Η ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΑΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΚΛΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ/ΝΕΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Στο Βουκουρέστι η Θ. Ντίντου

Δημοσίευση: 11 Νοε 2015 8:38

Οι πρόσφατοι πρωταθλητές Ελλάδος στην κατηγορία Νέων Ανδρών και Νέων Γυναικών, θα εκπροσωπήσουν το ελληνικό ταεκβοντό στο αντίστοιχο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί από 19 έως 22 Νοεμβρίου στο Βουκουρέστι. Οκτώ αγόρια και οκτώ κορίτσια θα βρεθούν στην πρωτεύουσα της Ρουμανίας για το τελευταίο πρωτάθλημα Ευρώπης -όλων των κατηγοριών- μέσα στο 2015. Στην αποστολή βρίσκονται οι Παναγιώτης Χάγιας (ΑΓΣ Βύρωνα, -54κ.), Αλέξιος Τσοκάνος (ΑΣ Έκρηξη Πατρών, -63κ.), Αναστασία Καρασπήλιου (ΑΣΓ Αστραπή Πατρών, -49κ.), Αποστολία Τσάντουκλα (ΑΣ Κουμγκάν, -53κ.), Αναστασία Γαλαζουλα (ΑΣ Γέρακας, -57κ.), Ευγενία Σαρρή (ΑΣ Αίαντας Αγ. Δημητρίου, -62κ.), Ιωάννα Σταυρούλα Δεσύλλα (ΑΣ Δάφνης, -67κ.), Παύλος Λιότσος (ΑΣ Άλμπατρος, -58κ.), Κωνσταντίνος Χαμαλίδης (ΑΣ Φίλιππος Αλεξανδρείας, -68κ.), Θωμάς Γεωργιάδης (ΑΣ Χουαράνγκ Μαχητές, -74κ.), Απόστολος Τεληκώστογλου (ΑΓΣ Μακεδονική Δύναμη Κοζάνης, -80κ.), Ιωσήφ Διαμαντίδης (ΑΣ Νέα Φλόγα Πολίχνης, -87κ.), Δημήτριος Τσαχτσιρλής (ΑΣ Μακεδονική Ασπίδα Κουφαλίων, +87κ.), Παναγιώτα Τσιάπα (ΑΣ WTF Ιωαννίνων, -46κ.), Μαρία Μωϋσίδου (ΑΣ Χουαράνγκ Μαχητές, -73κ.) και Θεοδώρα Ντίντου (ΑΟ Τυρνάβου, +73κ.).

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ρουμανίας είναι το 6ο στην ιστορία του θεσμού και η Ελλάδα έχει κατακτήσει συνολικά επτά μετάλλια. Πέρυσι στην Αυστρία, είχε πανηγυρίσει από ένα μετάλλιο σε κάθε θέση και συγκεκριμένα το χρυσό με την Ανδριάνα Ασπρογέρακα (-53κ.), το ασημένιο με την Αναστασία Ζάμπουρα (+73κ.) και το χάλκινο με την Αναστασία Χριστίνα Δεληδημήτρη (-67κ.).

Τα υπόλοιπα τέσσερα ελληνικά μετάλλια έχουν κατακτήσει οι εξής:

2013 (Μολδαβία)

ΑΣΗΜΕΝΙΑ

-73 κιλά: Ασπασία Μούκα

ΧΑΛΚΙΝΑ

+87 κιλά: Θεόδωρος Χασιώτης

-63 κιλά: Κωνσταντίνος Χαμαλίδης

2012 (Ελλάδα)

ΑΣΗΜΕΝΙΑ

-54 κιλά: Σωτήριος Γιαβρής

Η πρώτη διοργάνωση διεξήχθη στην Ισπανία το 2009 και η δεύτερη στην Ουκρανία χωρίς ελληνικές επιτυχίες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass