ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ LA FARM ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΑΕΛ

«Υποπτευόμαστε τα κίνητρα…»

* Η Exalco χορηγός φανέλας για φέτος της ΑΕΛ * Ο Μπόγιοβιτς χάνει και το παιχνίδι με την Καλλιθέα

Δημοσίευση: 18 Νοε 2015 11:00

 

Του Σωτ. Κέλλα

Μετά τις χθεσινές δηλώσεις-απάντηση προς την ΠΑΕ ΑΕΛ του Βαγγέλη Πλεξίδα, εκπροσώπου της πρώην μεγαλομετόχου εταιρίας La Farm ήρθε η σειρά της ίδιας της εταιρίας με γραπτή ανακοίνωση να τοποθετηθεί για τη μη αδειοδότηση της ΠΑΕ ΑΕΛ από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι αδυνατεί να παρακολουθήσει τη σκοπιμότητα της ανακοίνωσης, αν και υποπτεύεται τα κίνητρά της.

Αναλυτικά η χθεσινή γραπτή ανακοίνωση της «La Farm»

«Για την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ και για δημόσιες δηλώσεις του προέδρου της κ. Κούγια, θεωρούμε ότι αυτές είναι άκαιρες και άστοχες.

Αρχικά επισημαίνουμε την ανακοίνωση, προ ολίγων μόλις ημερών, από την ΠΑΕ ΑΕΛ με βάση την οποία έδιδε συγχαρητήρια για το αποτέλεσμα της εισήγησης του υπεύθυνου του Τμήματος αδειοδότησης, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι ο φάκελος που επιμελήθηκε η ίδια είναι πλήρης και σύμφωνος με τα αιτούμενα από την Επιτροπή και μάλιστα τούτο με επίσημο τρόπο.

Ήδη μάλιστα και με τη νέα ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ, διαβλέπουμε ότι θεωρούν την απόφαση εσφαλμένη, λόγω άλλωστε φερομένων οφειλών των παικτών που και οι ίδιοι φέρονται να διακανόνισαν και φαίνεται να μην γίνονται δεκτοί οι διακανονισμοί αυτοί.

Εξάλλου και κατά την υποβολή των εγγράφων τον Ιούνιο 2015 από την ΠΑΕ ΑΕΛ υπήρχαν όλα τα σχετικά έγγραφα για αναφερόμενους εκ των παικτών στην Επιτροπή, όταν και δεν υπήρχε σχετικό περί τυχόν οφειλών πρόβλημα.

Αδυνατούμε να παρακολουθήσουμε τη σκοπιμότητα της ανακοίνωσης, αν και υποπτευόμαστε τα κίνητρά της και τονίζουμε ότι δεν θα αφήσουμε την όποια τυχόν προσπάθεια σπίλωσής μας να εξελιχθεί περαιτέρω.

Εν τούτοις πάντως, αναφέρουμε ότι για οποιαδήποτε οικονομική τυχόν εκκρεμότητα από την περίοδο της διαχείρισής μας, έχει προβλεφθεί συγκεκριμένη διαδικασία τακτοποιήσεως μεταξύ ημών και της ΠΑΕ ΑΕΛ και του προέδρου της κ. Κούγια, και μέχρι σήμερα προσπαθούμε να συνδράμουμε στους στόχους της ΠΑΕ ΑΕΛ, μη δημιουργώντας το παραμικρό ζήτημα. Δεν αναμέναμε όμως τέτοιου είδους και ποιότητας ανακοίνωση, η οποία είναι εξόχως πέραν της πραγματικότητας και λειτουργεί αποπροσανατολιστικά.

Γνωρίζει καλά η ΠΑΕ ΑΕΛ ότι ουδένα πρόβλημα, ουδεμία ζημία της ή επιβάρυνσή της υπήρξε ή υπάρχει ή μπορεί να υπάρχει από την εταιρία LA FARM και την οικογένεια Πλεξίδα.

Χαιρόμαστε δε, ιδιαίτερα με τις αγωνιστικές επιτυχίες της ΑΕΛ και τιθέμεθα σε κάθε περίπτωση αρωγοί της στην προσπάθεια για την αγωνιστική άνοδο της».

Στο μεταξύ σήμερα Τετάρτη στις 17:00 ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αλέξης Κούγιας θα δώσει συνέντευξη Τύπου και θα ενημερώσει τους εκπροσώπους των ΜΜΕ για τις αιτίες που οδήγησαν την επιτροπή αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ στο να απαγορεύσει στην ΠΑΕ ΑΕΛ να κάνει μεταγραφές την περίοδο του Ιανουαρίου.

ΝΕΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ

Και αφού αναφερόμαστε στο θέμα τα αδειοδότησης σύμφωνα με τα ισχύοντα από την επόμενη αξιολόγηση(τον Δεκέμβριο) αρχίζουν προβλήματα για την λαρισινή ομάδα σε περίπτωση που δεν εξασφαλίσει άδεια γιατί θα υπάρχει αφαίρεση τριών βαθμών ενώ τα πράγματα θα είναι πιο σοβαρά τον Μάρτιο που θα γίνει νέα αξιολόγηση από την επιτροπή αδειοδότησης γιατί εκτός από αφαίρεση τριών βαθμών δεν έχει δικαίωμα να παίξει στη Σούπερ Λίγκα.

Να υπενθυμίσουμε τις ποινές που προβλέπονται για τη μη αδειοδότηση κάθα ομάδας(Η ΠΑΕ ΑΕΛ αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη 2η παραβίαση)

1η παραβίαση-προειδοποίηση

2η παραβίαση-απαγόρευση μετεγγραφών-αποκλειστικά εγγραφή ποδοσφαιριστών από ακαδημίες.

3η παραβίαση-απαγόρευση μετεγγραφών και -3 βαθμούς

4η παραβίαση-απογόρευση μετεγγραφών και -3 βαθμούς

5η παραβίαση-απαγόρευση μετεγγραφών και -3 βαθμούς από το επόμενο πρωτάθλημα

Με το κλείσιμο του κύκλου (ΙΟΥΝΙΟΣ 2015-ΙΟΥΝΙΟΣ 2016) η διαδικασία θα αρχίζει από την αρχή από το βήμα 2 (απαγόρευση μετεγγραφών) καθώς μειώνονται κατά μια οι ημερομηνίες ελέγχου.

ΧΟΡΗΓΟΣ Η EXALCO

Η διεθνούς φήμης εταιρία εφαρμογών αλουμινίου EXALCO που εδρεύει στη Λάρισα θα είναι ο χορηγός φανέλας της λαρισινής ομάδας στη συνέχεια του πρωταθλήματος αρχή γενομένης από το παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο την Καλλιθέα.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ έβγαλε μια ιδιαίτερα ενθουσιώδη ανακοίνωση που αναφέρεται ειδικά στους γιούς των αείμνηστων Στέλιου και Αντώνη Καντώνια, τον Γιάννη και τον Γιώργο αντίστοιχα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε ότι από το επόμενο παιχνίδι με την ΠΑΕ Καλλιθέα θα διαφημίζεται στην εμφάνισή της η διεθνούς φήμης εταιρία εφαρμογών αλουμινίου EXALCO. H συνεργασία με τη συγκεκριμένη εταιρία έχει διπλή σημασία για την ΠΑΕ ΑΕΛ αφού αφενός μεν, πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις των Βαλκανίων στον τομέα των εφαρμογών αλουμινίου αφετέρου δε, έχει τεράστια συναισθηματική αξία αφού είναι μια εταιρία οικονομικών συμφερόντων της απόλυτα συνδεδεμένης με την ιστορία της ΑΕΛ οικογένειας Καντώνια. Η ΠΑΕ ΑΕΛ θέλει να ευχαριστήσει με τα θερμότερα λόγια, τους υιούς των αειμνήστων Στέλιου και Αντώνη Καντώνια, Γιάννη και Γιώργο Καντώνια, οι οποίοι μετά από πολλά χρόνια, δίνοντας ψήφο εμπιστοσύνης στη νέα ιδιοκτησία της ΠΑΕ ΑΕΛ, διαφημίζουν μία από τις ναυαρχίδες του ομίλου τους την εταιρία EXALCO, η άλλη είναι η ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ, στην επίσημη εμφάνιση της ομάδας μας. Η ΠΑΕ ΑΕΛ έχει κάνει ανοιχτή πρόσκληση στην οικογένεια Καντώνια, ώστε τόσο ο Γιάννης όσο και ο Γιώργος να συμμετέχουν ως κορυφαία στελέχη στη διοίκησή της».

* Επίσης η ΠΑΕ ΑΕΛ στηρίζει ποικιλοτρόπως «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και βοηθά σε κάθε ενέργεια που πραγματοποιείται με σκοπό την ενίσχυσή του. Υπενθυμίζει μέσω της ανακοίνωσής ότι στις 21/11/2015, 11 το πρωί στην Πλατεία Λαού, διοργανώνεται εθελοντική δραστηριότητα με τη μορφή «κυνήγι θησαυρού» στη Λάρισα για «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και με αφορμή τον εορτασμό του ενός χρόνου λειτουργίας του Κέντρου Άμεσης Κοινωνικής Επέμβασης Θεσσαλίας. Στη δραστηριότητα αυτή μπορούν να συμμετέχουν παιδιά ηλικίας 6-16 ετών.

ΧΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Αγωνιστικά η ομάδα της ΠΑΕ ΑΕΛ συνέχισε χθες με διπλή προπόνηση την προετοιμασία της ενόψει του αγώνα της Κυριακής(6 μ.μ.) με την Καλλιθέα στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής κατηγορίας.

Για το παιχνίδι αυτό ο Σέρβος τεχνικός της ομάδας Ράτκο Ντόστανιτς δεν μπορεί να υπολογίζει εκ νέου τον τραυματία Μίλαν Μπόγιοβιτς που χθες ακλούθησε ατομικό πρόγραμμα, τον επίσης τραυματία Χοτζάλι αλλά και τον τιμωρημένο Μπουντόπουλο. Στα ευχάριστα ότι εξέτισε την ποινή του και επέστρεψε ο Γιοβάνοβιτς ενώ ο Ουρτάδο είναι απόλυτα έτοιμος και θα είναι κανονικά στην αποστολή του αγώνα(άγνωστο αν θα ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα)

Σήμερα έχει προγραμματίσει μια προπόνηση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass