ΟΙ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΛΩΒΗΤΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΥΝΑΤΗ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΑΠΗΣ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΑΝ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΗΝ Α’ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Ατρόμητος… και στη Ν. Πολιτεία

* Με το ίδιο σκορ 1-0 οι δύο πρωτοπόροι Απόλλων Λ. και Αχιλλέας Φ. επικράτησαν των Σμόλικα και Αμπελωνιακού αντίστοιχα *Πολύτιμο «διπλό» του Αβέρωφ επί του Ηρακλή Λ.

Δημοσίευση: 16 Νοε 2015 7:52

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Με το ίδιο σκορ, 1-0, οι δύο πρωτοπόροι της Α’ ΕΠΣΛ, Απόλλων Λάρισας και Αχιλλέας Φαρσάλων επικράτησαν των Σμόλικα Φαλάνης και Αμπελωνιακού αντίστοιχα στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣΛ και σε συνδυασμό με τη μεγάλη νίκη του Ατρομήτου Αγ. Αναργύρων με 1-0 μέσα στη Ν. Πολιτεία αύξησαν τη διαφορά τους στους 4 βαθμούς από τη δεύτερη Αστραπή.

Στο Καλοχώρι η τοπική Αναγέννηση γλίτωσε το «βατερλό» στις καθυστερήσεις και μοιράστηκε το βαθμό της ισοπαλίας με τον Αετό Αμυγδαλέας (1-1) σ’ ένα παιχνίδι όπου σημειώθηκε ένταση και στο οποίο οι φιλοξενούμενοι εξέφρασαν πολλά παράπονα για τη διαιτησία.

Δαμασιακός και Δόξα Βλαχογιαννίου επέστρεψαν στις νικηφόρες εμφανίσεις κερδίζοντας με 1-0 τη Δάφνη Γλαύκης και με 2-0 τον ΠΟΕ αντίστοιχα, ο Φαλανιακός κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Δήμητρας Γιάννουλης με 3-0, ενώ ο Αετός Μακρυχωρίου πέρασε από τη Χάλκη με 3-2.

Τέλος πολύτιμη νίκη στη μάχη της παραμονής πέτυχε το Αβέρωφ με 1-0 μέσα στη Νεάπολη επί του Ηρακλή Λάρισας. Αναλυτικά τα χθεσινά παιχνίδια:

ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Αχιλλέας Φ.- Αμπελωνιακός       1-0

Απόλλων Λάρ.- Σμόλικας             1-0

Φαλανιακός - Δήμητρα Γιάνν.   3-0

Ηρακλής Λάρ. – Αβέρωφ             0-1

Αστραπή Ν. Π. – Αγ. Ανάργυροι               0-1

Βλαχογιάννι - ΠΟ Ελασσόνας     2-0

Καλοχώρι – Αμυγδαλέα               1-1

Δαμασιακός – Γλαύκη   1-0

Χάλκη – Μακρυχώρι      2-3

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Απόλλων Λάρ.  29-2       27

Αχιλλέας Φ.        17-5       27

Αστραπή Ν. Π.  24-3       23

Καλοχώρι            16-17     20

Δαμασιακός      24-14     20

Φαλανιακός      16-8       19

Βλαχογιάννι       21-18     18

Δήμητρα Γιάνν.                14-10     17

Σμόλικας             14-11     16

Μακρυχώρι        16-17     16

ΠΟ Ελασσόνας  9-11       14

Αμυγδαλέα        11-14     13

Αγ. Ανάργυροι  14-20     11

Γλαύκη 8-19       10

Ηρακλής Λάρ.   9-19       8

Αβέρωφ               10-26     7

Αμπελωνιακός  8-26       7

Χάλκη   12-32     2

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (21/11, 15.00)

Φαλανιακός-Αχιλλέας Φ.

Αμπελωνιακός-Αστραπή Ν.Π.

Δήμητρα Γιάνν.-Βλαχογιάννι

Αγ. Ανάργυροι-Καλοχώρι

ΠΟ Ελασσόνας-Δαμασιακός

Αμυγδαλέα-Χάλκη

Γλαύκη-Απόλλων Λάρ.

Μακρυχώρι-Ηρακλής Λάρ.

ΠΑΟΛ Αβέρωφ-Σμόλικας

«ΜΙΛΗΣΕ» Ο ΜΠΟΝΤΕ

Με το αγχωτικό 1-0 και σκόρερ τον Μπόντε ο Απόλλωνας Λάρισας επικράτησε του δυνατού Σμόλικα Φαλάνης στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο γήπεδο Φιλιππούπολης.

Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι σημειώθηκε στο 4ο λεπτό και ξεκίνησε από ένα πλάγιο άουτ για το οποίο υπήρξε διχογνωμία μεταξύ διαιτητή (έδειξε υπέρ του Σμόλικα) και βοηθού (έδειξε υπέρ του Απόλλωνα). Τελικά έγινε αποδεκτή η άποψη του βοηθού, οι γηπεδούχοι εκτέλεσαν το πλάγιο, έβγαλαν την επίθεση και ο Παλάσκας πάσαρε στον Μπόντε που σημείωσε το γκολ. Στη φάση αυτή εκφράστηκαν διαμαρτυρίες από πλευράς Σμόλικα για τη σύγχυση που δημιουργήθηκε από τη διχογνωμία των διαιτητών.

Ο Απόλλωνας προσπάθησε στη συνέχεια να σιγουρέψει το σκορ αλλά δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που δημιούργησε κυρίως με τους Κουβελά, Μπόντε, Κόλα. Από την άλλη πλευρά ο Σμόλικας αντέδρασε στην επανάληψη και είχε τις δικές του καλές στιγμές όπως στο 65’ με τον Κόκρα και στο 75’ με τον Κολοβό. Έτσι το 1-0 διατηρήθηκε μέχρι το τέλος με τον Απόλλωνα να προσθέτει στο ενεργητικό του μία ακόμα νίκη.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Ζιώγας): Μπρέλλας, Νάτσης, Γιαννακόπουλος, Κολιός (55’ Καρακώστας), Φλώρος, Κούρο, Κουρδής, Κουβελάς (85’ Αντωνόπουλος), Κυριάκος, Μπόντε (80’ Κόλα), Παλάσκας.

ΣΜΟΛΙΚΑΣ ΦΑΛΑΝΗΣ (Κακανούλιας): Μόρας, Κολοβός, Κ., Λιανός, Πατσής, Μάρκου, Ντούφας (46’ Δωλιάνης), Σκούπρας, Κολοβός Χρ., Τανάγιας, Μπαρούτας (10’ λ.τ. Κόκρας, 88’ λ.τ. Δάσσιος), Κακαβίτσης.

ΝΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΟΛΛΕΣ ΧΑΜΕΝΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ

Οι χαμένες ευκαιρίες δημιούργησαν για μία ακόμα φορά άγχος στην ομάδα του Αχιλλέα Φαρσάλων η οποία επικράτησε του Αμπελωνιακού στο γήπεδο των Βρυσιών με 1-0. Το παιχνίδι κρίθηκε στο 76’ από ένα πέναλτι που κέρδισε ο Μαλάκος και αξιοποίησε ο Βούλγαρης. Οι γηπεδούχοι είχαν για ένα ακόμα παιχνίδι σωρεία αναξιοποίητων ευκαιριών για να πάρουν μια εύκολη νίκη -χαρακτηριστικό ήταν το δοκάρι του Μαλάκου- ενώ από την άλλη πλευρά ο Αμπελωνιακός κατέβαλε φιλότιμες προσπάθειες και πάλεψε για να φύγει τουλάχιστον με τον βαθμό της ισοπαλίας. Στα τελευταία λεπτά οι φιλοξενούμενοι αγωνίστηκαν με παίκτη λιγότερο καθώς τραυματίστηκε στον αυχένα και αναγκάστηκε να αποχωρήσει ο Τζιαρτζιάνης κι ενώ είχαν γίνει οι τρεις αλλαγές.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ (Μπουρνάκας): Γκικούδης, Μπλατσέρι, Φιλιππούλης, Οικονόμου, Τσιανάκας, Κομισόπουλος (60’ Ζαγγανάς), Νεμπεγλέρας, Τσετιροκλής (73’ Κουρούμαλος) Μπένος, Βούλγαρης (78’ Τλούπας), Μαλάκος.

ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ (Παραφέστας): Βραζιτίκος, Τζιαρτζιάνης, Κωτούλας, Μαυρίδης, Φετάου, Λιόντος (68’ Ανατολίτης), Χατζούλης, Γρηγορίου, Νταλακούρας (80’ Θεοχάρης), Πούλιος, Μπέης (10’ λ.τ. Καρυπίδης).

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΣ Ο ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ

Με το ευρύ 3-0 ο Φαλανιακός επιβλήθηκε της Δήμητρας Γιάννουλης σ’ ένα παιχνίδι που αρχικά έδειχνε ότι θα μπορούσε να εξελιχθεί με διαφορετικό τρόπο αφού οι φιλοξενούμενοι στο πρώτο 15λεπτο είχαν δύο κλασικές ευκαιρίες (με ένα δοκάρι) για γκολ.

Η Δήμητρα ξεκίνησε δυνατά και μόλις στο 2ο λεπτό μετά από πολύ ωραία ενέργεια και σέντρα του Αμπατζίδη από τα δεξιά, ο Κατσαμάκας με ωραίο βολ-πλανέ από το ύψος του πέναλτι έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 15’ οι δύο προαναφερόμενοι παίκτες ήταν οι πρωταγωνιστές μιας ακόμα σημαντικής ευκαιρίας. Ο Αμπατζίδης έβγαλε τη σέντρα και ο Κατσαμάκας με καρφωτή κεφαλιά ανάγκασε τον Πουτσιάκα να διώξει με δυσκολία σε κόρνερ.

Ο Φαλανιακός μετά το 20’ άρχισε να ισορροπεί την κατάσταση και στο 27’ εκμεταλλευόμενος στιγμή ολιγωρίας της αντίπαλης άμυνας βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα. Ο Παπαγεωργίου με πάσα βρήκε αμαρκάριστο μέσα στη μεγάλη περιοχή τον Πανταζή και ο τελευταίος με ψύχραιμο πλασέ έγραψε το 1-0.

Η Δήμητρα Γιάννουλης έφτασε πολύ κοντά στην ισοφάριση λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου μέρους. Ο Κουρούτσαλης έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι για να καταλήξει στη συνέχεια στον Κατσαμάκα ο οποίος επιχείρησε σουτ αλλά ο Δαλακώνης με προβολή ανέκοψε την τελευταία στιγμή την πορεία της μπάλας προς το τέρμα παραχωρώντας κόρνερ.

Στην επανάληψη η εικόνα του αγώνα άλλαξε. Ο Φαλανιακός βελτίωσε την αγωνιστική του απόδοση και με δύο γκολ μέσα σε διάστημα δύο λεπτών από στημένα σφράγισε τη νίκη.

Αρχικά στο 55’ ο Παπαγεωργίου εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα γκέλαρε μέσα στη μεγάλη περιοχή και κατέληξε στα δίχτυα, ενώ στο 57’ ο Σαχίνι εκτέλεσε κόρνερ ο τερματοφύλακας Παναγιωτόπουλος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την μπάλα η οποία κατέληξε για τρίτη φορά στα δίχτυα της εστίας του (3-0).

Από κει και πέρα η Δήμητρα προσπάθησε για κάτι καλό αλλά κάποια σουτ των Γκαλγκανόπουλου και Χατζηγρηγορίου δεν αποδείχθηκαν επικίνδυνα, ενώ ο Φαλανιακός διαχειρίστηκε την κατάσταση και το σκορ το οποίο δεν διαφοροποιήθηκε μέχρι το τέλος.

Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Τσιτσανούδη και των βοηθών του, της Κ. Γκανάτσιου και του κ. Τσιτρούλη.

ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ (Γιαννακός): Πουτσιάκας, Φατούρας, Βαρσάμης, Σουλιώτης, Δαλακώνης, Λυγούρας (77’ Καζάκης), Πανταζής, Σέσι, Σαχίνι (71’ Ιγγλέζος), Παπαγεωργίου, Αλατάς (62’ Λιλολάρι).

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ (Μπακογιάννης): Παναγιωτόπουλος, Κουρούτσαλης, Μηνάς (46’ Χατζηγρηγορίου), Καλούσης, Εμμανουήλ, Θώμος, Αμπατζίδης, Μανάκας (50’ λ.τ. Γκουντρουμπής), Κατσαμάκας, Μπαμπάλης (46’ Γκαλγκανόπουλος), Μακρής.

Ο ΔΑΛΑΜΠΥΡΑΣ ΕΣΤΡΩΣΕ ΤΟ ΧΑΛΙ

Δυνατό παιχνίδι διεξήχθη στη Χάλκη όπου ο Αετός Μακρυχωρίου κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του μαχητικού Ηρακλή με 3-2. Ο Δαλαμπύρας έδωσε νωρίς το προβάδισμα στον Αετό Αμυγδαλέας σκοράροντας στο 5ο λεπτό όμως ο Ηρακλής Χάλκης απάντησε στο 35’ με τον Μόκα ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Ο σκόρερ του πρώτου τέρματος των φιλοξενουμένων «χτύπησε» ξανά στο 50’ γράφοντας το 1-2, ενώ στο 75’ ο Τέας ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 1-3.

Ο Ηρακλής προσπάθησε να αντιδράσει με καλύτερη στιγμή το δοκάρι του Βογιατζής Χρ., για να φτάσουμε στο 88’ όταν ο Ραπτοτάσιος μείωσε σε 2-3 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΗΣ (Μούτσιος): Χαβίλας, Σταμάτης, Τζεμολάρι, Νταμήτρος (65’ Τραμπάκουλας), Βογιατζής Σ., Τσακαβίτης, Ραπτοτάσιος, Ντινούλης (60’ Βογιατζής Χρ.), Μόκας, Λυντέρης, Συκαλιάς (75’ Ντεπάστας).

ΑΕΤΟΣ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ (Τσέτσιλας): Κωνσταντίνου, Γκαμπέτας (46’ Γκαραλιάκος), Τίκος, Δάσσιος Ι., Παπαδημητρίου, Πολύζος, Τέας (85’ Αποστόλου), Καλπίας, Αργύρης, Δαλαμπύρας (78’ Δάσσιος Δ.), Νικούλης.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗ Ν. ΠΟΛΙΤΕΙΑ

Τη νίκη της ημέρας πέτυχε ο Ατρόμητος Αγ. Αναργύρων ο οποίος επικράτησε μέσα στη Ν. Πολιτεία της Αστραπής με 1-0. Η ομάδα του Μάκη Αλεξούδη παρουσίασε πολύ καλή εικόνα, έπαιξε με πάθος για τη νίκη και τα κατάφερε, σε αντίθεση με την Αστραπή που ήταν μακριά από τον καλό της εαυτό.

Οι καλύτερες στιγμές για τους φιλοξενούμενους στο πρώτο μέρος σημειώθηκαν από τους Μ. Βιλανάκη και Αντωνόπουλο, για να φτάσουμε στο 59’ όταν μετά από μπαλιά του Ι. Βιλανάκη, ο Ρουμελιώτης βγήκε από πίσω «σπάζοντας» το οφσάιντ και με ψύχραιμο τρόπο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (0-1).

Οι γηπεδούχοι νωρίτερα προσπάθησαν κάτι να κάνουν (μία φάση στο 50’ για την οποία ζήτησαν πέναλτι στον Αποστόλου ήταν ίσως η καλύτερη στιγμή) αλλά δεν είχαν αποτέλεσμα.

Στο 84’ ο Μπακαρτζής έχασε μεγάλη ευκαιρία για να γράψει το 0-2 και να κάνει λιγότερο αγχωτική τη νίκη της ομάδας του η οποία τελικά κατάφερε να φύγει με τρεις πολύτιμους βαθμούς από μία πολύ δυνατή έδρα.

ΑΣΤΡΑΠΗ Ν. ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ (Τσακμακίδης): Μαγαζιώτης, Γαρουφαλιάς, Λιούσκας Παπαμάνος, Σγουραλής (75’ Καλτσάς), Μπατζέλας (46’ Παππάς), Σουλτούκης, Μολάς, Σπανός, Αρσένης (70’ Γκιουρσάνης), Αποστόλου.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ (Αλεξούδης): Παυλόπουλος, Βιλανάκης Ι., Πλιάγκας, Παναγιώτου, Μούμος, Τσιφλίζογλου, Κουσιάς (74’ Βράκας), Μπακαρτζής (90’+2’ Ευαγγέλου), Βιλανάκης Μ. (89’ Γαδιτσάκης), Ρουμελιώτης, Αντωνόπουλος.

ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΣΤΟ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙ

Μετά από δύο διαδοχικές ήττες η Δόξα Βλαχογιαννίου επέστρεψε στις νικηφόρες εμφανίσεις και υποχρέωσε τον επί επτά αγωνιστικές αήττητο ΠΟΕ σε ήττα με 2-0.

Στο 58’ ο Πατσιωτός με σουτ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, στο 75’ ο ίδιος πάικτης είχε δοκάρι ενώ στο 90’ ο Ζηρδέλης με πλασέ μετά από πάσα του Λιόλιου διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Ήταν μία νίκη την οποία οι ποδοσφαιριστές της Δόξας την αφιέρωσαν στον πρόεδρο της ομάδας Θόδωρο Σαπουνά.

ΔΟΞΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙΟΥ (Φακίτσας): Χαλκιάς, Αλεξίου, Μήσιος Δ., Σουφχάρας, Ιωαννίδης, Μήσιος Ν., Κοντοθανάσης Βρ. (10’ λ.τ. Ζηρδέλης), Λιόλιος, Γκουρομπίνος (55’ Ξεφτέρης), Πατσιωτός (85’ Δήμος), Κοντοθανάσης Δ.

Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Καλτέκης): Μιγδάνης, Μπούσιας (62′ Καραγιάννης), Γκαραβέλης, Γεωργούλας, Περτζιόνι, Συνάπαλος, Σισμανίδης (83′ Μίχης), Ντούφας Τσένος (72′ Νταμπώσης), Ματούλας, Κυρίτσης Αθ.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ

Με νίκη συνέχισε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις ο Δαμασιακός ο οποίος έκαμψε την αντίσταση της Δάφνης Γλαύκης με 1-0. «Χρυσός» σκόρερ για τους γηπεδούχους ο έμπειρος Καρακάνος που στο 70’ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 65’ ο Δαμασιακός είχε δοκάρι με τον Μπακαΐμη, ενώ νωρίτερα οι φιλοξενούμενοι είχαν ορισμένες πολύ καλές στιγμές με τους Φώτο και Υφαντή.

ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ (Τζαφέρης): Μαστοροδήμος, Γεωργαντζιάς, Καρακάνος, Αυλογιάρης, Μπακαΐμης, Τσάλτας, Μουσιάρης, Δούκας (90’+1’ Τσακνάκης), Λούτσος Στ. (85’ Λέτσιος Στ.), Λόλας, Τζουμάκας (87’ Λέτσιος Γ.).

ΔΑΦΝΗ ΓΛΑΥΚΗΣ (Πλίτσης): Κουκούτσης, Καραχάλιος, Τσιώμης (65’ Αγγελακόπουλος), Τσούτας (80’ Σπανούλης), Υφαντής, Μπιρόλ, Κολιοφούτης, Μπατζογιάννης, Φώτος, Βεργής, Τσιώλης Ν.

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ

Σ’ ένα παιχνίδι στο οποίο δεν αποφεύχθηκε η ένταση, Αναγέννηση Καλοχωρίου και Αετός Αμυγδαλέας αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1. Οι φιλοξενούμενοι που προηγήθηκαν στο 38’ με το δυνατό μακρινό σουτ του Ανδριανόπουλου πάνω στην κίνηση κρατούσαν τη νίκη στα χέρια τους μέχρι λίγο πριν το τέλος αλλά τους χάλασε τα σχέδια ο Φούντας ο οποίος σκόραρε στο 90’+2’ διαμορφώνοντας έτσι το τελικό 1-1.

Στο 90’+5’ ο Ανδριανόπουλος θα μπορούσε να είχε χαρίσει τη νίκη στον Αετό ωστόσο το πλασέ που επιχείρησε πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 12’ ο Αετός διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι στον Τσιτουρτζή, ενώ στο δεύτερο 45λεπτο αγωνίστηκε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Πρίφτη στην ανάπαυλα του ημιχρόνου (για εξύβριση φιλάθλου). Στο 43’ είχε σημειωθεί προσωρινή διακοπή όταν δημιουργήθηκε ένταση σε κίτρινη κάρτα του Πρίφτη ο οποίος είχε «διάλογο» με φιλάθλους των γηπεδούχων.

Πάντως ο Αετός Ανυγδαλέας εξέφρασε πολλά παράπονα για τη διαιτησία του κ. Κορέστη και μετά το παιχνίδι εξέδωσε ανακοίνωση διαμαρτυρίας.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ (Μπρισίμης): Μαρδάνης, Τσιαντούλης Π., Έξαρχος, Σαμαράς (82’ Νεστορίδης), Μάρκου, Σπυρόπουλος, Βενέτης (75’ Τσιαντούλης Κ.), Μπούνα, Ταρταμπούκας, Λουκανίκας (46’ Φούντας), Μακανίκας.

ΑΕΤΟΣ ΑΜΥΓΔΑΛΕΑΣ (Δανιλούλης): Παζιάνας, Χατζηιωαννίδης, Ανδριανόπουλος, Καφφές, Πρίφτης, Παπακωστούλης, Σιούτας Δ/Σ, Κυριάκος (90’+1’ Κουτής), Σιούτας Δ/Β (67’ Σερακιώτης), Πίρε, Τσιτουρτζής (78’ Βαΐτσης).

ΠΟΛΥΤΙΜΟ «ΔΙΠΛΟ» ΓΙΑ ΤΟ ΑΒΕΡΩΦ

Πολύτιμη νίκη στη μάχη της παραμονής πέτυχε μέσα στη Νεάπολη ο ΠΑΟΛ Αβέρωφ με 1-0 επί του Ηρακλή Λάρισας.

Το γκολ που έκρινε τον νικητή πέτυχε στο 60’ ο Χατζής με δυνατό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή. Σε γενικές γραμμές έγινε ένα δυνατό παιχνίδι αφού οι δύο ομάδες ήθελαν εξίσου τη νίκη με τους γηπεδούχους να χάνουν κάποιες καλές ευκαιρίες που είχαν όπως με τους Φιλίππου (διπλή ευκαιρία), Τσιάτα και Πότση.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Αργυρούλης-Βλαχούλης): Καλαμάτας, Ορλάντο, Μπαλαμώτς (65’ Λαβαντσιώτης), Αρχοντής, Λιάκος, Ταστεμερίδης, Μπάμης, Παπαδάμου (75’ Μαυρομάτης), Τσιάτας (85’ Κατσαρός), Φιλίππου, Πότσης.

ΠΑΟΛ ΑΒΕΡΩΦ (Γκαλίτσιος): Μάνος, Γενιτσεφτσής, Ντελόπουλος, Ζαφειρούλης, Μούτσιος, Κωφός, Κουτσάκης (65’ Γκουτσιούδης), Σχοινάς, Ελευθέρογλου (85’ Ράπτης), Χατζής (70’ Σιαμαντούρας), Γιώργης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass