ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ KICK BOXING

Επιτυχίες Λαρισαίων

Δημοσίευση: 20 Νοε 2015 9:02

 

Πανελλήνιο πρωτάθλημα Kick Boxing για νέους και νέες κάτω των 18 ετών, διεξήχθη πρόσφατα στην Αθήνα. Η διοργάνωση έγινε από τον επίσημο φορέα του αθλήματος, την Πανελλήνια Ομοσπονδία Kick Boxing, με την παρουσία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, και συγκέντρωσε τον αριθμό ρεκόρ των 1350 συμμετοχών.

Η Λάρισα εκπροσωπήθηκε από τους δυο πτυχιούχους προπονητές της πόλης, τον Τσεκούρα Παναγιώτη και τον Στοϊκίδη Χρύσανθο, προπονητές αντίστοιχα του Γ.Σ. Πολεμιστές (Warriors Camp) και Γ.Σ. Μαχητική Λέσχη (FIght Club).

Με το επίπεδο να ανεβαίνει όλο και περισσότερο κάθε χρονιά, και σε κατηγορίες που αριθμούσαν ακόμα και 25 αθλητές, το βάθρο ήρθε μετά από πολλούς νικητήριους αγώνες και συγκεκριμένα: Σδράκα Μ. χρυσό μετάλλιο (πρωταθλήτρια Ελλάδος), Θεοδωρόπουλος Χ. Τζιάστας Α. ασημένιο μετάλλιο, Καραλάιος Κ. Βενούζιου Α. Ντούμος Ν. Καραβανάς Α. Βλαχόπουλος Δ. Ντιμπουρλιάγκας Δ. χάλκινο μετάλλιο, και Τσιάμαλου Μ. Ζαχαρούλης Γ. Αργύρης Π. Καφές Β. Κανάκης Β. Θεοδωρόπουλος Γ. 5η θέση.

Επόμενη διοργάνωση είναι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανδρών - γυναικών, που θα γίνει στην Αθήνα 18 - 20 Δεκεμβρίου, και στο οποίο οι πρωταθλητές κάθε κατηγορίας προκρίνονται για τη στελέχωση της Εθνικής ομάδας που θα μας εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο Πανευρωπαϊκό του 2016 στην Αθήνα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass