ΚΕΡΔΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΡΜΗ ΛΑΓΚΑΔΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΕ ΣΚΟΡ 65-62

ΑΕΛ έχεις... μήνυμα από την Α2

* Καλή ανά διαστήματα αλλά πρέπει να γεμίσει τα κενά της στο παιχνίδι

Δημοσίευση: 16 Νοε 2015 7:55

Του Κ. Γκιάστα

Μήνυμα από την Α2 φαίνεται πως έλαβε χθες το απόγευμα η ΑΕΛ στο κλειστό του Αλκαζάρ καθώς οι «βυσσινί» επιβλήθηκαν και του... αγγελιοφόρου Ερμή Λαγκαδά με σκορ 65-62. Στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Β’ Εθνικής, η λαρισινή ομάδα μπάσκετ κατάφερε να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της και να δείξει πως αποτελεί πλέον ένα από τα φαβορί για την άνοδο μαζί με τον Αίολο Αστακού. Αν αναλογιστούμε πως συνεχίζει και πάλι στην έδρα της καθώς υποδέχεται τους Τιτάνες Παλαμά στη Λάρισα και έχει κάνει το ρεπό της, τότε γίνεται εύκολα αντιληπτό πως αν και ξεκίνησε με χαμηλούς τόνους τη χρονιά δείχνει πως μπορεί να κάνει το μεγάλο άλμα.

Αγωνιστικά ωστόσο χθες είχε κενά τα οποία λίγο έλειψε να της στοιχίσουν. Έπαιξε ανά διαστήματα πολύ καλό μπάσκετ, όμως ακολουθούσαν κάποια λεπτά με χαμένα ριμπάουντ, άστοχα και επιπόλαια σουτ, λάθη και απερισκεψία με αποτέλεσμα να δίνονται οι ευκαιρίες στον Ερμή να βρίσκεται πάντα κοντά στο σκορ.

Είναι χαρακτηριστικό πως ενώ έχτιζε κάποιες διαφορές στο σκορ που έφταναν μέχρι και τους δέκα πόντους βρισκόταν μετά από λίγα λεπτά να κυνηγάει τους φιλοξενούμενους. Ωστόσο μπροστά στο κοινό τους που ήταν ιδιαίτερα ένθερμο χθες, απέδειξαν πως έχουν τις λύσεις απέναντι τόσο σε άμυνες μαν του μαν όσο και σε ζώνες, όπως η χθεσινή.

Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ

Κορυφαίος ο Κουτίνας. Σκόραρε από παντού, πήρε ριμπάουντ, μοίρασε ασίστ και έδειξε πως έχει δέσει για τα καλά με το σύνολο. Δεν απέφυγε τα λάθη ωστόσο σε κάποια σημεία. Παρ' όλα αυτά παίρνει σπουδαίο βαθμό.

Το ίδιο ισχύει και για τον Κώστα Σαριμπαλίδη. Για μια ακόμα φορά φάνηκε πως ο παίχτης είναι για τα δύσκολα και πως όταν πήγαινε στον πάγκο η διαφορά εξατμιζόταν. Τα τρίποντά του ήταν μαχαιριά στην καρδιά των αντιπάλων αλλά έκανε και αρκετά άστοχα.

Μεγάλη εμφάνιση στο πρώτο μέρος για τον Τσούτσο. Μάζεψε ό,τι ριμπάουντ υπήρχε και βοήθησε τα μέγιστα στην ομάδα. Ο Φάνης Παπακώστας πάντα προσεκτικός και εύστοχος. Όποτε και αν μπει φτιάχνει την ομάδα κάτω από το καλάθι.

Δύσκολα καλάθια έβαλε ο Βλαχούλης αλλά έκανε και επιπόλαια τρίποντα. Σε ρηχά νερά ο Αθανασόπουλος, το ίδιο ισχύει για τον Παπανικολάου όπως και για τον Μαλτέσιο. Λίγο έπαιξαν οι υπόλοιποι. Από τους φιλοξενούμενους τις ζημιές τις έκανε ο Γκαμούρας.

*Χωρίς κάποια λάθη η διαιτησία των κ. Ελευθεριάδη και Δημάδης

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΣΚΟΡ: 5-2 (37’ 08΄΄), 12-5 (35΄ 34΄΄), 17-7 (32’ 56’’), 17-16 (30΄), 28-22 (22΄ 33΄΄), 31-29 (Ημίχρονο), 35-38 (17΄ 13΄΄), 52-42 (12΄ 50΄΄), 52-48 (10΄), 57-50 (7΄ 48΄΄), 61-55 (3’ 45΄΄), 65-62 (Τελικό σκορ)

ΑΕΛ (Παπαδόπουλος): Βλαχούλης 5, Αθανασόπουλος, Σαριμπαλίδης 19 (4), Τζήμας, Τσούτσος 4, Κουτίνας 17 (3), Κονδυλόπουλος, Παπανικολάου 2, Μαλτέσιος, Πολίτης 6, Παπακώστας 12, Φιλιππόπουλος.

ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ (Αγγέλης): Καϊκλής 6 (1), Ελευθεριάδης, Ρίζος, Ακεψιμαΐδης 13 (1), Γεωργιάδης 3, Νότης 2, Παρίτσης 12 (1), Πιλκούδης, Βενετίδης, Γκαμούρας 21, Μήνου, Καντάρκος 5 (1).

ΑΒΡΑΑΜ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

«Όταν χαλαρώναμε το πληρώναμε»

*Κουτίνας: «Από τα πιο δύσκολα ματς»

Λίγο μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο τεχνικός της ΑΕΛ, Αβραάμ Παπαδόπουλος δήλωσε: «Κάθε νίκη είναι σημαντική αλλά κερδίσαμε μια πολύ σκληρή ομάδα. Εμείς

κατά διαστήματα όσο ελέγχαμε το ρυθμό δεν είχαμε κανένα απολύτως πρόβλημα. Όσες στιγμές χαλαρώναμε γιατί πιστεύαμε πως τελείωσε το ματς το πληρώναμε αμέσως. Πρέπει να καταλάβουμε πως επί 40 λεπτά όποιος και να παίζει μέσα πρέπει να έχει ένταση και ρυθμό. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μου αλλά έχουμε πολλά περιθώρια που πρέπει να τα εξαντλήσουμε. Είναι καλό το ξεκίνημά μας σε ένα απαιτητικό πρωτάθλημα. Εμείς θα πρέπει να συνεχίσουμε έτσι».

Από πλευράς παικτών μίλησε ο Κουτίνας που είπε: «Ήταν από τα πιο δύσκολα παιχνίδια φέτος. Το θετικό είναι πως πήραμε ακόμα μια νίκη και συνεχίζουμε. Είναι πολύ σημαντικό και μας δίνει ψυχολογία ενόψει της συνέχειας. Έχουμε ακόμα ένα δύσκολο ματς στην έδρα μας και ελπίζω να κερδίσουμε και σ' αυτό γιατί η συνέχεια γίνεται ακόμα πιο δύσκολη. Αυτά θα είναι που θα κρίνουν κατά πρώτο λόγο την κατηγορία».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass