ΑΠΕΣΠΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ΛΕΥΚΗ ΙΣΟΠΑΛΙΑ

Παλικάρι ο Τύρναβος στη Νέα Ιωνία

*Είχε δοκάρι με τον Αϊβάζη και στο 89’ ο εορτάζων Άγγελος Σταυράκης σταμάτησε τον Χρηστίδη που έφτασε κοντά στο 0-1. Δεν δόθηκε πέναλτι στο 49΄ *Ρεσιτάλ κοουτσαρίσματος από τον Μιλτιάδη Ζιάκα που απένειμε τα εύσημα στους παίκτες του

Δημοσίευση: 09 Νοε 2015 8:33

Πραγματικό παλικάρι στάθηκε χθες ο Τύρναβος σε μια καυτή έδρα όπως είναι αυτή της Νέας Ιωνίας και απέσπασε λευκή ισοπαλία από τη Νίκη Βόλου.

Αποτέλεσμα που όπως εξελίχθηκε ο αγώνας μάλλον αδικεί την τυρναβίτικη ομάδα, η οποία αγωνίσθηκε σαν ίσος προς ίσο και έδειξε ότι έπρεπε να είναι πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα.

Ρεσιτάλ κοουτσαρίσματος έκανε ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» Μιλτιάδης Ζιάκας, ο οποίος σε δηλώσεις του απένειμε τα εύσημα στους παίκτες του:

«Αυτά τα παιδιά αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και έχω τονίσει επανειλημμένα, ότι αυτό το εγχείρημα για να πετύχει χρειάζεται πολλή υπομονή και στήριξη από όλους. Από τη μια ημέρα στην άλλη δεν γίνονται θαύματα και όλοι μας πρέπει να σεβόμαστε τον ιδρώτα τους και να είμαστε κοντά στους νεαρούς παίκτες, που πληγώνονται καθώς κάποιοι προεξοφλούν καταστάσεις.

Στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν επιτυγχάνεται χωρίς θυσίες και μέσα στο πρόγραμμα είναι και τα αρνητικά αποτελέσματα. Με τους συνεργάτες μου «κτίζουμε» μια ομάδα μέλλοντος και θα συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά. Στο ποδόσφαιρο εμφανίζονται πολλά εμπόδια και πρέπει όλοι μας να είμαστε ενωμένοι, για να τα ξεπεράσουμε. Στις επιτυχίες γνωρίζω πολύ καλά ότι όλοι είναι κοντά, αλλά στις ήττες κάποιοι γίνονται και προπονητές. Σήμερα το αποτέλεσμα που πήραμε  απέναντι σε αυτό τον ιστορικό σύλλογο ο οποίος  εύχομαι να βρει τον δρόμο του, ανήκει αποκλειστικά  σε αυτά τα παιδιά.  Από την πλευρά μου δεν έκανα τίποτα, αυτοί όμως για μένα και τη φανέλα που φορούν έκαναν πολλά και μπράβο τους. Αύριο θα είναι μια άλλη ημέρα και πιστεύω ότι την Κυριακή θα πανηγυρίσουμε μια νίκη που τόσο πολύ θέλουμε όλοι μας».

Στο παιχνίδι, με 4-4-2 παρέταξε τη Νίκη ο Κώστας Βελιτζέλος. Κάτω από τα δοκάρια κάθισε ο Σταυράκης έχοντας μπροστά του από τα δεξιά προς τα αριστερά τους Κοτίτσα, Χολέβα, Ναουμίδη και Παπαδόπουλο. Στον άξονα του κέντρου αγωνίστηκαν οι Ιβανίδης, Μπιτσάκος, από τις πτέρυγες επιτίθονταν οι Ελευθεριάδης (δεξιά) και Μπαλαράμπε (αριστερά), με τους Κανελλόπουλο και Κρεββατά να συνθέτουν το δίδυμο στη γραμμή κρούσης.

Το 4-2-3-1 επέλεξε ο τεχνικός του Τυρνάβου, Μιλτιάδης Ζιάκας. Τερματοφύλακας ήταν ο Παπαγιάννης, ενώ στα μετόπισθεν τοποθετήθηκαν οι Αϊβάζης (δεξιά), Μπαρούτας (αριστερά), Καρατάσος και Καλιάμπας (σέντερ μπακ). Ανασταλτικοί χαφ ήταν οι Μπαξεβάνος, Λούγκος, στα άκρα έπαιξαν οι Τασιούλης, Χρηστίδης (δεξιά και αριστερά αντίστοιχα), με τον Λίταινα να κινείται λίγο πιο πίσω από τον Τσιρλίδη που ήταν ο μοναδικός προωθημένος.

Μόλις στο 4’ ο Κανελλόπουλος πάσαρε για τον Κρεββατά, ο οποίος όμως δεν βρήκε την μπάλα όπως ήθελε χάνοντας την ευκαιρία.

Στο 6’ ο Ελευθεριάδης εκτέλεσε φάουλ, ο Κρεββατάς έπιασε κεφαλιά αλλά ο Παπαγιάννης έπεσε στη δεξιά του γωνία και μπλόκαρε, ενώ στο 13’ ο Μπαλαράμπε έκανε το γύρισμα προς τον Ελευθεριάδη και ο βραχύσωμος εξτρέμ πέφτοντας στο έδαφος σούταρε ελάχιστα έξω από το δεξί δοκάρι.

Ο Τύρναβος στο 27’ «φλέρταρε» με το 0-1, όταν μετά από πάσα του Λίταινα, ο Τασιούλης ελίχθηκε ωραία μέσα στη μεγάλη περιοχή, αλλά το σουτ που έκανε έφυγε δίπλα από το δεξί δοκάρι (άουτ). Επίσης στο 28’ ο Σταυράκης εξουδετέρωσε σουτ του Λούγκου.

Στο 29’ ο  Μπιτσάκος τροφοδότησε τον Μπαλαράμπε, ο Λίταινας πρόλαβε τον Αγγλο επιθετικό και στο σουτ που έκανε η μπάλα κόντραρε καταλήγοντας κόρνερ.

Η μπάλα πήγαινε πάνω-κάτω και στο 38’ οι «κυανέρυθροι» έφτασαν κοντά στο 0-1, όταν ο Λίταινας έδωσε ασίστ στον Αϊβάζη, ο οποίος πλάσαρε τον Σταυράκη. Ωστόσο σημάδεψε το αριστερό δοκάρι με τη Νίκη να γλιτώνει από μια πολύ δύσκολη κατάσταση.

Στο επόμενο λεπτό ο Παπαδόπουλος εκτέλεσε φάουλ απευθείας από πλάγια θέση θέλοντας να αιφνιδιάσει τον Παπαγιάννη. Ωστόσο η εκτέλεση ήταν αδύναμη και δεν βρήκε στόχο.

Και ο Ιβανίδης προσπάθησε ανεπιτυχώς να σκοράρει με φάουλ στο 44’.  Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με μια ακόμη καλή στιγμή για το βολιώτικο συγκρότημα. Μετά από σέντρα του Κοτίτσα, ο Κρεββατάς έπιασε κεφαλιά, η οποία όμως κόντραρε στον Αϊβάζη που βρισκόταν μπροστά στην εστία.

Στο  49’  ο Χολέβας μάρκαρε τον Τασιούλη εντός περιοχής, αλλά ο διαιτητής κ. Χανίδης έδειξε «παίζετε» θεωρώντας υπερβολική την πτώση του Λαρισαίου εξτρέμ.

Ακολούθησαν δύο καλές στιγμές για τη Νίκη. Στο 52’ μετά από κόρνερ του Ελευθεριάδη, ο Ναουμίδης αμαρκάριστος έκανε κεφαλιά, η οποία δεν βρήκε δίχτυα, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης εκτέλεσε φάουλ, ο Παπαγιάννης δεν επιχείρησε καλή έξοδο, αλλά ο Μπαλαράμπε δεν μπόρεσε να κερδίσει την κεφαλιά από τον Αϊβάζη κι ενώ η εστία του Τυρνάβου ήταν κενή.

Στο 73’ έπειτα από φάουλ του Ελευθεριάδη ο Κανελλόπουλος με κεφαλιά δεν βρήκε τον στόχο.

Από την άλλη πλευρά στο 81’ ο Χρηστίδης πήρε την μπάλα λίγο έξω από την περιοχή αλλά σούταρε άουτ.

Η βολιώτικη ομάδα άγγιξε το γκολ στο 82’. Ο Μπαλαράμπε σέντραρε από αριστερά και ο Κανελλόπουλος έπιασε εναέριο βολέ. Ωστόσο βρήκε πάλι σε ετοιμότητα τον Παπαγιάννη που εξουδετέρωσε με εκπληκτική ενέργεια κι αυτό τον κίνδυνο για την εστία του.

Στο 89’ λίγο έλειψε να έρθει η ψυχρολουσία για τη Νίκη Βόλου  όταν ο Χρηστίδης βρέθηκε μόνος από τα δεξιά και σούταρε για να αποκρούσει ο εορτάζων χθες Άγγελος Σταυράκης(από το Αρμένιο),  με την άκρη των δακτύλων του.

Η Νίκη ανταπέδωσε τη μεγάλη ευκαιρία στο 92’. Ο Κόλα εκτέλεσε κόρνερ, ο Ναουμίδης κέρδισε την κεφαλιά, αλλά και πάλι ο Παπαγιάννης μπλόκαρε.

Και στο 94’ έγινε η φάση που σημάδεψε το ματς. Μετά από φάουλ του Κόλα προκλήθηκε σύγχυση στα καρέ των φιλοξενουμένων και ο Ναουμίδης σκόραρε από κοντά. Ωστόσο δεν πρόλαβε να πανηγυρίσει αφού ο α’ βοηθός υπέδειξε τον σκόρερ σε θέση οφσάιντ προκαλώντας διαμαρτυρίες, από πλευράς γηπεδούχων. Η απόφαση δεν άλλαξε, το γκολ ακυρώθηκε με συνέπεια να μείνει το 0-0 μέχρι το τέλος.

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Διαιτητές της αναμέτρησης ήταν  οι κ.Χανίδης, Μιχαηλίδης, Νταβέλας (Μακεδονίας)

Κίτρινες κάρτες αντίκρισαν οι: Μπαλαράμπε 36’, Ιβανίδης  88’ / Καρλιάμπας 30’, Μπαξεβάνος 34΄, Μπαρούτας 39’.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ(Κώστας Βελιτζέλος): Σταυράκης, Κοτίτσας, Παπαδόπουλος, Χολέβας, Ναουμίδης, Ιβανίδης, Μπιτσάκος (61’ Βέργος), Ελευθεριάδης (76’ Κόλα), Μπαλαράμπε (85’ Μέτσε), Κανελλόπουλος, Κρεββατάς.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005(Μιλτιάδης Ζιάκας): Παπαγιάννης, Αϊβάζης, Μπαρούτας, Καρατάσος, Καρλιάμπας, Μπαξεβάνος (79’ λ.τρ. Μανιώτης), Λούγκος, Τασιούλης (90’ Μούτσιος), Χρηστίδης, Λίταινας, Τσιρλίδης (46’ Μητσογιάννης).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass