ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΑΣΤΕΡΑ

Τα «καυτά» μέτωπα της ΠΑΕ ΑΕΛ

*Συνάντηση Αλ. Κούγια με Λαμπρόπουλο, Κουτσιανικούλη

Δημοσίευση: 09 Νοε 2015 9:33

*Μέρες του 2005 ξαναζούν οι φίλαθλοι

Του Σωτ. Κέλλα

Μετά από επτά αγωνιστικές η ΑΕΛ παραμένει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Β΄ Εθνικής κατηγορίας όπου θέλει να διατηρηθεί μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος ώστε να πανηγυρίσει την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα.

Πάντως αυτή την περίοδο υπάρχουν ορισμένα «καυτά» μέτωπα για την ομάδα που πρέπει να κλείσουν ώστε να μπορέσει απερίσπαστη να συνεχίσει την προσπάθεια που άρχισε και σε μερικούς θυμίζει μέρες του 2005 (τότε ανέβηκε τελευταία φορά στην Α΄ Εθνική). Αν κρίνουμε και από το ταξίδι σε περίοδο οικονομικής κρίσης που έκαναν ορισμένοι φίλαθλοι στην Κρήτη μάλλον αυτό συμβαίνει… Για μέρες του 1988 είναι πολύ δύσκολο να γίνει λόγος γιατί θεωρείται απίθανο να τις ξαναζήσει η πόλη με το ποδοσφαιρικό στερέωμα όπως έχει διαμορφωθεί τα τελευταία χρόνια.

Το πρώτο μέτωπο που υπάρχει είναι η ποινή των δυο αγωνιστικών που έχει επιβληθεί στην ΑΕΛ για καπνογόνα που άναψαν φίλαθλοι στην αναμέτρηση ΑΕΛ-Εργοτέλη. Αν ισχύσει η ΑΕΛ θα παίξει κεκλεισμένων των θυρών τα παιχνίδια με Αγροτικό Αστέρα(το ερχόμενο Σάββατο) και Ξάνθη(κύπελλο). Σήμερα θα πληροφορηθεί η ΠΑΕ ΑΕΛ πότε θα εκδικασθεί η έφεση που υπέβαλε για την ποινή και αν εφαρμοσθεί η αρχή της αναλογικότητας είναι πιθανό να καταπέσει.

Το δεύτερο μέτωπο είναι οι τραυματίες ποδοσφαιριστές. Το Σαββατοκύριακο ο Ράτκο Ντόστανιτς έδωσε άδεια στους παίκτες του και ακόμα δεν διαπιστώθηκε σε τι κατάσταση βρίσκονται οι τραυματίες Μπόγιοβιτς(πήγε Σερβία) και Βέρτζος(ήταν εκτός Λάρισας). Το πιο πιθανό είναι σήμερα να εξεταστούν από τον γιατρό της ομάδας Δημήτρη Καραμπάτσα.

Η πιθανή απουσία που δείχνει να προβληματίζει περισσότερο είναι του Βέρτζου με δεδομένη την τιμωρία του Γιοβάνοβιτς και την έλλειψη εναλλακτικών λύσεων στο κέντρο της άμυνας(υπάρχει ο Κομεσίδης και ο Σουλιώτης που στο κύπελλο ήταν καλός).

Σίγουρα στον  αγώνα του Σαββάτου αναμένεται η επιστροφή του Ουρτάδο που η απουσία του στα τελευταία παιχνίδια ήταν φανερή.

Το τρίτο μέτωπο είναι η αξιοποίηση κάποιων παικτών που μέχρι τώρα δεν έχουν προσφέρει τις αναμενόμενες υπηρεσίες. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας ακολούθησε «συνταγή» Ναγιάρ και συναντήθηκε χθες με τους Λαμπρόπουλο, Κουτσιανικούλη. Τους είπε ότι πιστεύει στην αξία τους και πρέπει να το αποδείξουν στο γήπεδο και θέλει να συνεχίσουν να καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια στις προπονήσεις. Και στο τέλος είπε ότι όπως υπήρξε μεγάλη βελτίωση του Ναγιάρ το ίδιο πιστεύει και  για αυτούς που είναι έμπειροι και αξιόλογοι ποδοσφαιριστές.

Στη συνέχεια ο κ.Κούγιας παρακολούθησε στο Αλκαζάρ αγώνα της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου και ανακοίνωσε στους υπεύθυνους της ότι παραχωρεί το πούλμαν της ομάδας για τις μετακινήσεις.

Τέλος σήμερα θα βρίσκεται στη Ρόδο για επαγγελματικούς λόγους.

   

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass