ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΥΡΑΣΟ Ν. ΑΓΧΙΑΛΟΥ

Μονόδρομος η νίκη για τον Δωτιέα

* Κομπλέ θα παραταχθεί η ομάδα της Αγιάς

Δημοσίευση: 20 Νοε 2015 10:32

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Με τα παιχνίδια της 11ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο, θα συνεχιστεί μεθαύριο Κυριακή 22 Νοεμβρίου το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας και ο Δωτιέας δίνει ένα κρίσιμο ματς στην έδρα του.

Αντίπαλός του θα τεθεί ο Πύρασος Νέας Αγχιάλου και για τους Αγιώτες μετά τις ήττες από την Πύδνα Κίτρους και τον Οικονόμο Τσαριτσάνης, αποτελεί μονόδρομο το νικηφόρο αποτέλεσμα.

Οι «κόκκινοι» που βρίσκονται οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, θέλουν τους βαθμούς καθώς θα ακολουθήσουν δύσκολα παιχνίδια με Αιγινιακό (εκτός έδρας), Πιερικό, Φαρκαδόνα (εντός έδρας) και θέλουν να πάνε στα συγκεκριμένα ματς να παίξουν με ανεβασμένη την ψυχολογία.

Αναγκαία σε αυτή την κρίσιμη αναμέτρηση είναι και η συμπαράσταση των φιλάθλων της επαρχίας Αγιάς, καθώς η παρουσία του κόσμου θα παίξει καταλυτικό ρόλο ώστε να φτάσουν οι παίκτες του Γιάννη Αλεξούλη, στην επιτυχία.

Και ο κόσμος που ακολούθησε την ομάδα στην Τσαριτσάνη, είδε τους παίκτες να προσπαθούν, να ανατρέπουν το εις βάρος τους αποτέλεσμα και απλά μια στιγμιαία αδράνεια στις καθυστερήσεις δεν επέτρεψε να πανηγυρίσουν έστω και την κατάκτηση ενός ισοπάλου αποτελέσματος.

Όσον αφορά τώρα στα αγωνιστικά νέα, το ευχάριστο για τον τεχνικό Γιάννη Αλεξούλη είναι ότι επανέρχεται ο Κόκκας που εξέτισε την ποινή του, ενώ ο Τσατσαλίδης με τον Τσιρογιάννη έβγαλαν το πρόγραμμα της προπόνησης χωρίς να νιώσουν ενοχλήσεις και υπολογίζονται κανονικά.

Επίσης κανονικά συμμετείχαν και οι Γούτος, Αλεξόπουλος οι οποίοι ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν, ενώ κάποιες μικροενοχλήσεις που ένιωσε ο Παππάς αναμένεται να τις ξεπεράσει σήμερα και να τεθεί στη διάθεση του τεχνικού του για τη μεθαυριανή συνάντηση.

Σήμερα με απογευματινή προπόνηση θα ολοκληρωθεί το πρόγραμμα της προετοιμασίας και ο προπονητής της αγιώτικης ομάδας θα καταλήξει στο σχήμα που θέλει να παρατάξει στον αγώνα της Κυριακής.

ΧΩΡΙΣ ΣΤΕΦΑΝΗ Ο ΠΥΡΑΣΟΣ

Για το ματς της 11ης αγωνιστικής στην Αγιά, η ομάδα της Νέας Αγχιάλου έχει τη σημαντική απουσία του Δημήτρη Στεφανή καθώς ο αρχηγός του Πύρασου συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στον αγώνα με τον Πιερικό και έτσι δεν θα προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass