ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΑΚΙ ΟΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ

Έχασε πέναλτι και βαθμούς ο Δωτιέας

*Έμεινε στο 0-0 και για 5η αγωνιστική είναι αήττητος *Δοκάρι είχε ο Τσιρογιάννης στο 69΄ της αναμέτρησης

Δημοσίευση: 19 Οκτ 2015 8:01

 

Με τον βαθμό της ισοπαλίας επέστρεψε χθες αργά το βράδυ από το Καναλάκι της Πρέβεζας ο Δωτιέας, ο οποίος αναδείχθηκε με τον ουραγό Αχέροντα ισόπαλος 0-0.

Οι «κόκκινοι» της Αγιάς που παρέμειναν για 5η αγωνιστική αήττητοι θα μπορούσαν να είχαν ανοίξει το σκορ στο 8΄, αν αξιοποιούσαν  το πέναλτι που κέρδισε ο Τσατσαλίδης.

Μόλις στο 2ο λεπτό ο Κωνσταντίνου Β. δοκίμασε σουτ που πέρασε λίγο άουτ και στο 5΄ο  Παϊτέρης μπλόκαρε μια σέντρα σουτ του Λουκούμη. Στο 8΄ ο Πάνος ανέτρεψε τον Τσατσαλίδη στην περιοχή και ο διαιτητής της συνάντησης καταλόγισε πέναλτι. Ο ίδιος παίκτης ανέλαβε την εκτέλεση όμως έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο δεύτερο μέρος ο Αχέροντας πίεσε, δημιουργώντας καλές ευκαιρίες με τον Μακρυγιάννη στο 50′ να σουτάρει, αλλά να μην μπορεί να νικήσει τον Παϊτέρη. Δύο λεπτά αργότερα, ο Ντέτσικας που βγήκε στην κόντρα από τα πλάγια, έκανε τη σέντρα, ο Μακρυγιάννης κινήθηκε στην τροχιά της μπάλας, έπιασε την κεφαλιά όμως την είδε να καταλήγει λίγο άουτ και πάνω από τα δοκάρια του τερματοφύλακα του Δωτιέα. Άουτ και ένα σουτ του Μακρυγιάννη σε κόρνερ του Λουκούμη στο 60ό λεπτό.

Ο Δωτιέας είχε ένα δοκάρι στο 69′ με τον Τσιρογιάννη να εκτελεί μακρινό φάουλ την μπάλα να τραντάζει την εστία του Καραπιπέρη και στη συνέχεια τους αμυντικούς να απομακρύνουν. Στο 90′ καλή στιγμή με τον Λαγό να κάνει τη σέντρα, τον Μακρυγιάννη να προσπαθεί και πάλι με το κεφάλι, όμως την μπάλα κατέληξε ψηλά άουτ .

Τον αγώνα διηύθυναν  οι κ. Ματσούκας, Κολοσιώνης, Αντωνόπουλος (Αιτ/νιας).

ΠΑΣ ΑΧΕΡΩΝ (Νίκος Βέκιος): Καραπιπέρης, Κουμπής, Ντέτσικας(73′ λ.τρ. Μουζάκης), Μπάκας, Πάνος, Τζίμας Ι.(85’λ.τρ. Λαγός), Σιώρος , Κυριακάκης, Μακρυγιάννης, Λουκούμης(68′ Τσομπάι), Κωνσταντίνου Β.

ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ (Γιάννης Αλεξούλης): Παϊτέρης, Κορλός (81′ Παπάς), Γούτος (90+Ιωαννίδης), Τσακάλι, Κόκκας, Μπαλογιάννης, Τσατσαλίδης, Ντακούλας, Ραμάι, Τσιρογιάννης (89' Σούλι), Καρβούνης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass