Εντός έδρας ήττα από τον Απόλλωνά Καλαμαριάς για τη Νίκη Βόλου στο γυναικείο μπάσκετ

Δημοσίευση: 15 Νοε 2015 19:20

 

            Την ήττα με 33-50 γνώρισε η Νίκη Βόλου από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς στο κλειστό γυμναστήριο Νέας Ιωνίας, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α2 Εθνικής κατηγορίας γυναικών.

            Η ομάδα του Γιάννη Στεργιόπουλου ξεκίνησε πολύ καλά τον αγώνα και ήταν ανταγωνιστική για ένα ημίχρονο, αλλά στην επανάληψη η αστοχία και η έλλειψη καθαρού μυαλού δεν της επέτρεψε να διεκδικήσει κάτι καλύτερο.

            Οι γηπεδούχες είχαν πολυφωνία στην πρώτη περίοδο, όπου και οι οκτώ παίκτριες που αγωνίστηκαν σε αυτή να βρίσκουν το δρόμο προς το αντίπαλο καλάθι και να παίρνουν διαφορά επτά πόντων (18-11). Στην δεύτερη περίοδο όμως ο Απόλλωνας αντεπιτέθηκε και το ημίχρονο έκλεισε με 22-23 υπέρ του.

            Στην επανάληψη οι κυανόλευκες “μπλόκαραν”, πετυχαίνοντας το πρώτο καλάθι μετά από επτά λεπτά παιχνιδιού και έδωσαν το δικαίωμα στις φιλοξενούμενες να αποκτήσουν σημαντικό προβάδισμα 12 πόντων (26-38). Στο τελευταίο δεκάλεπτο η ομάδα της Καλαμαριάς δεν δυσκολεύτηκε να κρατήσει τον έλεγχο του αγώνα και έφτασε δίκαια στην επικράτηση με 33-50.

            Σημαντικός παράγοντας που δυσκόλεψε την προσπάθεια της Νίκης Βόλου να διεκδικήσει το θετικό αποτέλεσμα, ήταν οι απουσίες των βασικών καλαθοσφαιριστριών της που αγωνίζονται στις θέσεις 4 και 5 (Ελένη Σολωμού, Εύη Χαβαλέ, Βιργινία Χρήστου). Οι φιλοξενούμενες είχαν τον έλεγχο των ριμπάουντ και ανανέωναν συνεχώς τις επιθέσεις τους.

           

Διαιτητές: Χρυσάφης-Χατζημπαλίδης

Τα δεκάλεπτα: 18-11, 22-23, 26-38, 33-50

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Στεργιόπουλος): Παρασχάκη 2, Παγκαλίδου 3 (1), Γκίνο 5 (1), Ντέγκα 2, Αλεξίου, Γιοβανάκη, Κοπάνου 4, Μπράχου 3, Γεροκώστα 2, Μουρδουκούτα, Καρύδη 4, Μάντζου 8.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ (Γκογκάκης): Στάνη 1, Σταμπή 4, Παπαρέντη, Αραμπατζή, Παλάνη 4, Καλαντίδου 5, Καζαντζή Β. 14, Καρατζά 1, Καζαντζή Στ. 8, Καϊμακτζή 11, Σολωμού 2.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass