ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ

Η ΑΕΛ ακλόνητο φαβορί

* Κερδίζει βαθμούς αλλά ψάχνει και θέαμα * Ο πανηγυρισμός-αφιέρωση του Μανώλη Ροβίθη * Άγνωστες στιγμές από την ένταση στο ημίχρονο

Δημοσίευση: 16 Νοε 2015 10:23

Του Σωτ. Κέλλα

Μετά από οκτώ αγωνιστικές η ΑΕΛ χάρη στην απόρθητη έδρα του Ael Fc Arena (μετράει πέντε νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια) παρουσιάζεται ως ακλόνητο φαβορί για την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα έχοντας δημιουργήσει διαφορά από την τρίτη ομάδα που αυτή τη στιγμή είναι η Παναχαϊκή.

Μπροστά σε 5.000 περίπου Λαρισαίους φιλάθλους(και μετρημένους στα δάχτυλα του ενός χεριού φίλους του Αγρ. Αστέρα οι οποίοι στον πανηγυρισμό του τέρματος της ομάδας τους τα άκουσαν για την πρόκλησή τους) κέρδισαν τον Αγροτικό Αστέρα με 2-1 και πάνε με πιο μεγάλη άνεση στα δυο επόμενα εκτός έδρας παιχνίδια που ακολουθούν με Καλλιθέα και Παναχαϊκή όπου ακόμα και οι ισοπαλίες θα είναι θετικά αποτελέσματα. Οι νίκες όμως θα εδραιώσουν την ΑΕΛ ως το απόλυτο φαβορί για την άνοδο. Ίσως η πρώτη θέση τελειώσει από τα Χριστούγεννα... και αρχίσει ο σχεδιασμός για τη Σούπερ Λίγκα.

Οι νίκες φέρνουν βαθμούς αλλά το θέαμα κόσμο στο γήπεδο. Η αλήθεια είναι ότι μέχρι τώρα η ομάδα μπορεί να είναι 21 παιχνίδια αήττητη (μεγάλο ρεκόρ για τον Σέρβο τεχνικό Ράτκο Ντόστανιτς) αλλά από θέαμα σίγουρα δεν έχει εντυπωσιάσει με εξαίρεση τον αγώνα της πρεμιέρας κόντρα στη Λαμία και στο κύπελλο στην Ελευσίνα με το Πανελευσινιακό.

Από κει και πέρα η απόδοση κινείται σε χαμηλά επίπεδα και ξεχωρίζουν ορισμένες μονάδες με ατομικές εξάρσεις όπως ο Αναστασόπουλος, ο Μπουντόπουλος, ο Ναγιάρ στα τελευταία ματς, ο Μαρουκάκης(άνθρωπος γκολ) και οι έμπειροι Βέρτζος(ο καλύτερος αμυντικός της κατηγορίας και Μονιάκης. Ευχάριστη έκπληξη στα τελευταία παιχνίδια είναι ο Ροβίθης όπως και Καπός. Προχθές είχε ένα καλό ημίχρονο ο Πάτο.

Περιμένουμε λοιπόν τώρα που η ομάδα απελευθερώνεται σιγά-σιγά από το βαθμολογικό άγχος να προσφέρει και καλύτερο θέαμα ενώ προβληματισμός υπάρχει ότι στα δύο τελευταία παιχνίδια για μισή ώρα έπαιξε με δέκα παίκτες έστω και αν ο Μπουντόπουλος δέχθηκε άδικα τη δεύτερη κίτρινη κάρτα προχθές. Μια κίτρινη κάρτα που συζητήθηκε...

ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ

Και συζητήθηκε γιατί στο ημίχρονο του αγώνα είχε πάρει άλλη μια μαζί με τον Μακρυδημήτρη του Αγροτικού Αστέρα αν και αυτός υπήρξε από τους ήπιους πρωταγωνιστές του επεισοδίου. Μέχρι και ανταλλαγές σάλιου υπήρξαν από μερικούς όπως πληροφορηθήκαμε εκτός από τα καθιερωμένα... «γαλλικά». Ευτυχώς τα πνεύματα ηρέμησαν με την επέμβαση των ψυχραιμότερων.

Ο ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΡΟΒΙΘΗ

Εκτός από τις άσχημες στιγμές υπήρχαν και καλές όπως ο εντυπωσιακός πανηγυρισμός του Ροβίθη στο πρώτο τέρμα της ΑΕΛ και όπως μάθαμε ήταν αφιερωμένος στο γιο του Μονιάκη που του αρέσει αυτός ο τρόπος του πανηγυρισμού. Όταν οι παίκτες έχουν μεταξύ τους άριστες σχέσεις φαίνεται και στο γήπεδο.

Και αφού αναφερόμαστε για σκόρερ ας θυμηθούμε ποιοι πέτυχαν τα τέρματα της ΑΕΛ μέχρι τώρα:

7 γκολ: Ματθαίος Μαρουκάκης

2 γκολ: Ανδρέας Λαμπρόπουλος

1 γκολ: Γιώργος Μπουντόπουλος, Σεμπαστιάν Ναγιάρ, Μπόρισλαβ Γιοβάνοβιτς, Δημήτρης Καπός, Μανώλης Ροβίθης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass