ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΠΥΔΝΑ ΚΙΤΡΟΥΣ ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΑΝ ΙΣΟΠΑΛΟΙ 1-1

Δίκαιη μοιρασιά στην Τσαριτσάνη

*Προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι με τον Δημητρίου(51΄) και ισοφάρισε με εκπληκτικό γκολ στο 70΄ο Αντώνης Βούζας *Την απόκρουση του αγώνα έκανε στις καθυστερήσεις ο γκολκίπερ Κώστας Γούπος

Δημοσίευση: 19 Οκτ 2015 8:02

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Φωτ.Κώστας Τσάντζος

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το χθεσινό παιχνίδι στην Τσαριτσάνη ανάμεσα στον τοπικό Οικονόμο και στην Πύδνα Κίτρους, όπου οι δυο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1.

Αποτέλεσμα που χαρακτηρίζεται δίκαιο σύμφωνα με την εξέλιξη του παιχνιδιού, καθώς οι φιλοξενούμενοι είχαν διαστήματα που έφεραν σε δυσκολία τους γηπεδούχους, όμως οι «πράσινοι» παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 51΄, βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και αντέδρασαν, ισοφαρίζοντας με τον Βούζα στο 70΄.

Το χειροκρότημα  στο τέλος των φιλάθλων που βρέθηκαν χθες στο γήπεδο «Γιώργος Μητσιμπόνας» ήταν μια ηθική επιβράβευση των νεαρών παικτών  του Οικονόμου, που για  δεύτερο  συνεχόμενο παιχνίδι δείχνουν χαρακτήρα και βλέπουν σαν ίσος προς ίσο,

τον οποιοδήποτε αντίπαλο.

Όσον αφορά στην Πύδνα Κίτρους που έχει υψηλό μπάτζετ και φιλοδοξίες,  έδειξε ένα καλογυμνασμένο σύνολο και δεν είναι τυχαίο που στο τιμόνι της βρίσκεται ένας προπονητής με ήθος, ο Αποστόλης Στύλος, που παλιότερα αγωνίσθηκε  με επιτυχία στον Α.Σ.Πυργετού.

Γενικά οι 500 περίπου φίλαθλοι και των δυο ομάδων απόλαυσαν ένα πολύ καλό και δυνατό παιχνίδι που διεξήχθη μέσα σε αθλητικά πλαίσια, ενώ η φιλοξενία  των ανθρώπων του Οικονόμου για μια ακόμη φορά ήταν άψογη, υποδειγματική, γιατί το ποδόσφαιρο  είναι γιορτή και στην ιστορική κωμόπολη της Τσαριτσάνης κάνουν τα πάντα για να είναι στο γήπεδο οικογένειες, να απολαμβάνουν τους αγώνες ανεξαρτήτως αποτελέσματος.

ΦΑΣΕΙΣ-ΓΚΟΛ

8΄Σε μακρινό σουτ του Πετρουζέλλη η μπάλα έφυγε άουτ, πάνω από τα δοκάρια της εστίας του Γούπου.

15΄Ο Σεχολάρι έπιασε το σουτ και ο γκολκίπερ του Οικονόμου  μπλόκαρε την μπάλα.

18΄Σε γύρισμα του Καμπέρη με σουτ ο Καραγκούνης μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα άουτ.

29΄Με μακρινή σέντρα ο Καραγιάννης βρήκε τον Βούζα, που έπιασε την κεφαλιά και η μπάλα κατέληξε άουτ.

36΄Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Όττα, ο Ραπτόπουλος γύρισε την μπάλα και από το σημείο του πέναλτι ο Στούμπος με σουτ έστειλε την μπάλα άουτ.

42΄Σε παράλληλη σέντρα του Καραγιάννη από δεξιά, δεν πρόλαβε ο Καραγκούνης με προβολή να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

47΄Από δεξιά ο Δημητρίου επιχείρησε τη σέντρα, ο Κυπαρίσσης έπιασε την κοντινή κεφαλιά και ο Γούπος με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε την μπάλα.

51΄Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Όττα, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό του Οικονόμου, έφτασε στον Δημητρίου και αυτός με δυνατό σουτ έκανε το 0-1.

57΄Ο Κυπαρίσσης βρέθηκε απέναντι από τον Γούπο μετά από μπαλιά του Σεχολάρι και στο πλασέ που έκανε η μπάλα πέρασε παράλληλα από τη γραμμή του τέρματος, καταλήγοντας  άουτ.

68΄Από σέντρα του Αγρόδημου ο Καμπέρης στόπαρε την μπάλα μέσα στην περιοχή και στο σουτ που έκανε η μπάλα κόντραρε στον Ραπτόπουλο και κατέληξε κόρνερ.

70΄Ο Αντώνης Βούζας βρέθηκε μέσα στην περιοχή των φιλοξενουμένων, απέφυγε αμυντικό της Πύδνας και με εξαιρετικό σουτ πέρασε την μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα, πετυχαίνοντας το 1-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

74΄Ο  Όττα δέχθηκε την μπάλα από τον Σεχολάρι έπιασε το σουτ και η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια της εστίας του Γούπου.

90΄+2 Από εκτέλεση φάουλ του Όττα ο Γούπος έκανε εκπληκτική απόκρουση , πέφτοντας στη δεξιά του γωνία.

ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ

Από τον Οικονόμο καλύτεροι ήταν οι Γούπος, Βούζας, Αγρόδημος, Καμπέρης χωρίς να υστερήσουν οι υπόλοιποι, ενώ από την Πύδνα Κίτρους ξεχώρισαν οι Σεχολάρι, Τρικαλόπουλος, Όττα και Δημητρίου.

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Ο διαιτητής κ. Σταύρος Τσιμεντερίδης(Κοζάνης), προσπάθησε να είναι ακριβοδίκαιος και σε γενικές γραμμές τα κατάφερε. Απλά στο 50΄ο Οικονόμος ζήτησε πέναλτι  όταν από μαρκάρισμα του Δημητρίου ο Καραγκούνης βρέθηκε στο έδαφος, αλλά ο ρέφερι διέταξε να συνεχιστεί  το παιχνίδι, ενώ στις καθυστερήσεις θα μπορούσε να αποφύγει φάουλ που κατελόγισε σε βάρος του Οικονόμου που δεν ήταν και ο Γούπος έκανε την απόκρουση του αγώνα, σε εκτέλεση του Όττα.

Καλοί ήταν οι δυο συνεργάτες του κ.Χρήστος Παπαδόπουλος , Αλέξανδρος  Μπαλιάγκας (Κοζάνης).

Κίτρινη κάρτα αντίκρισε ο Τρικαλόπουλος της Πύδνας στο 71΄ και ο Καμπέρης  του Οικονόμου στο 74΄.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ(Τάσος Μπεριτζάς): Γούπος, Καραγιάννης, Μαχαίρας, Κορομηλάς, Σενκάι(78΄ Κωστόπουλος ), Μπαλής, Τόλιος(90΄+2 Καψιώχας), Αγρόδημος, Βούζας, Καμπέρης, Καραγκούνης(88΄Τσάτσος)

ΠΥΔΝΑ ΚΙΤΡΟΥΣ(Αποστόλης Στύλος): Ταταρίδης, Κόλλα, Ραπτόπουλος(80΄Τσούμης), Δημητρίου, Στούμπος, Πετρουζέλλης, Καραγκούνης(73΄Γελαδάρης), Τρικαλόπουλος, Σεχολάρι, Οττα, Μακράκης(46΄Κυπαρίσσης)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass