ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ ΟΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΣΤΟ 90’+4 ΜΕ 1-0

Aδικη ήττα για τον Τύρναβο

* Είχε δοκάρι με τον Παπαχρήστο και έχασε ευκαιρίες για να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα

Δημοσίευση: 15 Οκτ 2015 10:00

 

Κρίμα γι' αυτό τον Τύρναβο που πάλεψε σαν ίσος προς ίσο χθες στο δημοτικό στάδιο της Άρτας, αλλά ηττήθηκε στο 90'+4 από την ΑΕ Καραϊσκάκης, με 1-0.

Αποτέλεσμα πέρα για πέρα άδικο, καθώς οι «κυανέρυθροι» ήταν πολύ καλοί, είχαν ένα δοκάρι με τον Παπαχρήστο και ευκαιρίες για να πάρουν το νικηφόρο αποτέλεσμα.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με το αδύναμο σουτ του Τσιρλίδη του Τυρνάβου στο 2' το οποίο πέρασε άουτ, χωρίς να απειλήσει της εστία του Καραγκούνη. Στο επόμενο λεπτό η εκτέλεση φάουλ του Χούσου από πλάγια θέση έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Παπαγιάννη και στο 6' οι γηπεδούχοι έχασαν σημαντική ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ, όταν ο Χούσος έκανε τη σέντρα από τη δεξιά πλευρά και η κοντινή κεφαλιά του Καπετάνου πέρασε λίγο άουτ. Με τη συμπλήρωση δέκα λεπτών αγώνα, η ΑΕ Καραϊσκάκης είχε νέα σημαντική στιγμή, όταν ο Μπουσινάκης έκανε ωραία κίνηση και σουτ, αλλά ο Παπαγιάννης έδιωξε με δυσκολία σε κόρνερ. Μετά την εκτέλεση της στημένης φάσης από τον Καπετάνο, ο Δημητρίου με κοντινή κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 14’ ο Μπουσινάκης έκλεψε την μπάλα έξω από την περιοχή του Τυρνάβου και πάσαρε στον Καπετάνο, αλλά το σουτ του τελευταίου έφυγε πολλά μέτρα μακριά από την εστία των φιλοξενούμενων. Ένα λεπτό μετά το κοντινό σουτ του Λάμπρου κόντραρε στο σώμα του Αϊβάζη και στο 18' είχαμε την τέταρτη μεγάλη στιγμή για την ΑΕ Καραϊσκάκης στο πρώτο ημίχρονο, όταν ο Παπαγιάννης έδιωξε στη γωνία του σε κόρνερ το σουτ του Μπουσινάκη. Στο 22' η ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Τασιούλη έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Από εκείνο το λεπτό και μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ο Τύρναβος ισορρόπησε τον αγώνα. Στα επόμενα λεπτά δύο δυνατά σουτ των Καπετάνου και Μπουσινάκη δεν απείλησαν τον Παπαγιάννη και στο 30' οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο γκολ, στη σημαντικότερη φάση τους. Ο Παπαχρήστος εκμεταλλεύτηκε λάθος της αμυντικής γραμμής της ΑΕ Καραϊσκάκης και πάσαρε στον Κόκκορα, ο οποίος περίπου από το σημείο του πέναλτι πλάσαρε μόλις άουτ.

Στην επανάληψη σημειώθηκαν ελάχιστες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, με την ΑΕ Καραϊσκάκης να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και να προσπαθεί από το πρώτο λεπτό να φτάσει στην αντίπαλη εστία. Στο 58', πάντως, οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που έφτασαν και πάλι μία ανάσα από το γκολ, όταν ο Κόκκορας έκανε την παράλληλη σέντρα από τα δεξιά και ο Παπαχρήστος σε κενή εστία με προβολή έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι του Καραγκούνη και εν συνεχεία άουτ. Στο 67' σουτ του Κόκκορα εξουδετέρωσε με δυσκολία ο Καραγκούνης και στη συνέχεια η ΑΕ Καραϊσκάκης πίεσε, χάνοντας ευκαιρία στο 71' με κεφαλιά του Καβαλλάρη να φεύγει άουτ. Και στο 90’ +4 ο Γυφτοκώστας έκανε το γέμισμα από τα αριστερά και ο Καβαλλάρης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Παπαγιάννη για να «χαρίσει» τη νίκη με 1-0 στην ΑΕ Καραϊσκάκης.

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Τσιρώνης Ευάγγελος (Αιτωλοακαρνανίας) που είχε βοηθούς τους κ. Κακατσίδη-Τσιλίκα, από τον ίδιο σύνδεσμο.

Κίτρινες κάρτες αντίκρισαν: Χούσος (31'), Καραγκούνης (85'), Τζημογιάννης (88') / Καρλιάμπας (46'), Κόκκορας (49'), Λίταινας (67'), Κρίτσας (69').

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Σάκης Παπαβασιλείου):Καραγκούνης, Παπανίκου, Λάμπρου, Τζημογιάννης, Χούσος, Κόλλινς, Βασίλιεβιτς, Δημητρίου (λ.τρ. 79' Μάλλιος), Μπουσινάκης (65' Ευαγγέλου), Καπετάνος (53' Γυφτοκώστας), Καβαλλάρης.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 (Μίλτος Ζιάκας): Παπαγιάννης, Αϊβάζης, Μπαρούτας, Καρατάσιος, Καρλιάμπας, Μπαξεβάνος, Τασιούλης (84' Μανιώτης), Κρίτσας (75' Λούγκος), Τσιρλίδης (λ.τρ. 8' Παπαχρήστος), Λίταινας, Κόκκορας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass