ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΩΤΙΕΑ ΑΓΙΑΣ(15:00)

Λαρισινή μονομαχία στην Τσαριτσάνη

*Ο Τύρναβος 2005 υποδέχεται τον Αχέροντα Καναλακίου

Δημοσίευση: 15 Νοε 2015 8:18

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Το τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στον Οικονόμο και τον Δωτιέα(15:00), δεσπόζει στη σημερινή 10η αγωνιστική, στον 2ο όμιλο της Γ΄Εθνικής κατηγορίας.

Οι δυο ομάδες προέρχονται από ήττες, καθώς οι «Πράσινοι» της Τσαριτσάνης έχασαν στην Κατερίνη από τον Πιερικό με 1-0 και οι «Κόκκινοι» στην Αγιά από την Πύδνα Κίτρους, με το ίδιο σκορ.

Θέλουν λοιπόν να επανέλθουν στα θετικά αποτελέσματα, με τους γηπεδούχους να αγνοούν τη νίκη εδώ και τρεις αγωνιστικές, ενώ αποκλείστηκαν στο Κύπελλο της ΕΠΣΛ, από τον Φαλανιακό.

Όσον αφορά στον Τύρναβο 2005, αντιμετωπίζει το Καναλάκι και είναι αποφασισμένος για να πάρει τους τρεις βαθμούς στο «σπίτι» του, ώστε να ελπίζει σε μια καλύτερη συνέχεια.

Τα τελευταία νέα των τριών ομάδων, έχουν ως εξής:

Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ

Πολύ σημαντικό θεωρείται το σημερινό παιχνίδι για τον Οικονόμο, που στόχος του είναι να πάρει τους τρεις βαθμούς και να ανασάνει βαθμολογικά, καθώς ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα.

Η διοίκηση απευθύνει κάλεσμα στους φίλους της ομάδας να ενισχύσουν την προσπάθεια των παικτών και να τους ενθαρρύνουν από την αρχή μέχρι το τέλος, για να κατακτήσουν το νικηφόρο αποτέλεσμα.

Αγωνιστικά, δεν υπολογίζονται ο Παπαγεωργίου που βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας μετά τον τραυματισμό του και ο στρατευμένος Μάνικος, ο οποίος αναμένεται με μετάθεση στην Λάρισα, στις 20 Νοεμβρίου.

Έναν επιπλέον παίκτη θα έχει στη διάθεσή του ο τεχνικός Τάσος Μπεριτζάς, καθώς πήρε μετάθεση από μονάδα της Ρόδου στην 1η Στρατιά της Λάρισας ο Χρήστος Νάνος και προπονείται κανονικά με τους «Πράσινους», εδώ και τρεις εβδομάδες περίπου.

Τη δεκαοκτάδα ο προπονητής του Οικονόμου θα επιλέξει λίγο πριν το παιχνίδι και την αποστολή απαρτίζουν, οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Γούπος, Νούσιας, Ντάλλας, Πρίφτης, Σιάτρας, Κορομηλάς, Μαχαίρας, Καψιώχας, Μπαλής, Αγρόδημος, Βούζας, Καμπέρης, Καραγκούνης, Καραβασίλης, Καραγιάννης, Σενκάι, Γκαμπέτας, Κωστόπουλος, Παπαδήμος, Δημητρέλης, Σακοράφας, Μαστροδήμος, Τόλιος, Νάνος και Τσάτσος.

Ο ΔΩΤΙΕΑΣ

Με στόχο το θετικό αποτέλεσμα θα αγωνισθεί ο Δωτιέας στην Τσαριτσάνη, γνωρίζοντας πολύ καλά πόσο δύσκολο θα είναι το έργο του.

Τα προβλήματα πάντως είναι ουκ ολίγα για τον προπονητή Γιάννη Αλεξούλη, ο οποίος δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Γούτο, Αλεξόπουλο και τον Κόκκα που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες.

Επίσης αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του Τσατσαλίδη που έπαθε υποτροπή στον τραυματισμό του στον αγώνα Κυπέλλου με τον Π.Ο.Ε. και θα αποφασισθεί την τελευταία στιγμή, αν θα χρησιμοποιηθεί.

Επίσης προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν και οι Παππάς, Κορλός, Μπαλογιάννης, ενώ δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι νεομεταγραφέντες Κανάκης, Κόκκινος, Τριτάρης και Μεζίνι.

Την αποστολή αποτελούν οι παρακάτω παίκτες: Παϊτέρης Ι, Μπαταβάνης, Τσακάλι, Σούλι, Παππάς, Ντακούλας, Κορλός, Τσατσαλίδης, Τσιρογιάννης, Καρβούνης, Ιωαννίδης, Ραμάι, Σελήνης, Παραφέστας, Καφούσιας, Κανάκης, Κόκκινος, Μπαλογιάννης, Τριτάρης και Μεζίνι.

Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005

Έφτασε η ώρα για την πρώτη εντός έδρας νίκη. Αυτό είναι το σύνθημα που επικρατεί στην ομάδα του Τυρνάβου 2005, η οποία έχει πολύ καλή ψυχολογία μετά το 0-0 που απέσπασε από τη Νίκη Βόλου και πλέον αναζητά πάση θυσία το... τρίποντο.

Ο τεχνικός Μιλτιάδης Ζιάκας ζήτησε από τους παίκτες του να είναι σοβαροί σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, να έχουν υπομονή και να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που θα τους δοθούν.

Αγωνιστικά, δεν υπολογίζεται μόνο ο τραυματίας Παπαϊωάννου και αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του τραυματία Τσιρλίδη.

Στην αποστολή συμπεριλήφθησαν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Παπαγιάννης, Κούτσικος, Αϊβάζης, Καρλιάμπας, Μπαρούτας, Σβερκούλης, Κρίτσας, Λούγκος, Νούσιος, Μπαξεβάνος. Τσιρλίδης, Παπαχρήστος, Τασιούλης, Κόκκορας, Λίταινας, Χρηστίδης, Καρατάσιος, Μανιώτης, Νασιάκος, Τσιάγκος, Μητσογιάννης.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Το σημερινό πρόγραμμα και οι διαιτητές της 10ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο της Γ΄Εθνικής κατηγορίας, έχουν ως εξής(σ.σ. όλα τα παιχνίδια αρχίζουν στις 15:00):

-Αιγινιακός-Φαρκαδώνα: Τσαπάρας, Καμπούρης (Σερρών), Σιανίδης (Μακεδονίας), παρ: Ευθυμιάδης(Δράμας)

-Φωκικός-Νίκη Βόλου: Διώτης, Τσιλίκας, Γαλανόπουλος (Αιτ/νιας), παρ.: ππακώστας(Φθιώτιδας)

-Πύρασος-Πιερικός(κεκλεισμένων των θυρών): Μολιχιτούδης, Τσιότσος, Τοροσιάδης (Μακεδονίας), παρ.: Αγγελακόπουλος(Καρδίτσας)

-Τύρναβος 2005-Αχέρων Καναλακίου: Καρυπίδης, Κεσισόγλου, Κουπαράνη (Πέλλας), παρ.: Λιόλιος(Πιερίας)

-Οικονόμος Τσαριτσάνης-Δωτιέας Αγιάς: Κατής, Δημόπουλος (Φλώρινας), Παπαδόπουλος (Κοζάνης), παρ.: Πεχλιβανίδης(Μακεδονίας)

-Οπούντιος-Θεσπρωτός: Μπεκιάρης, Παπαλίτσας, Στεφάνης (Καρδίτσας), Κρίκης(Τρικάλων)

-Πύδνα Κίτρους-Ρήγας Φεραίος: Μελιτζανίδης (Ημαθίας), Τσιαμπάσης (Κοζάνης), Τζιουβάρας (Κοζάνης), παρ.:Βαλιώτης(Λάρισας)

-ΑΕ Καραϊσκάκης-Αχιλλέας Νεοακαισάρειας: Κούλης, Λάττας, Καραλής (Ηλείας), παρ.: Ντούκας(Πρέβεζας)

*Ρεπό έχει ο Εθνικός Φιλιππιάδας

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

(σε 9 αγώνες)

1. Καραϊσκάκης ΑΕ* 11-4 20

…………………………………………………..

2. Αιγινιακός*        11-2   17

3. Πύδνα Κίτρους*          13-5   17

4. Εθνικός Φιλιππιάδας 5-1     16

5. Πύρασος Ν. Αγχιάλου*        10-10 13

6. Θεσπρωτός      7-7     12

7. Δωτιέας Αγιάς* 8- 7    12

8. Ρήγας Φεραίος*         7-5     12

9. Οικονόμος*       5-10   10

………………………………………………………………

10. Πιερικός*        10-4   9

11. Φαρκαδόνα    10-11 8

11. Τύρναβος 2005        5-6     8

13. Αχέρων Καναλακίου 2- 8    6

14. Νεοκαισάρεια*          7-15 5

15. Νίκη Βόλου     6-7     5

16. Οπούντιος Μαρτίνου 5-13 4

17. Φωκικός         6-12   4

* Η Νίκη Βόλου έχει -6 βαθμούς με απόφαση της Π.Ε. Super League * Η Νίκη Βόλου έχει -2 βαθμούς με απόφαση της Π.Ε. ΕΠΟ * Ο Πιερικός έχει -6 βαθμούς με απόφαση της Football League

*Με αστερίσκο οι ομάδες που έχουν κάνει το ρεπό τους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass