ΤΟΝΙΖΕΙ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΒΡΑΑΜ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΝΤΑΣ ΩΣΤΟΣΟ ΠΩΣ «ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ»

Αρχίζει δύσκολο πρόγραμμα για την ΑΕΛ

* Νέα εκτός έδρας δοκιμασία για τον Γυμναστικό-τρίτη κατά σειρά- αυτή τη φορά με αντίπαλο τον Ιωνικό

Δημοσίευση: 04 Δεκ 2015 10:15

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Ένα ακόμα παιχνίδι με χαρακτηριστικά ντέρμπι έχει μπροστά της η ομάδα μπάσκετ της ΑΕΛ, ενώ ο Γυμναστικός θα έχει μία ακόμα εκτός έδρας αποστολή- την τρίτη κατά σειρά- αυτή τη φορά με αντίπαλο τον Ιωνικό. Οι πρωτοπόροι του 2ου ομίλου της Β’ Εθνικής θα φιλοξενήσουν την ερχόμενη Κυριακή το Αγρίνιο που μοιράζεται την 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα (ισοβαθμούν επτά ομάδες) με στόχο να πανηγυρίσουν την ένατη συνεχόμενη νίκη τους και να διατηρήσουν το απόλυτο. Φυσικά η νίκη είναι το μοναδικό ζητούμενο για τους «βυσσινί» και για έναν ακόμα λόγο, καθώς τη σκυτάλη θα πάρει στη συνέχεια το απόλυτο ντέρμπι με τον Αίολο Αστακού, που θα καθορίσει σε σημαντικό βαθμό τη μάχη της κορυφής.

Σύμφωνα με τον τεχνικό της ΑΕΛ, Αβραάμ Παπαδόπουλο, η ομάδα ξεκινάει ένα δύσκολο σερί αγώνων (αρχής γενομένης με το Αγρίνιο) στο οποίο οι «βυσσινί» θα πρέπει να επιδείξουν την ίδια αποτελεσματικότητα και να συνεχίσουν την εξαιρετική πορεία που διανύουν μέχρι σήμερα.

Εκτός του Γιώργου Βλαχούλη που αποτελεί τον μόνιμο απόντα των τελευταίων ημερών (λόγω του σοβαρού τραυματισμού του) οι υπόλοιποι παίκτες προπονούνται κανονικά ανεβάζοντας σταδιακά τους ρυθμούς σύμφωνα με το πλάνο της προετοιμασίας.

«Στο μυαλό μας αυτή τη στιγμή βρίσκεται μόνο το παιχνίδι με το Αγρίνιο. Πρόκειται για μία σκληρή ομάδα με συγκεκριμένες δυνατότητες η οποία θέλει την κατάλληλη προσοχή. Θεωρούμε ωστόσο ότι δεν μπορεί να αντεπεξέλθει στον ρυθμό του δικού μας παιχνιδιού κι αυτό είναι ένα στοιχείο που πρέπει να αξιοποιήσουμε» σχολίασε σχετικά με τον κυριακάτικο αγώνα ο Αβραάμ Παπαδόπουλος.

Σήμερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλή προπόνηση, ενώ ενδιάμεσα το μεσημέρι οι παίκτες της ΑΕΛ θα παρακολουθήσουν σε βίντεο τον προσεχή αντίπαλό τους αναλύοντας την τακτική και τον τρόπο του παιχνιδιού του.

ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ Ο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία του Γυμναστικού ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης στα Διαβατά Θεσσαλονίκης με τον Ιωνικό. Ένα παιχνίδι το οποίο σηματοδοτεί το τέλος μιας δύσκολης περιόδου για τη λαρισινή ομάδα η οποία βρέθηκε για ένα περίπου μήνα (από τις 8 Νοεμβρίου) μακριά από την έδρα της (τρεις εκτός έδρας αναμετρήσεις και ενδιάμεσα ρεπό).

Τα νέα από το στρατόπεδο των «πρασίνων» είναι ενθαρρυντικά υπό την έννοια ότι δεν αντιμετωπίζονται προβλήματα τραυματισμών και ως εκ τούτου ο τεχνικός Μάριο Πρίμορατς έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες. Οι Μπόγδανος και Παπαχρήστος αποθεραπεύτηκαν και δίνουν κανονικά το «παρών» στις προπονήσεις, ενώ σε πολύ καλό δρόμο βρίσκεται και ο Δημήτρης Σπανούλης ο οποίος ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα προπονήσεων και θα συμπεριληφθεί στην αποστολή παρά το γεγονός ότι δεν είναι ακόμα 100% έτοιμος.

Η χθεσινή ημέρα ήταν ημέρα χαλάρωσης για τους παίκτες του Γυμναστικού οι οποίοι το πρωί επισκέφθηκαν και ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις της εταιρίας του προέδρου κ. Γιάννη Κατέρη, ενώ στη συνέχεια ήπιαν καφέ στο κέντρο της πόλης. Σήμερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλή προπόνηση στην οποία ο Μάριο Πρίμορατς θα τσεκάρει την τακτική που θα ακολουθήσει στον κυριακάτικο αγώνα με τον Ιωνικό.

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Στους αγώνες της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος μπάσκετ της Β’ Εθνικής κατηγορίας στον 2ο όμιλο που θα διεξαχθούν την ερχόμενη Κυριακή ορίσθηκαν οι παρακάτω διαιτητές και κομισάριοι:

Ευκαρπίας, 17.00, Ευκαρπία-Πιερικός/Αρχέλαος: Γερακίνης-Ξέρας (Αστρεινίδης)

Λαγκαδά, 17.00, Ερμής Λαγκαδά-Αίολος Αστακού: Παργιανόπουλος-Τσουμαχίδης (Τζιοπάνος)

ΕΑΚ Λάρισας, 16.00, ΑΕΛ-Αγρίνιο: Πανταζής-Φούτζηλας (Βαρνάς)

ΔΑΚ Καλαμαριάς, 17.00, ΕΑΚ Θεσσαλονίκης-Τιτάνες Παλαμά: Τσιαπλής-Δημάδης (Ανδρίτσος)

Ανατόλια, 17.00, Ανατόλια-Άργος Ορεστικό: Παπαγερίδης-Ρούκας (Πολυχρονίδης)

Πολυγύρου, 17.00, Πολύγυρος-Στρατώνι: Θεοδώρου-Τζιοπάνος (Λαδένης)

Ιωνίας Διαβατών, 17.00, Ιωνικός Ιωνίας-ΓΣΛ 1928: Ελευθεριάδης-Παπαγεωργίου (Σακελαρίου)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass