ΣΤΟΥΣ ΧΘΕΣΙΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Ισοπαλία και ήττα για τις Μικτές της ΕΠΣΛ

* Οι Παίδες ήρθαν 1-1 ενώ οι Νέοι έχασαν 3-1

Δημοσίευση: 19 Νοε 2015 8:18

 

 

Μια ισοπαλία και μια ήττα ήταν ο απολογισμός των αγώνων που έδωσαν οι Μικτές της ΕΠΣΛ χθες στο γήπεδο του Αγίου Θεοδώρου στην Καρδίτσα,

στο πλαίσιο των πρωταθλημάτων Προεπιλογής ποδοσφαιριστών για τις Εθνικές ομάδες Νέων και Παίδων(3η αγωνιστική), που διοργανώνονται από την ΕΠΟ.

Οι Παίδες αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1, ενώ οι Νέοι έχασαν με 2-1, αν και είχαν ευκαιρίες για να κατακτήσουν ένα θετικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά τα δυο χθεσινά παιχνίδια, που έγιναν για τον 8ο όμιλο της διοργάνωσης:

ΠΑΙΔΕΣ

Αμφίρροπο ήταν το παιχνίδι των Παίδων, όπου οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1.

Το σκορ άνοιξε με σουτ στο 20′ ο Κολοβός για την Καρδίτσα και κόντρα στη ροή του αγώνα οι παίκτες του Γεώργιου Κεραμάρη ισοφάρισαν με μακρινό σουτ του Τσαρούχα στο 35′.

Διαιτητές της αναμέτρησης ήταν οι κ.Σωτήριος Μουτσάνας, Δημήτρης Μαργιόλας, Παύλος Κουκούλης(Καρδίτσας)

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΕΠΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Βησσάρης Καραγεωργόπουλος): Χ. Οικονόμου, Νασιόπουλος, Παλάντζας, Κουτλής, Θεολόγης, Τσαχματσιώτης, Αρσενίδης, Π. Ζάγγος (65′ Κατσιγιάννης), Ηλ. Ζάγγος (60′ Ζάχος), Κολοβός (65′ Γεωργαντζάς), Κούλπας (73′ Σπυρόπουλος).

ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Γεώργιος Κεραμάρης): Κολοβός, Δραγατσίκης, Χλωρός, Καφανέλης, Παπακωνσταντίνου, Μπουζούκης, Τσαρούχας, Σουμπάσης (35′ Τσουμάνης), Σκουλίδης (64′ Αθανασιάδης), Ποτός, Μαναός.

*Οι αγώνες των Μικτών Παίδων είναι διάρκειας 40’ το κάθε ημίχρονο.

ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

(3Η αγωνιστική)

ΕΠΣ Καρδίτσας – ΕΠΣ Λάρισας     1-1

ΕΠΣ Θεσσαλίας – ΕΠΣ Τρικάλων  2-0

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

(σε 3 αγώνες)

1. ΕΠΣ Τρικάλων      6-4      6

2. ΕΠΣ Θεσσαλίας    4-2      4 *

3. ΕΠΣ Καρδίτσας     4-7      2

4. ΕΠΣ Λάρισας        2-3      1 *

* ΕΠΣ Λάρισας και ΕΠΣ Θεσσαλίας έχουν έναν αγώνα λιγότερο που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

(4η-2/12):

ΕΠΣ Θεσσαλίας – ΕΠΣ Λάρισας

ΕΠΣ Τρικάλων – ΕΠΣ Καρδίτσας

ΝΕΟΙ

Στην πρώτη τους νίκη έφτασε η Μικτή Νέων της ΕΠΣ Καρδίτσας επικρατώντας με 2-1 της ΕΠΣ Λάρισας στο γήπεδο του Αγίου Θεοδώρου. Το σκορ διαμορφώθηκε από το α΄ημίχρονο με τις δύο ομάδες να έχουν από ένα καλό 45λεπτο.

Ο αγώνας είχε αρκετές φάσεις με τους Νέους των δύο ομάδων να παίζουν και καλό ποδόσφαιρο και να στέκονται αρκετά καλά στο 90λεπτο.

Η πρώτη καλή φάση στον αγώνα σημειώθηκε στο 16′ από πλευράς Λάρισας, όταν ο Πινακάς εκτέλεσε απευθείας φάουλ και έστειλε την μπάλα λίγο άουτ. Δύο λεπτά αργότερα ήταν σειρά των γηπεδούχων να απειλήσουν την αντίπαλη εστία, όμως το σουτ του Χρυσικού από το ημικύκλιο της περιοχής απέκρουσε ο Παπαδημητρίου.

Στο 21′ οι παίκτες του Βησσάρη Καραγεωργόπουλου άνοιξαν το σκορ με διαγώνιο σουτ του Πλιάσσα, ύστερα από ωραία κάθετη μπαλιά του Χρυσικού.

Μάλιστα στο 35′ η καρδιτσιώτικη ομάδα ευτύχησε να σκοράρει και δεύτερη φορά. Ο Χρυσικός έκανε γέμισμα σε φάουλ πίσω από τον χώρο του κέντρου, ο αντίπαλος πορτιέρο απέκρουσε ασθενώς με τον Κορέλα να επωφελείται και από κοντινό σημείο να κάνει το 2-0.

Η ομάδα του Γεώργιου Καμάκα κατάφερε να ξαναμπεί στο παιχνίδι στο 38′ όταν ο Ζιάκας εκτέλεσε απευθείας φάουλ σχεδόν από το σημείο του κόρνερ αιφνιδιάζοντας τον Παπαευθυμίου και έκανε το 2-1.

Αυτό το τέρμα έκανε τους παίκτες της Λάρισας να αναθαρρήσουν και να πιστέψουν στο θετικό αποτέλεσμα και στο 65′ η κεφαλιά του Χαλάτση σε σέντρα του Κακαράτζα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Η μεγαλύτερη πάντως ευκαιρία από πλευράς Λάρισας καταγράφηκε στο 77′, όμως ο Κακαράτζας έστειλε την μπάλα άουτ στο τετ α τετ που βγήκε με τον Καρδιτσιώτη γκολκίπερ. Νέο σουτ του Κατσαρού δύο λεπτά αργότερα, με τον Παπαευθυμίου να διώχνει εκ νέου.

Η τελευταία καλή στιγμή στην αναμέτρηση σημειώθηκε από πλευράς ΕΠΣΚ στο 81′ με τον Κορέλα να αναλαμβάνει απευθείας εκτέλεση φάουλ και να στέλνει την μπάλα λίγο άουτ.

Τον αγώνα διηύθυναν οι κ. Λάμπρος Μπεκιάρης, Δημήτρης Μαργιόλας, Παύλος Κουκούλης(Καρδίτσας)

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΕΠΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Βησσάρης Καραγεωργόπουλος): Παπαευθυμίου, Κωσταρέλος, Πλιάσσας (64′ Νταλούμης), Μπολτσής, Αναγνώπουλος, Λάππας (89′ Αγγέλης), Παπαδημητρίου (76′ Ζέρβας), Γκίκας, Αθανασίου, Κορέλας, Χρυσικός.

ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Γεώργιος Καμάκας): Παπαδημητρίου, Κακάμης, Αλατάς (77′ Ζαχαράκης), Γ. Κυρίτσης, Κόκοβας, Μπατζέλας, Τόπης (46′ Κατσαρός), Θ. Κυρίτσης, Πινακάς (46′ Κακαράτζας), Ζιάκας, Χαλάτσης.

ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΕΠΣ Καρδίτσας – ΕΠΣ Λάρισας 2-1

ΕΠΣ Θεσσαλίας – ΕΠΣ Τρικάλων 3-1

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

(σε 3 αγώνες)

1. ΕΠΣ Θεσσαλίας    6-1      6 *

2. ΕΠΣ Καρδίτσας     3-5      4

3. ΕΠΣ Λάρισας        5-5      3 *

4. ΕΠΣ Τρικάλων      5-8      1

* ΕΠΣ Λάρισας και ΕΠΣ Θεσσαλίας έχουν έναν αγώνα λιγότερο που θα γίνει στις 25 Νοεμβρίου

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

(4η-2/12):

ΕΠΣ Θεσσαλίας – ΕΠΣ Λάρισας

ΕΠΣ Τρικάλων – ΕΠΣ Καρδίτσας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass