ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ Α΄ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΗΤΤΗΤΟΙ

Χαμηλούς τόνους κρατούν Απόλλων Λ. και Αχιλλέας

* Τι λένε στην «Ε» οι ποδοσφαιριστές Γιώργος Κουρδής, Αποστόλης Τσιανάκας

Δημοσίευση: 19 Νοε 2015 8:19

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει όπως όλα τα χρόνια έτσι και φέτος το πρωτάθλημα της Α΄τοπικής κατηγορίας, όπου στην κορυφή η μάχη του Απόλλωνα Λάρισας με τον Αχιλλέα Φαρσάλων, θα κρατήσει πιθανότατα μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Οι δύο ομάδες μοιράζονται την πρώτη θέση με 27 βαθμούς σε 11 αγώνες και διατηρούν το αήττητο, καθώς έχουν στο ενεργετικό τους 8 νίκες και μόνο 3 ισοπαλίες.

Όσον αφορά στα τέρματα, ο Απόλλων Λάρισας έχει 29 υπέρ και 2 κατά, ενώ ο Αχιλλέας Φαρσάλων 17 υπέρ και 5 κατά.

Παρά το γεγονός ότι οι δυο τους θεωρούνται ως το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, κρατούν χαμηλούς τόνους και κοιτάνε μόνο τα επόμενα παιχνίδια, ενώ τις δύο ομάδες κοσμούν με την παρουσία τους πρώην επαγγελματίες Λαρισαίοι παίκτες που ξεχωρίζουν για το ήθος τους, όπως ο Κώστας Νεμπεγλέρας που αγωνίζεται στο σωματείο των Φαρσάλων και ο Τάσος Κυριάκος ο οποίος παίζει στο ποδοσφαιρικό συγκρότημα της Φιλιππούπολης.

Σε δηλώσεις τους στην «Ε» δυο από τους ποδοσφαιριστές των ομάδων, για τη μάχη της πρωτιάς, τονίζουν τα εξής:

Γιώργος Κουρδής(Απόλλων Λάρισας): «Καταρχάς σεβόμαστε όλες τις ομάδες και κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο, ανεξάρτητα ποιος θα είναι ο αντίπαλός μας. Το καλοκαίρι η διοίκηση έφερε αξιόλογους παίκτες στην ομάδα και έγινε μια πολύ καλή δουλειά από τον πρώην προπονητή μας Γιάννη Μάγγο, την οποία συνεχίζει με επιτυχία ο έμπειρος τεχνικός και παλαίμαχος παίκτης της ΑΕΛ Μιχάλης Ζιώγας με τον συνεργάτη του Μιχάλη Μπίζιο.

Έχουμε δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο, θέλουμε να γινόμαστε καλύτεροι από παιχνίδι σε παιχνίδι και ταμείο θα κάνουμε στο τέλος.

Οφείλουμε να παραμείνουμε προσγειωμένοι, διότι πολλές φορές ο υπέρμετρος ενθουσιασμός δεν οδηγεί εκεί που θέλουμε να φτάσουμε. Χρειάζεται υπομονή, μεγάλη προσπάθεια και να έχουμε αγωνιστική πειθαρχία σε όλα τα παιχνίδια».

Αποστόλης Τσιανάκας(Αχιλλέας Φαρσάλων): «Νομίζω ότι τη φετινή χρονιά το πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣΛ είναι ένα από τα καλύτερα των τελευταίων ετών και όσο προχωράμε στις αγωνιστικές, θα υπάρχει μια καλύτερη εικόνα για την κορυφή και όσον αφορά στις ομάδες που θα παλέψουν για την παραμονή. Ο Αχιλλέας έχει μεγάλη ιστορία και είναι ξεκάθαρο από την αρχή της περιόδου, ότι στόχο έχει την άνοδο στην Γ΄Εθνική κατηγορία. Από το καλοκαίρι ο προπονητής μας Γιάννης Μπουρνάκας με τον συνεργάτη του Χρήστο Καπελιάνη, προσπαθούν να διαχειρισθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το δυναμικό, που απαρτίζουν ποιοτικοί και έμπειροι ποδοσφαιριστές.

Πιστεύω ότι όλοι μας μπορούμε να δώσουμε ακόμη περισσότερα και τη χαρά που περιμένουν οι φίλοι της ομάδας, που αποτελούν τον 12ο παίκτη μας, σε κάθε παιχνίδι. Είμαστε μια οικογένεια και ευελπιστούμε ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε, γιατί το φαρσαλινό ποδόσφαιρο αξίζει να ανέβει ένα σκαλοπάτι παραπάνω».

* Να σημειώσουμε ότι μεθαύριο Σάββατο 21 Νοεμβρίου και ώρα 15:00 στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής, ο Απόλλων Λάρισας θα αγωνισθεί στη Γλαύκη με την Δάφνη ενώ ο Αχιλλέας Φαρσάλων στη Φαλάνη με τον Φαλανιακό.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass