικός-Πανσερραϊκός.

ΝΙΚΕΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ

Αν και βρέθηκε να χάνει 1-0 από το 8ο λεπτό (με γκολ που πέτυχε ο Λαρισαίος Αντώνης Τσιάρας), ο Πανσερραϊκός επικράτησε 2-1 στις Σέρρες του Ολυμπιακού Βόλου, σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 1η αγωνιστική της Β Εθνικής κατηγορίας, και πανηγύρισε την πρώτη νίκη του τη φετινή περίοδο. Ο Φουρτάδο στο 69' και ο Αγγελούδης στο 85' ήταν οι σκόρερ της ανατροπής για τους γηπεδούχους, οι οποίοι υποχρέωσαν τη θεσσαλική ομάδα στη δεύτερη ήττα της.

Στο άλλο χθεσινό ματς, η Παναχαϊκή επικράτησε εκτός έδρας του Πανελευσιανιακού με το εντυπωσιακό 3-0 πετυχαίνοντας την πρώτη νίκη της εφέτος. Τα τέρματα των νικητών σημείωσαν οι Στεργίδης (10'), Πέδρο (31'πεν.) και Τζίλας (67') ενώ η Ελευσίνα τελείωσε το ματς με εννέα παίκτες λόγω αποβολής των Μανιάτη (28' απευθείας κόκκινη) και Κασνέτση (44' δύο κίτρινες).

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής:

Κέρκυρα-Καλλιθέα   1-0

ΑΕΛ-Λαμία    3-0

Απόλλων Σμύρνης-Ζάκυνθος        3-2

Παναιγιάλειος-Αχαρναϊκός  0-0

Αναγέννηση Καρδίτσας-Αγροτικός Αστέρας       0-0

Τρίκαλα-Κισσαμικός 2-2

Εργοτέλης-Χανιά     0-1

Πανσερραϊκός-Ολυμπιακός Βόλου 2-1

Πανελευσινιακός-Παναχαϊκή          0-3

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 3 αγώνες)

==========

1. ΑΕΛ          9

2. Τρίκαλα     7

3. Κέρκυρα    6-2αγ.

4. Αχαρναϊκός         4

5. Απόλλων Σμύρνης          4

6. Εργοτέλης 4

7. Αγροτικός Αστέρας        4

8. Χανιά        4

9. Αναγέννηση Καρδίτσας   4

10. Λαμία      4

11. Ζάκυνθος          3

12. Πανσερραϊκός    3-2αγ.

13. Ολυμπιακός Βόλου       3

14. Καλλιθέα 3

15. Παναχαϊκή         3-2αγ.

16. Κισσαμικός        2-2αγ.

17. Παναιγιάλειος     1

18. Πανελευσινιακός 0

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass