* Κώστας Βελιτζέλος: «Ήρθε να παίξει ποδόσφαιρο και όχι μπάλα»

Εγκώμια από τη Νίκη Βόλου

Δημοσίευση: 10 Νοε 2015 8:16

Του Χρήστου Αρχοντούλη

«Συγχαρητήρια στην ομάδα του Τυρνάβου, δουλεύει με νεαρούς ποδοσφαιριστές, προσπαθώντας να παίξει ποδόσφαιρο, κι όχι μπάλα. Μακάρι να υπήρχαν κι άλλες ομάδες σαν κι αυτήν στην Ελλάδα». Οι δηλώσεις του τεχνικού της Νίκης Βόλου Κώστα Βελιτζέλου, είναι η μεγαλύτερη αναγνώριση για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της τυρναβίτικης ομάδας αλλά και για τον προπονητή Μιλτιάδη Ζιάκα, που πιστεύει πάρα πολύ σε αυτά τα παιδιά και θεωρεί πως είναι θέμα χρόνου, να έρθουν και τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Οι «κυανέρυθροι» άξιζαν ακόμη και τη νίκη, καθώς δεν τους δόθηκε καθαρό πέναλτι στο 49’, είχαν ένα δοκάρι και κλασικές ευκαιρίες για να πετύχουν γκολ.

Το 0-0 όμως δεν είναι άσχημο αποτέλεσμα, απέναντι στη Νίκη Βόλου και στο «Παντελής Μαγουλάς», μια έδρα που δύσκολα ομάδες αποσπούν θετικά αποτελέσματα.

Χθες ο τεχνικός του Τυρνάβου Μιλτιάδης Ζιάκας και πάλι έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του και ζήτησε να αφοσιωθούν στον αγώνα της Κυριακής με τον Αχέροντα Καναλακίου.

«Για να έχει αξία η ισοπαλία που πήραμε πρέπει το ίδιο καλό αγωνιστικό πρόσωπο να δείξουμε και κόντρα στο Καναλάκι. Χρειαζόμαστε μια νίκη στην έδρα μας για να αλλάξει η ψυχολογία και ο κόσμος να δείξει μεγαλύτερη εμπιστοσύνη σε αυτά τα παιδιά», τόνισε ο Μελιβοιώτης προπονητής.

Δηλώσεις εκ μέρους των παικτών του Τυρνάβου έκανε ο κεντρικός αμυντικός Λάμπης Μητσογιάννης, που εκτός από καλός ποδοσφαιριστής, είναι παράλληλα και άριστος μαθητής. Μεταξύ άλλων τόνισε τα εξής:

«Θα ήθελα να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για την προσπάθεια σε μια πολύ δύσκολη έδρα όπως αυτή της Νίκης Βόλου. Είμαστε μία νεανική ομάδα, η οποία προσπαθεί και δουλεύει καθημερινά για να πετύχει τους στόχους της. Παλεύουμε για να επαναφέρουμε τον Τύρναβο, εκεί όπου πιστεύουμε ότι ανήκει και δουλεύουμε καθημερινά για να το πετύχουμε. Κριθήκαμε σε πολλά στάδια, σε πολλούς αγώνες. Η τύχη, βέβαια, δεν ήταν με το μέρος μας πολλές φορές, ήμασταν άτυχοι. Προσπαθούμε να το αντιστρέψουμε αυτό και να πετύχουμε καλύτερα αποτελέσματα, ώστε να παίρνουμε τις νίκες που μας αξίζουν. Είμαστε ικανοί να το κάνουμε.

Επίσης, θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες της Νίκης Βόλου, που έκαναν μια πολύ σημαντική προσπάθεια στον αγώνα. Προσπαθούν κι αυτοί να επιστρέψουν στην κατηγορία που τους αρμόζει».

* Όσον αφορά στις δηλώσεις του κ. Βελιτζέλου, είναι άξιος συγχαρητηρίων ο νεαρός τεχνικός γιατί ανέφερε-παρά την απογοήτευσή του για το αρνητικό αποτέλεσμα- αυτό που πραγματικά είδε στον αγωνιστικό χώρο.

* Αξίζει να αναφέρουμε ότι στο 46’πέρασε ως αλλαγή στο παιχνίδι στην θέση του Τσιρλίδη ο Βαγγέλης Παπαχρήστος που έδωσε ζωντάνια στο επιθετικό κομμάτι της ομάδας του, ενώ τον Δημήτρη Τασιούλη που ήταν ο πρωταγωνιστής στην επίμαχη φάση του πέναλτι στο 49’, αντικατέστησε στο 90’ο Μητσογιάννης.

Μια ακόμη αναγκαστική αλλαγή είχε κάνει στο 79’ο Μιλτιάδης Ζιάκας, περνώντας τον Μανιώτη στη θέση του Μπαξεβάνου που αποχώρησε τραυματίας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass