ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ TENNΙΣ JUNIOR ΕΠΙΠΕΔΟΥ 1 (4ο Ε1)

Αυλαία με απόλυτη επιτυχία

* Συμμετείχαν 350 αθλητές-τριες για τις κατηγορίες αγόρια-κορίτσια 12,14,16 και 18 ετών

Δημοσίευση: 11 Νοε 2015 8:39

Ένα από τα  πιο απαιτητικά Πρωταθλήματα, το 4ο Εθνικό Πρωτάθλημα τένις Junior επιπέδου 1 (4ο Ε1) για τις κατηγορίες (αγόρια κορίτσια 12, 14, 16 και 18 ετών) έφτασε αισίως στο τέλος του. Οι διοργανωτές  σύλλογοι Ο.Α. Νίκαιας και Ο.Α. Λάρισας, με την πολύτιμη συνδρομή και των άλλων λαρισαϊκών συλλόγων, Α.Σ.Α. Λάρισας, Λαρισαϊκός Ο.Α. έβγαλαν ένα μαραθώνιο 450 αγώνων σχεδόν επί μια βδομάδα και μάλιστα ενός τουρνουά 1ου επιπέδου Junior με τους καλύτερους αθλητές της Ελλάδας και πολύ υψηλές απαιτήσεις. Στο πρωτάθλημα αυτό συμμετείχαν 350 αθλητές απ’ όλη την Ελλάδα και μάλιστα από τις πιο απομακρυσμένες περιοχές ( Χανιά, Ηράκλειο, Ρόδος, Κως, Καλαμάτα, Ζάκυνθος, Αλεξανδρούπολη, Ιωάννινα) οι οποίοι με τους συνοδούς γονείς και προπονητές πλημμύρισαν τις εγκαταστάσεις των ομίλων από τις 23 έως και τις 29 Οκτωβρίου. Η οργανωτική επάρκεια των Ομίλου της Νίκαιας και του Ο.Α.Λ. σε εγκαταστάσεις, η εμπειρία ετών από μεγάλες διοργανώσεις τέτοιου μεγέθους των Επιδιαιτητών των αγώνων κ. Θωμά Παπαστεργίου και Ντέπυ Παλαιστή σε συνδυασμό με την άψογη συνεργασία όλων όσοι συμμετείχαν στην οργάνωση (προπονητές, μέλη διοικητικών συμβουλίων, διευθυντές αγώνων, φροντιστές γηπέδων, γιατροί αγώνων κ.λπ.) είχε ως αποτέλεσμα η συγκεκριμένη διοργάνωση, σύμφωνα με τις μαρτυρίες των αθλητών και των γονιών, να συγκαταλέγεται στα πιο οργανωμένα τουρνουά που γίνονται στον Ελλαδικό χώρο.

Στις απονομές που πραγματοποιήθηκαν το παρέστησαν ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας κ. Παιδής Θανάσης, ο κ. Βαρθακούλης Αχιλλέας πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κιλελέρ, ο κ. Χατζούλης Αχιλλέας Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου Κιλελέρ, ο κ. Ψαρούλης Γιώργος εκπρόσωπος της τοπικής Κοινότητας Νίκαιας, ο Πρόεδρο της Ε’ Ένωσης Σωματείων Αντισφαίρισης Κ. Ελλάδας κ. Παναγιώτης Σέγκης καθώς και το μέλος του Δ.Σ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης και επίτιμος Πρόεδρος του Ο. Α. Νίκαιας κ. Καφφές Δημήτρης τον οποίο οι διοργανωτές ευχαρίστησαν για την πολύτιμη βοήθειά του στην διεκπεραίωση των αγώνων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass