ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΗ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟ (0-0)

Παλικαρίσιος βαθμός για τον Δωτιέα

* Στο 30' ο διαιτητής κ. Τίκας δεν καταλόγισε πέναλτι σε ανατροπή του Τσατσαλίδη - Ζεστό χειροκρότημα στο τέλος από τον κόσμο

Δημοσίευση: 15 Οκτ 2015 10:47

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Φωτ. Κώστας Τσάντζος

Παίζοντας δυνατά και ψυχωμένα ο Δωτιέας Αγιάς συνέχισε χθες την εξαιρετική πορεία του στον 2ο όμιλο της Γ' Εθνικής, κοντράροντας στα ίσια τη φιλόδοξη Νίκη Βόλου με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0.

Οι παίκτες του Γιάννη Αλεξούλη έκαναν κατάθεση ψυχής στον αγωνιστικό χώρο, έδειξαν ότι κάθε άλλο παρά τυχαία είναι η μέχρι τώρα πορεία τους και δικαιολογημένα στο τέλος χειροκροτήθηκαν θερμά από τους φιλάθλους.

Σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης οι «κόκκινοι» έδειξαν ότι είναι ομάδα που ξέρει τι ζητάει στον αγωνιστικό χώρο και ήταν πολύ καλά «διαβασμένη» για τον αντίπαλό της.

Από την άλλη πλευρά η Νίκη Βόλου όπως ανέφερε και στις δηλώσεις του ο προπονητής της Λεωνίδας Μπίλλης δεν είχε τη φρεσκάδα προηγούμενων αναμετρήσεων και δυσκολεύτηκε πάρα πολύ στο να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία του Παϊτέρη.

Για λογαριασμό του Δωτιέα ο Γιάννης Αλεξούλης επέλεξε το σύστημα 4-4-1-1. Κάτω από τα δοκάρια κάθισε ο Παϊτέρης, ενώ στα μετόπισθεν τοποθετήθηκαν οι Παππάς (δεξιά), Γούτος (αριστερά), Τσακάλι και Κόκκας (σέντερ μπακ). Στη μεσαία γραμμή αγωνίστηκαν οι Μπαλογιάννης, Ντακούλας (στον άξονα), Ραμάι (δεξιά) και Καρβούνης (αριστερά), με τον Τσιρογιάννη να κινείται λίγο πιο πίσω από τον Τσατσαλίδη, που ήταν ο μοναδικός προωθημένος.

Ο Λεωνίδας Μπίλης παρέταξε τη Νίκη Βόλου με σύστημα 4-3-3. Την εστία υπερασπίστηκε ο Σταυράκης έχοντας μπροστά του από τα δεξιά προς τα αριστερά τους Κεμάλι, Χολέβα, Ναουμίδη και Παπαδόπουλο. Μοναδικός ανασταλτικός χαφ ήταν ο Ιβανίδης, με εσωτερικούς μέσους τον Μέτσε και τον Κόλα (μέσα αριστερά και μέσα δεξιά αντίστοιχα). Την επιθετική τριπλέτα αποτέλεσαν οι Ελευθεριάδης (δεξιά), Κανελλόπουλος (αριστερά) και Κρεββατάς (στην κορυφή).

Ο Δωτειάς μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και οι δύο πρώτες του καλές στιγμές σημειώθηκαν από εκτελέσεις φάουλ του Τσιρογιάννη. Πρώτα στο 4' ο Σταυράκης παραχώρησε κόρνερ και έπειτα στο 9' η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από την εστία.

Η «παρθενική» τελική προσπάθεια της Νίκης σημειώθηκε στο 14', όταν συρτό σουτ του Μέτσε δεν δυσκόλεψε τον Παϊτέρη. Οκτώ λεπτά αργότερα οι «κυανόλευκοι» έφτασαν μια …ανάσα από το γκολ. Ο Παπαδόπουλος γύρισε ωραία την μπάλα για τον Ελευθεριάδη ο οποίος σούταρε ελάχιστα εκατοστά έξω από το δεξί δοκάρι.

Στο 30' ο Ναουμίδης προσπάθησε λανθασμένα να γυρίσει την μπάλα προς τον Σταυράκη και ο Τσατσαλίδης πήγε να επωφεληθεί. Ο νεαρός αμυντικός της Νίκης Βόλου τον σταμάτησε αντικανονικά και ο σέντερ φορ των γηπεδούχων βρέθηκε στο έδαφος. Ο κ. Τίκας, όμως, δεν υπέδειξε την παράβαση (πέναλτι) και υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες τόσο από τον πάγκο του Δωτιέα όσο και από τους παίκτες της αγιώτικης ομάδας που ζήτησαν πέναλτι και να αποβληθεί ο ποδοσφαιριστής της Νίκης.

Στο επόμενο λεπτό ο Ιβανίδης βρήκε με βαθιά μπαλιά τον Κρεββατά, ο οποίος από πλάγια θέση αριστερά σούταρε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων. Ο ίδιος παίκτης στο 42' επιχείρησε «γυριστό» μέσα από την περιοχή αλλά η μπάλα έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Από την πλευρά του το συγκρότημα της Αγιάς απείλησε πάλι με εκτέλεση φάουλ του Τσιρογιάννη στο 39', το οποίο εξουδετέρωσε ο Σταυράκης.

Στο 49' έπειτα από σέντρα του Ελευθεριάδη η μπάλα πέρασε από τον Χολέβα και βρήκε πάνω στον Ναουμίδη, που αιφνιδιάστηκε. Αυτό διευκόλυνε το έργο του Παϊτέρη που μπλόκαρε την μπάλα.

Στο 58' ο Κανελλόπουλος κινήθηκε λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή και έπιασε συρτό σουτ, το οποίο κόντραρε σε αμυνόμενο και έφυγε εκτός εστίας.

Στο 70' ο Μπαλογιάννης έκανε μια εξαιρετική προσπάθεια και μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά, πέρασε τον Σταυράκη, αλλά την τελευταία στιγμή επενέβη ο Χολέβας απομακρύνοντας τον κίνδυνο για την ομάδα του.

Στο 73' η βολιώτικη ομάδα ανταπέδωσε τις καλές φάσεις. Ο Μπαλαράμπε έβγαλε ωραία μπαλιά για τον Ελευθεριάδη, ο οποίος σούταρε από τα αριστερά αλλά σημάδεψε την εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Διπλή χαμένη ευκαιρία στο 76'. Ο Παπαδόπουλος σέντραρε προς τον Κρεββατά, ο οποίος στόπαρε και πλάσαρε, αλλά η μπάλα κόντραρε στον Κόκκα καταλήγοντας κόρνερ. Το κόρνερ εκτέλεσε ο Ελευθεριάδης, η μπάλα έφτασε στον Κυπτίου, ο οποίος όμως γλίστρησε αποτυγχάνοντας να σκοράρει.

Στο 79' ο Κυπτίου πραγματοποίησε βαθιά μπαλιά για τον Κρεββατά. Ο Παϊτέρης ενώ φάνηκε να ελέγχει τη φάση, έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του, όμως πρόλαβε να την μπλοκάρει πριν καταλήξει στην εστία του. Επίσης σουτ του Κρεββατά στο 90' δεν ανησύχησε τον νεαρό γκολκίπερ του Δωτιέα.

Ο Δωτιέας με τον βαθμό της ισοπαλίας βρίσκεται στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα και ατενίζει με αισιοδοξία τη συνέχεια του πρωταθλήματος, ενώ η ομάδα της Νέας Ιωνίας που επίσης είναι αήττητη στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές, έχει ως στόχο την άνοδο και θα εντείνει στα επόμενα παιχνίδια τις προσπάθειές της για να καλύψει το χαμένο έδαφος, καθώς ξεκίνησε με μείον βαθμούς από πέρυσι.

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Ο διαιτητής κ.Τίκας από την Καρδίτσα, στο 30' αρνήθηκε πέναλτι υπέρ της Αγιάς όταν ο Τσατσαλίδης φάνηκε ότι ανατράπηκε από τον Ναουμίδη, που ήταν τελευταίος παίκτης και έπρεπε να αποβληθεί. Επίσης στο 80' ο Καρδιτσιώτης ρέφερι δέχθηκε τις διαμαρτυρίες των φιλοξενουμένων γιατί δεν έδωσε δεύτερη κίτρινη στον Καρβούνη για δυνατό τάκλιν που έκανε σε αντίπαλό του.

Βοηθοί του ήταν οι κ. Στεφανής, Παπαλίτσας, που γενικά είχαν σωστές υποδείξεις.

Κίτρινες κάρτες αντίκρισαν οι : Καρβούνης 61' Ραμάι 90' +4 - Ελευθεριάδης 24', Κεμάλι 42', Χολέβας 58'

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ (Γιάννης Αλεξούλης): Παϊτέρης Ι, Παππάς (86' Ιωαννίδης), Γούτος, Τσακάλι, Κόκκας, Μπαλογιάννης (78' Κορλός), Ντακούλας, Ραμάι, Καρβούνης, Τσιρογιάννης (92' Σούλι), Τσατσαλίδης.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Λεωνίδας Μπίλλης): Σταυράκης, Κεμάλι, Παπαδόπουλος, Χολέβας, Ναουμίδης, Ιβανίδης (81' Κολημήτρας), Μέτσε (60' Μπαλαράμπε), Ελευθεριάδης, Κανελλόπουλος, Κόλα (46' Κυπτίου), Κρεββατάς.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass