ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ Β'ΕΘΝΙΚΗΣ ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Νικήτρια η ομάδα του Φιλαθλητικού Αμπελώνα

*Επικράτησε του Α.Σ. «Αργώ» Βόλου με 3-0 σετ

Δημοσίευση: 18 Νοε 2015 10:36

 

Στο «Παρασκευοπούλειο» κλειστό γυμναστήριο του Βόλου, διεξήχθη ο εναρκτήριος αγώνας για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016 μεταξύ των ομάδων Α.Σ. «Αργώ» Βόλου και του Φιλαθλητικού Συλλόγου Αμπελώνα, για το πρωτάθλημα Γυναικών Β'Εθνικής, που διοργανώνει η Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Κεντρικής Ελλάδας.

Νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα του Αμπελώνα με (3-0) σετ κάνοντας έτσι το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Ο αγώνας ήταν συναρπαστικός και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον του φίλαθλου κόσμου, που παρευρέθηκε στο γήπεδο.

Ο προπονητής του Φιλαθλητικού Αμπελώνα κ. Απόστολος Μπεκιάρης είχε στη διάθεσή του τις αθλήτριες: Ντιζέ Ευτυχία-Κοκκίνου Ελένη-Χατζηαθανασίου Μαρία-Φάκα Σοφία-Καλογήρου Ελένη-Αντύπα Χριστίνα-Νταφούλη Ειρήνη-Καλογήρου Πούλια-Μήλιου Στέλλα-Ντιζέ Παναγιώτα-Νταφούλη Μαρία-Λαφαζάνη Γεωργία.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου συγχαίρει τις αθλήτριες και τον προπονητή και εύχεται καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα, καλούν επίσης τους γονείς αλλά και όλους τους φιλάθλους ν' αγκαλιάσουν την ομάδα και να της συμπαρασταθούν, σ' ένα πραγματικά δύσκολο και αμφίρροπο πρωτάθλημα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass