ΣΤΟΝ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Ψύχραιμα να αντιδράσει η ΑΕΛ

*Και να δείξουν οι παίκτες ότι η ομάδα άξια βρίσκεται στην κορυφή της Β΄Εθνικής

Δημοσίευση: 09 Δεκ 2015 10:12

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Το χειροκρότημα του κόσμου μετά τον αγώνα της ΑΕΛ με την Κέρκυρα παρά την ήττα με 1-0, ήταν ένα μήνυμα ότι οι φίλαθλοι και στα αρνητικά αποτελέσματα στέκονται δίπλα στην ομάδα, αφού από την αρχή της φετινής σεζόν, αποτελούν τον 12ο παίκτη της.

Αναγνωρίζουν λοιπόν την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται για να επανέλθουν οι «βυσσινί» στα σαλόνια της Σούπερ Λίγκας και ευελπιστούν ότι η συνέχεια θα είναι καλύτερη.

Η ΑΕΛ βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας στην Β΄Εθνική κατηγορία, όμως νιώθει πιο κοντά τις ομάδες των Τρικάλων, του Απόλλωνα Σμύρνης και της Κέρκυρας, μετά τις νίκες που έκαναν.

Αυτό που χρειάζεται πλέον είναι ηρεμία και όχι πανικός, διότι το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη και οι ποδοσφαιριστές έχουν τις δυνατότητες να κάνουν το όνειρο της ανόδου πραγματικότητα.

Και καλούνται να αντιδράσουν ψύχραιμα στον εκτός έδρας αγώνα με την Αναγέννηση στη γειτονική Καρδίτσα και να δείξουν ότι η ομάδα είναι άξια στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, στην Β΄Εθνική κατηγορία.

Κατά τα άλλα, χθες έγινε η προπόνηση σε δυο γκρουπ και τα προβλήματα για τον τεχνικό Ράτκο Ντόστανιτς εντοπίζονται στους Πάτο και Αναστασόπουλο, που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής λόγω τιμωριών στην αναμέτρηση με την Καρδίτσα.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Χοτζάλι, Κρητικός, Καπός που δεν υπολογίζονται για τον αγώνα στην Καρδίτσα, ενώ ο Βέρτζος έκανε πρόγραμμα αποφόρτισης.

Λόγω ίωσης δεν προπονήθηκε ο Μπόγιοβιτς, που σήμερα πάντως αναμένεται να ακολουθήσει κανονικά το πρόγραμμα της προπόνησης στις 11 το πρωί.

*Να σημειώσουμε ότι ο αγώνας θα γίνει μεθαύριο Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00 κεκλεισμένων των θυρών, λόγω τιμωρίας έδρας της καρδιτσιώτικης ομάδας.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΗΣ ΑΕΛ

ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ

Με τον εκτός έδρας αγώνα απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου, θα συνεχίσει τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα η ομάδα Νέων της ΑΕΛ την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου στις 13:00 στο Βοηθητικό ΕΑΚ Βόλου για την 5η αγωνιστική του 2ου ομίλου του πρωταθλήματος νέων. Αναλυτικά το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής στο 2ο όμιλο:

Σάββατο (12/12)

11:00 Αναγέννηση Κ. - Κέρκυρα (Γήπ. Κρύας Βρύσης)

13:00 Λαμία - Τρίκαλα (Γήπεδο Λιανοκλαδίου)

Κυριακή (13/12)

13:00 Ολυμπιακός Β. - ΑΕΛ (Βοηθ. ΕΑΚ Βόλου)

14:00 Πανσερραϊκός – Αγρ. Αστέρας (Γήπ. Σκοτούσας Σερρών)

-Ρεπό έχει η Ζάκυνθος

Ο ΚΑΒΑΚΑΣ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΟΝ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟ

Ο Τίμος Καβακάς είναι από χθες ο νέος προπονητής του Αχαρναϊκού, αντί του Σίνισα Γκόγκιτς. Η σχετική ενημέρωση της «πράσινης» ΠΑΕ: «Ένα νέο κεφάλαιο άνοιξε σήμερα για τον Αχαρναϊκό με την πρόσληψη ενός νέου, αλλά επιτυχημένου και έμπειρου προπονητή. Ο Τίμος Καβακάς ανήκει και επίσημα στην οικογένεια του Αχαρναϊκού.

Να θυμίσουμε πως ο Τίμος Καβακάς έχει κατά το παρελθόν συνεργαστεί με τις εξής ομάδες: Βέροια, Πλατανιά, ΑΕΛ, Κέρκυρα, Παναχαϊκή, Καλλονή, Τρίκαλα, Λαμία και Χανιά. Εκ μέρους της διοίκησης ο πρόεδρος ευχήθηκε στο νέο προπονητή καλό ξεκίνημα με πολλές επιτυχίες».

ΛΕΖΑΝΤΑ

Το φωτογραφικό στιγμιότυπο είναι από τον αγώνα της ΑΕΛ με την Κέρκυρα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass