ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΣΠΡΩΤΟ ΜΕ 3-2

Πάλεψε αλλά έχασε ο Τύρναβος

* Και τα πέντε γκολ σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο

Δημοσίευση: 23 Νοε 2015 10:00

 

Συγκλονιστικό όπως εξελίχθηκε στα τελευταία λεπτά παιχνίδι διεξήχθη χθες το απόγευμα στην Ηγουμενίτσα, όπου ο Τύρναβος 2005 γνώρισε την ήττα από τον Θεσπρωτό, με σκορ 3-2.

Όλα τα γκολ σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο και τα τρία από αυτά μετά το 85΄ κι ενώ ο αγωνιστικός χώρος θύμιζε περισσότερο... πισίνα, αφού στην ανάπαυλα μεσολάβησε βροχή.

Στο 16΄ο Παπαγιάννης πραγματοποίησε μεγάλη επέμβαση στο πολύ καλό σουτ του Μπίκα από το ύψος της περιοχής και από κει και πέρα οι «κυανέρυθροι» δεν απειλήθηκαν από τους γηπεδούχους, ενώ στέκονταν πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 55΄ο Κοζάκης με σουτ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι και στο 56΄η μπάλα κόλλησε στην περιοχή του Τυρνάβου και ο Μπίκας με σουτ, έκανε το 1-0.

Ο Τσιρλίδης στο 62' κι ενώ είχε περάσει δυο λεπτά πιο νωρίς στο παιχνίδι ισοφάρισε για την ομάδα του σε 1-1, προλαβαίνοντας να τσιμπήσει την μπάλα προ της άμυνας του Θεσπρωτού και του Κωνσταντάκου.

Στο 84' σε σουτ του Α.Μητσέλου, η μπάλα βρήκε την πλάτη του Πέντσα, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα(2-1).

Πριν ακόμη συνέλθουν οι Τυρναβίτες, ο Πέντσας κέρδισε τις μάχες και με δυνατό σουτ στη γωνία του Παπαγιάννη έκανε στο 85΄ το 3-1. Ο Λίταινας στο 88' με σουτ από πλάγια μείωσε σε 3-2, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Τον αγώνα διηύθυνε ο κ.Τσέτσιλας (Γρεβενών), που είχε βοηθούς τους κ. Φαλτάκα (Γρεβενών), Αντωνίου (Ηπείρου).

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ (Χατζηπέτρου): Κωνσταντάκος, Κοζάκης, Πανταζής, Μήτσης, Καρύδης, Μητσέλος Α., Σουκρήογλου (72' Μώκος), Νάκος, Στεφανίδης, Τζερεμες (77' Γεωργίου), Μπίκας (68' Πέντσας).

ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 (Ζιάκας): Παπαγιάννης, Αϊβάζης, Μπαρούτας (90'+ Μητσογιάννης), Καρατάσιος, Καρλιάμπας, Μπαξεβάνος, Τασιούλης, Λούγκος, Παπαχρήστος (73' Μανιώτης), Λίταινας, Χρηστίδης (60' Τσιρλίδης).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass