ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ (16.00, ΚΛ. ΑΛΚΑΖΑΡ) ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΓΙΑ ΤΗ Β’ ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ

Για το «9 στα 9» η ΑΕΛ

* Στη Θεσσαλονίκη κόντρα στον Ιωνικό δοκιμάζεται ο Γυμναστικός (17.00)

Δημοσίευση: 06 Δεκ 2015 8:24

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Δύσκολα παιχνίδια για τους εκπροσώπους της Λάρισας περιλαμβάνει η σημερινή 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος μπάσκετ της Β’ Εθνικής κατηγορίας (2ος όμιλος). Η πρωτοπόρος και αήττητη ΑΕΛ υποδέχεται στις 16.00 στο κλειστό του Αλκαζάρ το Αγρίνιο σ’ ένα παιχνίδι που έχει τα χαρακτηριστικά του ντέρμπι, ενώ ο Γυμναστικός δοκιμάζεται στις 17.00 στα Διαβατά Θεσσαλονίκης κόντρα στον Ιωνικό.

Αναλυτικά:

Με στόχο την ένατη σερί νίκη αλλά και την ικανοποίηση του κόσμου που βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό των «βυσσινί», η ομάδα μπάσκετ της ΑΕΛ θα παραταχθεί σήμερα απέναντι στο Αγρίνιο σ’ ένα παιχνίδι το οποίο σηματοδοτεί την αρχή μιας σειράς από ντέρμπι για τους «βυσσινί». Με εξαίρεση την απουσία του Γιώργου Βλαχούλη, ο τεχνικός Αβραάμ Παπαδόπουλος θα έχει στη διάθεσή του όλους τους υπόλοιπους παίκτες οι οποίοι δηλώνουν πανέτοιμοι να συνεχίσουν την εξαιρετική τους πορεία και να διατηρήσουν το απόλυτο.

Η ΑΕΛ είναι το λογικό φαβορί στο σημερινό παιχνίδι και το ζητούμενο για τους «βυσσινί» είναι να το επιβεβαιώσουν και μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Άλλωστε σύμφωνα με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο «όπως σε κάθε παιχνίδι έτσι και σ’ αυτό δεν πρέπει να παγιδευτούμε στη λογική του αντιπάλου. Εμείς θα πρέπει να μείνουμε προσηλωμένοι στο παιχνίδι μας, έτσι ώστε να έχουμε τον έλεγχο του ρυθμού. Η υπομονή είναι βασική αρετή και καλούμαστε να τη δείξουμε όλο το 40λεπτο της αναμέτρησης» επισήμανε ο τεχνικός των «βυσσινί» ο οποίος παράλληλα απηύθυνε κάλεσμα στον φίλαθλο κόσμο της Λάρισας, να στηρίξει για μία ακόμα φορά –όπως άλλωστε κάνει σε κάθε παιχνίδι- την ομάδα.

Στην αποστολή της ΑΕΛ συμπεριλήφθηκαν οι Σαριμπαλίδης, Παπανικολάου, Κονδυλόπουλος, Κουτίνας, Πολίτης, Τζήμας, Παπαΐωάννου, Τσούτσος, Αθανασόπουλος, Μαλτέσιος, Παπακώστας και Φιλιππόπουλος.

***

Τρίτη κατά σειρά εκτός έδρας δοκιμασία για την ομάδα του Γυμναστικού αυτή τη φορά στα Διαβατά Θεσσαλονίκης με αντίπαλο τον Ιωνικό. Η νίκη αποτελεί το μοναδικό ζητούμενο για τους «πράσινους» που θέλουν να κλείσουν με τον καλύτερο τρόπο τον αγωνιστικό κύκλο που τους κράτησε μακριά από την έδρα τους για έναν περίπου μήνα.

Το θετικό για τον ΓΣΛ είναι ότι ο Μάριο Πρίμορατς δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών (αφού θα δώσουν κανονικά το «παρών» οι Παπαχρήστος και Μπόγδανος που αποθεραπεύτηκαν), ενώ στην αποστολή θα συμπεριληφθεί και ο Δημήτρης Σπανούλης.

Για τη σημερινή αναμέτρηση δηλώσεις έκανε ο πρόεδρος του ΓΣΛ, Γιάννης Κατέρης τονίζοντας ότι «όπως σε κάθε παιχνίδι ευελπιστούμε να δούμε τους παίκτες μας να μάχονται γιατί αυτό είναι το πιο σημαντικό. Μένουμε σταθεροί στον στόχο μας που είναι η δημιουργία μιας ομάδας αντάξιας της ιστορίας και του ονόματός της».

Στην αποστολή των «πρασίνων» κλήθηκαν οι Δερμιτζάκης, Τσιαμπαλής, Παπαχρήστος, Λαμπρόπουλος, Μπόγδανος, Τσιαβές, Αγγελόπουλος, Βαβάτσικος, Χανέλι, Λεπενιώτης, Γοργόλης, Νταλός, Σπανούλης και Κουσιάντζας.

ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

17.00, Ευκαρπία-Πιερικός/Αρχέλαος

17.00, Ερμής Λαγκαδά-Αίολος Αστακού

16.00, ΑΕΛ-Αγρίνιο

17.00, ΕΑΚ Θεσσαλονίκης-Τιτάνες Παλαμά

17.00, Ανατόλια-Άργος Ορεστικό

17.00, Πολύγυρος-Στρατώνι

17.00, Ιωνικός -ΓΣΛ 1928

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. ΑΕΛ   16           (8-0)

2. Αίολος Αστακού          16           (8-0)

3. ΓΣΛ    13           (5-3)

4. Ερμής Λαγκαδά           13           (5-3)

5. Στρατώνι        13           (5-3)

6. Αγρίνιο            13           (5-3)

7. Ανατόλια        13           (4-5)

8. Πολύγυρος    13           (4-5)

9. Ευκαρπία       13           (4-5)

10. Πιερικός/Αρχέλαος 12           (4-4)

11. Καστοριά     12           (3-6)

12. Ιωνικός          11           (2-7)

13. Άργος Ορεστικό        11           (3-5)

14. ΕΑΚ Θεσσαλονίκης  10           (2-6)

15. Τιτάνες Παλαμά        10           (1-8)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass