ΣΤΟΝ ΧΘΕΣΙΝΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ(0-0)

Ο Τύρναβος ανώτερος αλλά δεν κέρδισε

*Ακυρώθηκε κανονικό γκολ, δεν του δόθηκε πέναλτι, ενώ είχε και δοκάρι

Δημοσίευση: 19 Οκτ 2015 8:03

 

Ήταν  ανώτερος, όμως δεν κέρδισε. Ο Τύρναβος 2005 αν και πραγματοποίησε  χθες πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στον Εθνικό Φιλιππιάδας δεν κατάφερε να πετύχει την πρώτη νίκη και έμεινε στο 0-0.

Αποτέλεσμα που σίγουρα αφήνει στεναχωρημένους όλους στον Τύρναβο, που τα έχουν με την τύχη τους αλλά και με τη διαιτησία στον χθεσινό αγώνα. Συγκεκριμένα στο 76' ακυρώθηκε κανονικό γκολ, αλλά και σε ανατροπή του Τασιούλη στο πρώτο μέρος  ο διαιτητής του έδειξε κίτρινη κάρτα για θέατρο και όχι πέναλτι, ενώ. είχε και ένα δοκάρι με τον Κόκκορα.

Ο Εθνικός από την άλλη πλευρά ήρθε όπως φάνηκε για τον βαθμό της ισοπαλίας, παρέμεινε η μοναδική ομάδα που δεν δέχθηκε ακόμη  γκολ , αν και στο χθεσινό παιχνίδι ήταν πάρα πολύ τυχερός.

Στο 3' ο Παπαχρήστος έκανε το σουτ η μπάλα πέρασε λίγο άουτ και δυο λεπτά μετά στο 5΄, από σουτ του Τασιούλη  επίσης η μπάλα δεν βρήκε τον στόχο. Στο 13' ο Λίταινας έκανε ένα συρτό σουτ και μπλόκαρε την μπάλα ο πορτιέρο των φιλοξενουμένων.

Ένα λεπτό αργότερα στο 14΄,  ο Κόκκορας έκανε το σουτ και η μπάλα βρήκε στο δοκάρι!  Στο 19' ο Αϊβάζης έκανε ωραία προσπάθεια από αριστερά, η μπάλα έφτασε στον Παπαχρήστο, ο τελευταίος έκανε το σουτ όμως η κόντρα που έγινε δεν βοήθησε τον Τύρναβο με την μπάλα να περνάει πάνω από την εστία του Εθνικού.

Στο 21' φάουλ από αριστερά για τους φιλοξενούμενους, την κεφαλιά πήρε ο Παπαβασιλείου και στη συνέχεια από κοντά ο Γήτας έκανε το σουτ όμως ο Παπαγιάννης κράτησε το μηδέν. Στο 34' ο Λίταινας έκανε το συρτό σουτ η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 40' φάουλ εκτέλεσε ο Κόκκορας και έδιωξε με υπερένταση σε κόρνερ ο γκολκίπερ του Εθνικού. Στο 42' σε σέντρα του  Μπαξεβάνου, ο Τασιούλης με γυριστό σουτ δεν κατάφερε να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 47' ο Γήτας από κοντά έκανε το σουτ μπλόκαρε ο Παπαγιάννης. Στο 64' ο Κόκκορας εκτέλεσε το φάουλ, ο Τσιάγκος που πέρασε ένα δεκάλεπτο νωρίτερα στο παιχνίδι  πήρε την κεφαλιά και η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.

Στο 70' σε δυνατό  σουτ του Μπαξεβάνου  η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ. Τέλος στο 76' ο Κόκκορας εκτέλεσε το φάουλ, ο Τσιάγκος σκόραρε αλλά το γκολ ακυρώθηκε για χέρι. Έντονα τα παράπονα από τους γηπεδούχους.

Διαιτητής  του αγώνα ήταν ο κ.Κατής (Φλώρινας),

που είχε βοηθούς τους κ.Δημόπουλο (Φλώρινας), Ιωαννίδη (Κοζάνης).

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Μίλτος Ζιάκας): Παπαγιάννης, Αϊβάζης, Μπαρούτας (85' Σβερκούλης), Καρατάσιος, Καρλιάμπας, Μπαξεβάνος, Παπαχρήστος (54' Τσιάγκος), Κρίτσας, Κόκκορας, Λίταινας, Τασιούλης (77' Χρηστίδης).

ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ (Ηλίας Μαγκάκης): Μπαντής, Χρηστογιάννης, Διαμαντόπουλος, Παπαβασιλείου, Μαλλάτος, Λέντζος, Κολιάκης (87’ Ρακόπουλος), Τσακανίκας, Παπαρούνας (60’ Γιαννούλης), Γήτας, Λάππας (75’ Νικολαΐδης).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass