Ο ΔΩΤΙΕΑΣ ΕΚΑΜΨΕ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ ΜΕ 1-0

Επιτέλους νίκη εντός έδρας

*«Χρυσός» σκόρερ ο Καφούσιας που είχε μπει ως αλλαγή στο 60’ και σκόραρε στο 84’

Δημοσίευση: 07 Δεκ 2015 8:31

Τέλος στην κακοδαιμονία της έδρας (μετά από ένα αρνητικό σερί πέντε αγωνιστικών) έβαλε χθες ο Δωτιέας Αγιάς, ο οποίος πανηγύρισε την πρώτη του νίκη και παράλληλα το πρώτο του γκολ, κάμπτοντας την αντίσταση της Φαρκαδόνας με 1-0. «Χρυσός» σκόρερ για τους «ερυθρόλευκους» του Γιάννη Αλεξούλη ήταν ο Γαβριήλ Καφούσιας ο οποίος με κοντινό πλασέ μετά από συρτή σέντρα του Γούτου έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της αντίπαλης εστίας.

Το παιχνίδι παρουσίαζε μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις δύο ομάδες, γεγονός που υποχρέωσε τους παίκτες της Αγιάς να δείξουν καλύτερα στοιχεία από τον αντίπαλό τους και να παίξουν πιο αποφασιστικά. Οι καλές στιγμές της αναμέτρησης ήταν ωστόσο λίγες, αλλά η νίκη δικαίωσε τους παίκτες του Γιάννη Αλεξούλη και τους γέμισε με περισσότερη αισιοδοξία για τη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος. Άλλωστε με το σφύριγμα της λήξης παίκτες και κόσμος πανηγύρισαν την σημαντική αυτή νίκη με έντονα συναισθήματα.

Στο 27’ ο Ραμάι επιχείρησε το σουτ, αλλά ο Πατσιαλής απεσόβησε τον κίνδυνο.

Στο 58’ και πάλι ο Ραμάι βρέθηκε στην αντεπίθεση, σούταρε δυνατά αλλά ο Πατσιαλής απέκρουσε σε κόρνερ.

Στο 62’ ο Τσατσαλίδης από κοντά έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν το σουτ που επιχείρησε πέρασε άουτ. Η φάση ξεκίνησε από λάθος των αμυντικών της Φαρκαδόνας.

Στο 70’ ο Ετόφ πήρε την κεφαλιά και ο Παϊτέρης απέκρουσε με ωραία προσπάθεια.

Στο 84’ μετά από ενέργεια του Τσατσαλίδη, η μπάλα κατέληξε στον Γούτο ο οποίος επιχείρησε παράλληλα συρτή σέντρα και ο Καφούσιας μέσα στη μικρή περιοχή με πλασέ πέτυχε το γκολ που έκρινε το παιχνίδι (1-0).

ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ (Αλεξούλης): Παϊτέρης, Παπάς, Γούτος, Τσακάλι, Κόκκας, Μεζίνι, Τσατσαλίδης, Σούλι, Ραμάι (60’ Καφούσιας), Κορλός (89’ Τσιρογιάννης), Καρβούνης (90’+2’ Κανάκης).

ΦΑΡΚΑΔΟΝΑ (Τσίρκοβιτς): Πατσιαλής, Νάκου, Γκαντιάς, Φορτούνης, Κουμπούρας, Μπασιάκας (75’ Γιώτας), Αετόπουλος (87’ Ρετζιλάς), Μηνάς, Ετόφ, Διβανές (60’ Ζαφειρίου), Ιακωβάκης.

Παραλειπόμενα από την Αγιά

Στο γήπεδο της Αγιάς βρέθηκε μεταξύ άλλων και ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ, Ζήσης Γρηγορίου ο οποίος άκουσε τα παράπονα αρκετών φιλάθλων της Αγιάς, οι οποίοι είναι αγανακτισμένοι με τα τελευταία πρόστιμα που επέβαλλε η ΕΠΟ στην ομάδα τους.

Πριν τον αγώνα ο πρόεδρος του Δωτιέα Αγιάς, Γρηγόρης Γουργιώτης πρόσφερε λουλούδια στον εορτάζοντα παίκτη της ομάδας Νίκο Γούτο, ενώ ο αρχηγός των «ερυθρολεύκων» Γιώργος Τσατσαλίδης στον ...ακούραστο στρατιώτη της ομάδα Νίκο Μεταξά. Με τον τρόπο αυτό η ομάδα της Αγιάς θέλησε -με την ευκαιρία της ονομαστικής του εορτής- να τιμήσει τον επί σειρά ετών φροντιστή γηπέδων και παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Συλλόγου. Μάλιστα από την επόμενη χρονιά αναμένεται να δημιουργηθεί σύλλογος φιλάθλων του Δωτιέα Αγιάς με την επωνυμία «Νίκος Μεταξάς».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass