ΕΝΩ ΧΘΕΣ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Ο ΜΙΛΑΝ ΜΠΟΓΙΟΒΙΤΣ ΣΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Προπονήθηκε κανονικά και παίζει ο Πολ Ουρτάδο

*Αύριο εκδικάζεται η έφεση της ΠΑΕ ΑΕΛ για την εξοντωτική ποινή των δύο αγώνων κεκλεισμένων των θυρών *Στις 18:00 ο αγώνας του Σαββάτου με τον Αγροτικό Αστέρα στο AEL FC ARENA

Δημοσίευση: 10 Νοε 2015 9:15

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Μετά το διήμερο ρεπό, επέστρεψαν χθες το απόγευμα στις προπονήσεις οι παίκτες της ΑΕΛ, ενόψει του αγώνα με τον Αγροτικό Αστέρα που ορίσθηκε να γίνει το Σάββατο 14 Νοεμβρίου και ώρα 18:00, στο AEL FC ARENA, για την 8η αγωνιστική της Football  League.

Η προπόνηση έγινε στις γηπεδικές εγκαταστάσεις των Δένδρων κάτω από τις οδηγίες των συνεργατών του Ράτκο Ντόστανιτς, Κώστα Κατσάρα, Κώστα Μαντζιώκα και Βαγγέλη Τσότσα.

Ο τεχνικός των «βυσσινί» αναμενόταν να επιστρέψει από την πατρίδα του το βράδυ, ενώ μια ημέρα επιπλέον άδεια είχαν πάρει ο Μπόγιοβις με τον Γιοβάνοβιτς και οι Ξενοδόχοφ, Ροβίθης που μετά τον αγώνα με τον Κισσαμικό έμειναν στην Κρήτη.

Το ευχάριστο νέο από τη χθεσινή προπόνηση είναι ότι μπήκε κανονικά στο πρόγραμμα ο Πολ Ουρτάδο, η απουσία του οποίου ήταν εμφανής στους αγώνες που έπαιξε χωρίς αυτόν η ΑΕΛ.

Από κει και πέρα, Μαρουκάκης και Μπουντόπουλος ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης, ο Βέρτζος που είχε ένα χτύπημα στο γόνατο έκανε επίσης ατομικό πρόγραμμα σε πιο χαλαρούς ρυθμούς, ενώ ο Αναστασόπουλος που εξέτισε την ποινή του(τέσσερις κίτρινες)  μετά το τρέξιμο πήγε στο γυμναστήριο, όπως και οι υπόλοιποι  παίκτες της ΑΕΛ που αγωνίσθηκαν κόντρα στον Κισσαμικό.

Σήμερα θα αξιολογηθεί από το ιατρικό τιμ της ομάδας η κατάσταση του τραυματία Μπόγιοβιτς, ενώ σίγουρα απών θα είναι από την αναμέτρηση του Σαββάτου ο Γιοβάνοβιτς, που αποβλήθηκε στην Κρήτη με δυο κίτρινες και ο τραυματίας Χοτζάλι, ο οποίος ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας.

Για σήμερα είναι προγραμματισμένη στα Δένδρα στις 4 το απόγευμα η προπόνηση της ΑΕΛ, όπου θα υπάρχει μια καλύτερη εικόνα όσον αφορά στους τραυματίες και ο κ.Ντόστανιτς αναμένεται να μιλήσει στους παίκτες του τόσο για τον αγώνα της περασμένης Παρασκευής  με τον Κισσαμικό όσο και γι΄αυτόν που ακολουθεί, με τον δυνατό Αγροτικό Αστέρα.

ΑΥΡΙΟ Η ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΤΗΣ ΕΦΕΣΗΣ

Για αύριο Τετάρτη 11 Νοεμβρίου  και ώρα 16:30 προσδιορίστηκε η εκδίκαση της εφέσεως την οποία κατέθεσε η ΠΑΕ ΑΕΛ κατά της απόφασης του αθλητικού δικαστού Βόμβα και όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΠΑΕ η ΑΕΛ τιμωρήθηκε με την εξοντωτική ποινή των δύο αγώνων κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 50.000 ευρώ, γιατί από τους 15.000 που ευρίσκονταν στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη τρεις άναψαν τρεις πυρσούς, ένας πέταξε ένα άδειο χάρτινο ποτήρι  στον αγωνιστικό χώρο και δέκα εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο με το σφύριγμα της λήξης  για να πανηγυρίσουν με τους παίκτες.

ΠΕΡΙ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ

Θετική είναι η εισήγηση του διευθυντού του τμήματος Αδειοδότησης της ΕΠΟ προς την αρμόδια επιτροπή για την αδειοδότηση της ΠΑΕ ΑΕΛ, ώστε να μπορεί να πραγματοποιήσει μεταγραφές την περίοδο του Ιανουαρίου, εφόσον το επιθυμεί. Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΑΕΛ «εκφράζει τις ευχαριστίες της στο δικηγόρο του δικηγορικού γραφείου του κ. Αλέξη Κούγια κ. Κωνσταντίνο Συνοδινό, στον ορκωτό λογιστή κ. Γεώργιο Μποζίκα και στον Οικονομικό Διευθυντή της ΠΑΕ κ. Βράκα Χρήστο για την υποβολή του άρτιου φακέλου. Η ΠΑΕ ΑΕΛ προσπαθεί να είναι άψογη προς την επιτροπή αδειοδοτήσεων, παρά τα προβλήματα που υπήρξαν την προηγούμενη σεζόν και η εισήγηση του κ. Δημητρίου είναι προάγγελος, εφόσον συνεργαστούν μαζί μας ο κ. Πηλαδάκης και η διοίκηση της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ, ώστε το Μάρτιο να επιτευχθεί ο μεγάλος στόχος της αδειοδοτήσεως της ΑΕΛ, ώστε να συμμετέχει στη Super League του χρόνου».

ΝΙΚΗ ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ

Τρία γκολ, ανατροπή, δύο πέναλτι και μία αποβολή περιλάμβανε το παιχνίδι, που έκλεισε την αυλαία της 7ης αγωνιστικής για τη Football League, όπου ο Ολυμπιακός Βόλου κέρδισε  σε ματς θρίλερ τον Παναιγιάλειο  2-1( Διαμαντόπουλος 73΄,  Τσιλιγκίρης  84' /Πέριτς 43΄ - Κόκκινη 71' Ιωάννου, χαμένο  πέναλτι Πέριτς 11΄, ακυρωθέν γκολ του Πέριτς στο 32΄και διαμαρτυρίες από τους φιλοξενούμενους).

ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

(7η αγωνιστική)

Κισσαμικός-ΑΕΛ      2-2

Πανσερραϊκός-Αναγέννηση Κ.        2-0

Ζάκυνθος-Κέρκυρα         1-1

Χανιά-Παναχαϊκή    2-0

Πανελευσινιακός-Τρίκαλα      0-1

Απόλλων Σμύρνης-Εργοτέλης 3-0

Αγροτικός Αστέρας-Λαμία      0-0

Αχαρναϊκός-Καλλιθέα     1-1

Ολυμπιακός Β.-Παναιγιάλειος        2-1

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 7 αγώνες)

1. ΑΕΛ      17

 2. Τρίκαλα      14 

 3. Κέρκυρα     13 -6αγ.

 4. Καλλιθέα    11

 5. Εργοτέλης  10

6 . Αναγέννηση Κ.   10

7 . Χανιά  10

8 . Απόλλων Σμύρνης      10

9 . Αχαρναϊκός         10

10. . Ολυμπιακός Βόλου         10

11. Παναχαϊκή         8 -6αγ.

12. Κισσαμικός        8 -6αγ.

13 . Αγροτικός Αστέρας  8

14. Πανσερραϊκός   7 -6αγ.

15. Λαμία        7

16. Ζάκυνθος  6

17. Παναιγιάλειος   5

18. Πανελευσινιακός      0

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ

(8η αγωνιστική)

Σάββατο 14 Νοεμβρίου

18:00 ΑΕΛ - Αγροτικός Αστέρας

Κυριακή 15 Νοεμβρίου

15:00 Απόλλων Σμύρνης - Πανελευσινιακός

15:00 Τρίκαλα - Πανσερραϊκός

15:00 Εργοτέλης - Ολυμπιακός Β.

15:00 Αναγέννηση Κ. - Ζάκυνθος

15:30 Παναχαϊκή - Αχαρναϊκός OTE Sport 3 HD

18:00 Λαμία - Καλλιθέα OTE Sport 3 HD

Δευτέρα 16 Νοεμβρίου

15:00 Παναιγιάλειος - Κισσαμικός

18:00 Κέρκυρα - Χανιά OTE Sport 3 HD

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass